Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Mat21 

všechny recenze uživatele

7 archandělů a 7 padlých démonů bojuje v očistci o duši každého člověka, která nepřipadla peklu či nebi. Očistec ztělesněný jako město však svírá temnota, zlo a násilí. Padlí andělé krutě vládnou městu, archandělé jsou mrtvi, zlomeni bez svých sil či se schovávají před temnotou. Gabriel, jako poslední z archandělů přichází s vírou ve svém srdci a odhodláním přivést do města opět světlo. ● Ve filmu vizuální podoba několikrát předčila dějovou výpravnost, která je snad na úplném minimu. Nezapomenutelný střih, pohledy kamer, všudypřítomná temnota halící tváře do stínů a zážitek z něčeho nového a originálního na filmovém plátně však vše dohánějí. Jen by Amitiel nemusela mít tak křivou hubu a až do dnešního dne jsem se chybně domníval, že všichni andělé jsou blonďáci. ║4.1.2009║ ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

..mě se to hodně líbilo...škoda jen, že ten konec mi přišel takový nedodělaný...nechápu, proč to má tady tak nízké hodnocení? samozřejmě se toto nemůže zařadit mezi filmovou elitu, ale takových 70procent by si to zasloužilo, námět je výborný, herci to taky zvládli dobře, jediné co filmu nepřálo, byl malý rozpočet a chyběla tam nějaká více známá tvář, aby to oživila. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Brian Cachia: 1. Falling Pt I ,2. Opening Titles ,3. Funhouse ,4. Forbidden Love ,5. Jade Healing ,6. Broken Beyond Repair ,7. Ithuriel ,8. Raphael ,9. Sin Factory Battle ,10. This is a War ,11. Sketching ,12. Arch's Death ,13. Aftermath ,14. Revenge ,15. After the Storm ,16. Union of Souls ,17. Growing Weaker ,18. Slaves to a Higher Purpose ,19. Michael ,20. Accept the Dawn ,21. Angel Eulogy ,22. Falling Pt II ,23. Conclusion, ()

numan 

všechny recenze uživatele

Celé to na mě působí jako děsně dlouhý videoklip k nějaké rockové srajdě. Rádoby hlubokomyslné dialogy a pompézní kecy, které jsou ovšem úplně prázdné, stupidní děj na úrovni počítačové hry o vyvražďování andělů pro mladší dorostence. To, že tu všichni nosí barevné čočky, nepůsobí efektně, ale komicky. Jedna hvězdička za potetovanýho šulínka Gabriela, kterej přežije i "akční" situaci, ve který skončí jako ražniči. Nechtěná komedie. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Škoda. Po skvělých úvodních titulcích se Gabriel zvrtne do gothic - pozérské nudy s pár kontaktníma čočkama a odporným televizním vizuálem, v němž zdaleka nejfilmověji působí "neskutečné" digitální momenty. Měl sem silné nutkání přihodit hvězdu za Andyho Whitfielda, debilní finále ale podtrhlo ty dvě, takže.. Sorry. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama