Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cassie se přestěhovala se svou rodinou do nového města a musí tak nastoupit na novou školu. Schází ji staří kamarádi a ještě musí bojovat proti Priscille a jejím kamarádkám, která se stává královnou plesu. Cassie je gotička a tak pro ní není jednoduché zapadnout mezi všechny ty konformní jedince na střední škole. Mladší bratr Cassie - Max je takříkajíc strašpytel a Cassie toho ráda využívá. Líbí se jí strašit lidi a ráda čte horory. V zastrčeném obchůdku, při cestě do knihovny, narazí na zajímavé předměty a také na prodavače, který je podivín. Ten jí prodá knihu s názvem „The Evil Thing“, která má na úvodní stránce silným písmem napsáno nečíst nahlas. Blížící se Halloween umocňuje atmosféru. Cassie se líbí Sean, klučina s hezkou tvářičkou a nějakým málem informací v hlavě. Při Halloweenské noci odchází rodiče Cassie a Maxe na večírek a jelikož Max je přeci jen ještě malé dítě, chce přečíst pohádku na dobrou noc a natolik dotírá na Casiie, která mu nakonec přečte knihu The Evil Thing... (mona.sax)

(více)

Recenze (25)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od tohohle nečekal a nic nedostal, na film jsem musel koukat a dokoukat. Nicméně necítím ztártu času ale nedostal jsem ani nic k zapamatování. Docela mile mě ale překvapila hodně kvalitní maska příšery která byla fakt parádní a uměla cenit solidně zuby. Nicméně ostatní věci byly spíše špatné až od herců až po všechno ostatní. Hlavní malej prcek byl k nesnesení. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Pubertální horor pro malé děti. Já mám celkový problém s tím, se bát u filmů. Ale tohle snad neměl být ani účel. Jump-scares nefungují, vlastně ani normální Scares taky ne ;-) S nostalgií jsem zavzpomínal na doby, kdy jsem měl moc rád seriály s Emily Osment na Disney Channel, a myslel jsem, jak je to skvělá herečka. Jak krutě jsem se mýlil. I když ona není tak strašná, tak její spolu-herci jsou neskutečně trapní a špatní. Nekoukat ani v nouzi ;-) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Co vznikne, když smícháte osmdesátkový fantasy horor, bublifuk zakoupený v asijské večerce, od hlavy a ž k patě zlitého gremlina, všechny zvířátka pana Krbce, školou povinného Freddy Kruegera, Nesvatbovu nestrašidelnou knížku o strašidlech Bubetka a Smítko a Miley Cyrus z dob, než nastoupila dráhu imitace haléřové šlapky? ()

Scenixia 

všechny recenze uživatele

Rodina se přestěhuje do nového města a hlavní náctiletá hrdinka Cassie vášnivě ráda straší svého otravného bratra. Přijde Halloween a Cassie si v zapadlém obchůdku koupí knihu. Jde o Knihu zla od úžasného prodavače, kterého hraje Tobin Bell (znáte ze Saw). V knize je na první stránce varování: NEČÍST NAHLAS. A však Cassie tak ráda straší svého ukňouraného malého bratra, že se rozhodne mu z knihy něco přečíst... A pak to všechno začíná... Být tak o 15 let mladší, tak dávám 5 hvězd. Film se mi líbil, dávám hvězdy 3. Jen asi jediná věc, kterou jsem ve filmu nepobrala : Jak sakra dokáže puberťák z kýty masa rukama vyždímat litr krve? :-D ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Emo puberťáčka Cassie objaví horrorový obchod zastrčený v odľahlej uličke. Kúpi si tam za päť dolárov záhadnú knihu zla. Je upozornená na to, aby z nej nikdy nečítala nahlas. Cessie však toto pravidlo poruší, keď z nej začne predčítať svojmu mladšiemu bratovi Maxovi. To má za následok, že ich začne prenasledovať slizký zubatý netvor. Film "Hodina duchov" patrí do kategórie, ktorú som si označil ako kinder horror. Je tam istá dávka napätia, nejaké to nadprirodzeno a i náznak horrorových prvkov. Všetko je to namixované v takej miere, aby to bolo znesiteľné pre detského diváka. Kinder horror. ** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama