Reklama

Reklama

Eli Stone

(seriál)
  • USA Eli Stone
USA, (2008–2009), 19 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Jonny Lee Miller, Victor Garber, Natasha Henstridge, Loretta Devine, Sam Jaeger, James Saito, Matt Letscher, Pamela Reed, Michaela Watkins, Julie Gonzalo (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Úspěšný právník Eli Stone ze San Francisca začne jednoho dne mít vize které mu přivodí řadu velmi trapných situací - ty jsou následkem mozkové výdutě (aneurysma). Zároveň ho přimějí změnit život a přehodnotit postoje. Začne přijímat případy které nepřinášejí finanční zisk, ale morální satisfakci. Postupem času získává za pomoci svého duchovního guru dr. Chena schopnost tyto přeludy chápat a využívat je k pomoci potřebným. (DarkDemon)

(více)

Recenze uživatele Djkoma k tomuto seriálu (1)

Eli Stone (2008) 

Eli Stone. Vynikající právník, který chodí s šéfovou krásnou dcerou a jeho budoucnost má jasně udaný směr. Dokud neuvidí tančit George Michaela ve vlastním obýváku... Aneurysma nemusí být jen slovo, které vás pošle na vlastní pohřeb, ale také zajímavý a originální podmět pro zábavný právnický seriál. Jonny Lee Miller tady září opravdu hodně a i přes kvalitní jména v druhé linii on je pánem situace. Tohle je opravdu netradiční seriál, který přináší prorocké vize a chvílemi šílené nápady včetně cameo rolí pro známé osobnosti. Nic na úkor kvality. Druhá sezona byla další příjemná jízda se vším všudy. Bohužel seriál je ukončen po této sezoně... Odchází příjemná zábava s dobrými nápady. PS: pokud by někoho zajímalo "co mělo být ve třetí sezoně" a jak měli autoři seriál promyšlený od první chvíle tak čtěte tady. (Seriál viděn celý) ()

Reklama

Reklama