Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie má málo bodů kvůli tomu že v ní hraje Paris, navíc skoro-dokonalou princeznu (takže vpodstatě oprávněně). Navíc se na ni dá kouknout vícekrát viz. doporučené filmy . ____ Dokonce i na imdb je to mezi spodní 50-kou http://www.imdb.com/chart/bottom?tt0804492 ale slusna komedie. ____ Nejsem fanouškem Paris, ale někteří fanoušci mě opravdu dokáží pobavit viz. Chris http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc . Nicméně na ní obdivuji že si nenechala zvětšit prsa (nenechala, žejo?). ____ DOPORUCENE FILMY ____ Na parodie od Mela Brookse http://www.csfd.cz/reziser/366-brooks-mel/ a na http://www.csfd.cz/film/133842-50-x-a-stale-poprve-50-first-dates/ jsem se koukl víckrát a neomrzely mě. Nicméně podobně nedoceňená komedie je http://www.csfd.cz/film/237299-superhero-movie/ . ____ HLASKA ____ (+) "Myslis, ze jeji otec je pekar, ze upekl takove kolace." v angličtině buns znamená jak zadek tak i koláč ____ ANAGRAMY ____ Cristabel je anagram k Scab Liter ("Svrabivy Odpad") ci Brats Lice ("Spratkovi Vsi") , viz. http://wordsmith.org/anagram/anagram.cgi?anagram=cristabel (anglicky) . ____ ZAJIMAVA SPIKNUTI ____ 1) natočili to aby zvýšili Paris karmu. 2) takže je dobré si udělat plastiku či make-up? Jestli vypadáš či chceš vypadat takhle tak jo http://www.iwatchstuff.com/2007/12/21/hottie-nottie-trailer.jpg . 3) spousta lidí nepřekousne vtipy na ošklivé lidi a holokaust, ne že by ty dva spolu souviseli 4) ošklivka je jedna z nejlépe vytvořených ženských postav ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Achjo Paris, kdyby si se šla raději dále ožírat s Lindsay Lohan a roztahovat nohy do foťáků paparazziu, udělala by si světu větší laskavost, než dále pokračovat ve své VELICE úspěšné kariéře herečky.. Neříkám, že by nutně filmy ve kterých je, nestály za nic, ale ona ano.. a ten její výraz a.k.a. velice sexy nebo-li ožralecky přivřené oči a pysky ve tvaru kachního zobáku, je prostě něco, přes co se nemůžu přenést pokaždé když jí vidím.. :D ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nebezpečne prostoduché a nevtipne prvoplánové znásilňovanie morálnych klišé dvoma obludami v hlavnej úlohe. Nate je fackyhodný, otravný, trápny looser a prdiaca Cristabel (panenka mária, princezna Diana a Opah Winfrey v jednom) hotová balada pre dušu. Potešilo, že po sto rokoch zablúdila do našich končín krásna Al Lambertová, ktorá svojou nešťastnou roličkou ako tak tlmila moje utrpenie. 10% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dementné a blbé. Ale to som vedel už vopred, keďže na obale DVD svietilo meno Paris Hilton. Smutné je, že už len zo zvedavosti si to pozrie strašne veľa ľudí, a iným filmom, ktorých kvality sú na oveľa vyššej úrovni, sa nedostáva toľko pozornosti. Ale myslel som si, že to bude horšie, takže moja jedna hviezdička je ozajstným prekvapením aj pre mňa. 30%. ()

misulka03 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem nebyla schopná dokoukat, to se mi dlouho nestalo a tak si říkám, že bych to neměla ani hodnotit, ale prostě mi to nedá. Ošklivka je skutečně děsná a jde z ní strach, ale filmaři tohle už přehnali....ale celkově mě to přišlo děsně přitažený za vlasy!! Paris Hilton je skutečně krásně, ale já ji nemusím a je mi nesympatická, takže ani ona to nemůže zachránit. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)
  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama