Reklama

Reklama

Silvestry Vladimíra Menšíka

(pořad)
Zábavný
Česko, 1993, 39 min

Účinkují:

Vladimír Menšík

Obsahy(1)

K nejúspěšnějším silvestrovským televizním pořadům tradičně patřily ty, ve kterých vystupoval jedinečný vypravěč a neopakovatelný herec a komik Vladimír Menšík. V posledních letech jeho života natáčelo brněnské studio jeho silvestrovská vystoupení téměř každoročně. V roce 1993 pak dlouholetý Menšíkův televizní spolupracovník, dramaturg Jaroslav Sedlák, vytvořil z jednotlivých monologů a vystoupení, která nalezl v brněnském televizním archivu, střihový pořad, který se od té doby stál stálicí v silvestrovských vysíláních České televize. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Top všech topů, co se televizní zábavy týče, až teprve za Menšíkovy Silvestry řadím všechny Kaisery a Lábuse v nejlepší formě...na střihové průřezy Silvestry Vladimíra Menšíka si udělám čas téměř vždycky, na to je vždycky nálada, ty hlášky tady už zlidověly.......................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Snad jediný vždy vtipný účinkující televizních Silvestrů z éry totáče. Nic jiného by se snad už pouštět nemuselo. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Když vedle sebe postavím Felixe Holzmanna a Vladimíra Menšíka, tak první jmenovaný má ještě hlavu pod vodou zatímco druhý chodí po hladině. Takový je mezi nimi rozdíl. Menšík byl a prostě i nadále bude náš král Humoru. ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Ne až taková bomba jak se léta povídá. Dosti teatrální, často neadekvátní smích ze dnešního pohledu velice srandovně oháknutého publika je vyloženě na palici. Silnější momenty střídají slabší, naštěstí lze Menšíka v pohodě usledovat i když třeba jen pouští ráno slepice z kurníku. Solidní silvestrovská nostalgie v podání Pana Herce. Babičky to milujou. ;P ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Je to staré, je to okoukané, ale přesto je to dodnes dokonale zábavné. Škoda, že tento skvělý člověk odešel tak brzy ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Dokonalý, naprosto dokonalý. Víc k tomuhle vybroušenému nadčasovému drahokamu jménem Vladimír Menšík ani není třeba dodávat. I když - kdyby ho zavál zaoceánský parník na druhou stranu Atlantiku, tak si mohl z Oscarů postavit vinný sklípek v Hollywood Hills. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Mimořádnou osobností zábavy byl Vladimír Menšík. Jedině tento střihový pořád můžu vidět každoročně a přitom se u něj smát jako pomátnutý. Historky o slepičím nácvičování se nejde nabažit. ()

gudlak1 

všechny recenze uživatele

Humor V. Menšíka je to co nám bude chybět nejvíce. Neopakovatelná slovní smršť vtipů a hlášek to je to co ho udělalo u nás nesmrtelným. A hlavně proto byl několikrát vybrán, aby vedl a moderoval Silvestry. ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Pochybuju, že někdy někdo překoná dobrosrdečnost a bodrost tohoto fenoména vypravěčů.Kdykoliv a kdekoliv jsem schopná jeho vyprávění poslouchat zas a znova.Nejlepší je, že je jich tolik,že po skončení můžete začít znova a opět se budete řezat děsným smíchem a vůbec vám nebude vadit že dopředu víte,o čem historka je. ()

Reklama

Reklama