Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Blbka & hnuska, můj první film s Paris ve větší roli. Stupidní to sice je, ale čekal jsem vyšší míru demence. Hlavně ale, je to dostatečně zábavný. Naštěstí. Prostě máte-li chuť na hodinu a půl vypnout mozek u průměrný komedie s tou nejblbější, namachrovaně se pitvořící, ale ne úplně nepříjemnou celebritou (i když hlavní hvězdou filmu je Joel Moore), tohle je myslím dobrá volba. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Filmy s Paris se většinou motají kolem Paris. No a to je fakt průser! Tenhle ale dopadl asi nejlépe. Ráda se směju a tady to šlo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Někdy je lepší snad ani nic nekomentovat, jediné plus je Christine Lakin, ale i přesto se jedná o absolutní blbost a kravinu. Ovšem díky Paris si film získal celkem slušnou pozornost diváků, která alespoň pokryla náklady na film. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

To je nějaký divný. Možná jsem idiot, ale mně to po celou dobu přišlo, že ošklivky jsou tam dvě. Tak nevím, kde vzali v názvu tu krásku. Jestli to nemělo náhodou být něco jako: Ty krásko, dvě ošklivky hledají pich. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dementné a blbé. Ale to som vedel už vopred, keďže na obale DVD svietilo meno Paris Hilton. Smutné je, že už len zo zvedavosti si to pozrie strašne veľa ľudí, a iným filmom, ktorých kvality sú na oveľa vyššej úrovni, sa nedostáva toľko pozornosti. Ale myslel som si, že to bude horšie, takže moja jedna hviezdička je ozajstným prekvapením aj pre mňa. 30%. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nebezpečne prostoduché a nevtipne prvoplánové znásilňovanie morálnych klišé dvoma obludami v hlavnej úlohe. Nate je fackyhodný, otravný, trápny looser a prdiaca Cristabel (panenka mária, princezna Diana a Opah Winfrey v jednom) hotová balada pre dušu. Potešilo, že po sto rokoch zablúdila do našich končín krásna Al Lambertová, ktorá svojou nešťastnou roličkou ako tak tlmila moje utrpenie. 10% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Paris nemusí zákonitě znamenat zlo, tudíž "odpadové!" hodnocení nečekejte. Místy úsměvná, naprosto standardní a především veskrze "nezávadná" záležitost, těžící z omletého tématu, kterak krásná Barbína a ošklivá Nicka proplouvají životem. Na dětské hvězdičce "Al Lambert" se maskéři náležitě vyřádili, zbytečně "kritizovaná" Paris pak zvládá i jiné role než ty z amatérského porna!! Viděl jsem podstatně horší.. Nebudu jako jiní filmu, u kterého jsem se několikrát nenuceně zasmál, dávat mizerné hodnocení.. 40% si zaslouží.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paris Hilton, Paris Hilton, Paris Hilton. Furt som počul o akejsi Paris Hilton, furt toto meno na mňa odniekadiaľ vyskakovalo. Vraj je to ambiciózna celebrita, protekčná herečka z dysnastie klanu milionárskej rodiny Hiltonovcov. Tak som si povedal, že by som si mal teda konečne pozrieť nejaký film, v ktorom si táto blonďavá Američanka zahrala. Siahol som po snímku "Kráska a Ošklivka" (The Hottie and the Nottie), ktorý bol natočený v roku 2008. Nenáročná romantická komédia o dvoch nerozlučných kamarádkach. Jedna je sexi, druhá hotová obluda. Ukáže sa však, že krása nie je to najdôležitejšie. Podľa nízkych hodnotení užívateľov tejto databázy a vo veľkej miere silne negatívnym komentárom som očakával totálne odpadovú filmovú pohromu. Ja by som to však do odpadu nehádzal, aspoň jednu hviezdičku si to určite zaslúži. * ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Já snesu docela dost, ale pokud má romantická komedie naprosto stupidní děj, kde se hlavní postavy chovají naprosto hloupě, skoro jako by jim nebyla od matky přírody dána žádná inteligence, tak to prostě přejít nelze. Nate se téměř celou dobu choval jako idiot, který by si zasloužil dostat přes hubu, aby se mu rozsvítilo, Cristabel se sice chovala relativně normálně, ale chtěl bych vidět v reálu takhle krásnou holku, která se dobrovolně rozhodne zaprvé kamarádit s ošklivou holkou a zadruhé kvůli ní nikam nechodit. A do třetice June pokud nechtěla být ošklivá, tak si myslím, že nebylo nic jednoduššího, než navštívit pár doktorů. Já jsem schopný strávit v romantických komediích prakticky cokoliv, však už jsem jich taky docela dost viděl, ale co v těchto filmech nesnáším je absolutně imbecilní chování jednotlivých postav, z toho mě tak akorát dokáže rozbolet hlava. Tohle není vydařená komedie a bohužel ji nemohu označit ani jako průměrnou, ale k dobru nutno přičíst, že to bylo koukatelné a že to nijak příliš nenudilo, takže jediné, co mě tam štvalo, bylo chování těch aktérů. Z toho důvodu tedy to hodnocení nakonec není tak špatné, jak by se mohlo zdát z mé kritiky, takže vzhledem ke koukatelnosti filmu uděluji vlastně relativně příznivé, ale pořád z mého pohledu velice podprůměrné dvě hvězdy. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděl film, který slavil stejný úspěch jako The Dark Knight, jen v opačné kategorii. The Hottie and the Nottie se rychlostí blesku katapultovalo na nejhorší film ever podle imdb a já si kladu otázku, proč? Rozhodně to tak špatné není, ale populismus hold vládne světem a my se mu podřizujeme. Je to běžná/americká/místy vtipná komedie s hvězdou Paris Hilton, která mi ukázala, že hrát umí. Netvrdím, ať si střihne hlavní roli ve velkolepém dramatu, ale tyhle céčka dává s přehledem a ještě k tomu je okouzlující a kásná. Joel Moore sice vypadá retardovaně už v traileru, ale to místy zmizí a na tuhle roli s emi celkem hodil. Christine Lakin byla ovšem perfektní i jako šeredka, tak potom jako přirozená ženská, která oplývala šarmem na všechny starny a dokonce se mi líbila i víc než paris, protože nebyla tolik umělá. Režie průměrná, tam by ani neměl být důvod, proč by neměla stíhat, scénář tak nějak klasický. ___ Hotka a Notka je - hodlám si tvrdit - dobrým filmem, který je hnusně podhodnocený jen kvůli tomu, že tam hraje slečna Hilton! Hezké ři hvězdičky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V poslední době se rozmáhají komedie, které parodují samy sebe. K velké škodě tohoto bijáku je v něm tolik vtipu, jako romantiky. ()

Lhurgoyf odpad!

všechny recenze uživatele

The Hottie and the Nottie nie je extrémne zlý film, ako sa poniektorí z nás tešili. Je len strašne predvídateľný, hlúpučký, nevtipný a v konečnom dôsledku zbytočný. Hneď prvou podivnou vecou, ktorá udrie do očí je zámer tvorcov zosobniť ideál krásy s výzorom Paris Hilton. Pritom hneď prvý slnkom zaliaty spomalený zaber na Hiltonovej tvár odhaluje jej štandartný neprítomný a neprítažlivý výraz, ktorý nezmizne do konca filmu. Jej herectvo a komediálne načasovanie je samozrejme na úrovni akejkoľvek (profesionálnej) pornoherečky, čo musí film, ktorý je výlučne vystavaný okolo jej osoby, rozhodne ťahať dolu (to mi pripomína, aby som si nezabudol pozrieť Zombie Strippers s Jennou Jameson). Film je tak nezaujímavý, že vám snáď ani nezostane v pamäti nejaká zlá WTF scéna, na ktorej by sa dalo poriadne zasmiať. I keď jedna by sa hádam našla. Scenárista sa očividne trápil s nevyhnutnou scénou prerodu škaredého kačiatka v krásnu princeznu (ktorá býva jedným z vrcholov dobrého filmu tohoto žánru). Nakoniec však nič nevymyslel, a tak celú situáciu odbil najhlúpejším možným spôsobom. Doslova zo záberu na záber zbavia stajlisti Christine Larkin nánosu mejkapu, bradavíc, chlpov, a falošných zubov, tá prichádza ako ultrakočka k šokovanému hlavnému hrdinovi, a na otázku čo sa jej stalo že tak náhle opeknela mu ona odpovedá "Všimol si si? Bola som na návšteve u zubára". Jo a potom je tu filozofické múdro Paris Hilton, ktoré sa určite stane kultovým: "Sex bez orgazmu je ako svet bez kvetín". ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2009 - 2x - Nejhorší herečka HR (Paris Hilton), Nejhorší herecký pár (Paris Hilton a kdokoliv) + 3 nominace - Nejhorší film, Nejhorší režie (Tom Putnam), Nejhorší scénář... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tolik jsem si přál, aby tahle komedie byla vtipná, zábavná a neshodovala se se zdejším hodnocením, ale nestalo se. Není to sice tak hrozné, jak uvádí hodnocení, ale přesto jsem s výsledkem nebyl spokojen. První problém nepředstavuje ani tak Paris Hilton jako spíše Christine Lakin, která má být po odmaskování nejkrásnější ze všech. Předně už na to nemá věk, přišla mně i cellem nepěkná a tedy nijak neoslnila. Joel Moore je přesně tím typem herce, který musí v takových odvázaných komediích hrát a on to i vytahuje k lepšímu dojmu, ale bez pořádných vtipů není komedie komedií. Nechci přímo psát o nudě, ale čekal jsem, i navzdory špatnému hodnocení, víc. 40% ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Nebetycna blbost, ktera ovsem podle me neni az tak hrozna, jak to ratingy imdb.com slibuji. Paris hrat neumi, neumi ani mluvit a ton jejiho hlasu se ustalil na rovine "sladka utapla slecinka". Ovsem co jineho jsme taky od tohohle filmu cekali, ze. Titulky mi daly opravdu zabrat... Jen na vlastni nebezpeci! :) ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Divný film... dlouho jsem si nebyl jistý, kdo je kráska a kdo je ošklivka (můj pohled na Paris snad ani nemusím nijak blíže komentovat), Ošklivka mi byla daleko sympatičtější. Ale i když je to prvoplánové a debilní, konec na mně zafungoval bezvadně. Takže tři... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Věřím že dané hodnocení je kvůli debilitě filmu a kvůli Paris ale já na to seru já v tom viděl příjemný příběh kdy jsem se dokázal i zasmát a konec překvapil. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama