Reklama

Reklama

Eli Stone

(seriál)
  • USA Eli Stone
USA, (2008–2009), 19 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Jonny Lee Miller, Victor Garber, Natasha Henstridge, Loretta Devine, Sam Jaeger, James Saito, Matt Letscher, Pamela Reed, Michaela Watkins, Julie Gonzalo (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Úspěšný právník Eli Stone ze San Francisca začne jednoho dne mít vize které mu přivodí řadu velmi trapných situací - ty jsou následkem mozkové výdutě (aneurysma). Zároveň ho přimějí změnit život a přehodnotit postoje. Začne přijímat případy které nepřinášejí finanční zisk, ale morální satisfakci. Postupem času získává za pomoci svého duchovního guru dr. Chena schopnost tyto přeludy chápat a využívat je k pomoci potřebným. (DarkDemon)

(více)

Recenze (22)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Eli Stone. Vynikající právník, který chodí s šéfovou krásnou dcerou a jeho budoucnost má jasně udaný směr. Dokud neuvidí tančit George Michaela ve vlastním obýváku... Aneurysma nemusí být jen slovo, které vás pošle na vlastní pohřeb, ale také zajímavý a originální podmět pro zábavný právnický seriál. Jonny Lee Miller tady září opravdu hodně a i přes kvalitní jména v druhé linii on je pánem situace. Tohle je opravdu netradiční seriál, který přináší prorocké vize a chvílemi šílené nápady včetně cameo rolí pro známé osobnosti. Nic na úkor kvality. Druhá sezona byla další příjemná jízda se vším všudy. Bohužel seriál je ukončen po této sezoně... Odchází příjemná zábava s dobrými nápady. PS: pokud by někoho zajímalo "co mělo být ve třetí sezoně" a jak měli autoři seriál promyšlený od první chvíle tak čtěte tady. (Seriál viděn celý) ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po zhlédnutí první série. U prvních dílů byl můj dojem spíš rozpačitý, v druhé půlce se to vylepšilo. Samotné téma "mozkové aneurysma" mi hlavně ze začátku celkem vadilo. Případy, které právníci řešili, mě zaujaly, ale všechna ta vidění a trapné situace kolem nich mě spíš otravovaly. Naštěstí v posledních dílech to začalo hrát smysluplnější roli, než jen, že podle vizí jde hrdina někoho zastupovat. Hlavní hrdina v podání J.L.Millera je dostatečně zajímavý a sympatický, byl jsem velmi rád za svého oblíbence V.Grabera (Alias, Titanic), naopak mě neskutečně štvala postava černošské asistenky. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tohle je čistokrevné drama, ani náznak komedie. Docela zajímavé, ale neni to tak uplně moje štýlo. Vidim kvalitu tohoto seriálu, ale koukat na něj asi nebudu.) ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Eli Stone aneb Jak Ally Mcbeaolvá s Glee se spojila. Ono když chcete natáčet seriál z právnického prostředí ve světě, kde už žije David E. Kelley, není mnoho šancí na valný výsledek a víc něž kdy jindy platí, že když dva dělají totéž, není to totéž. Udělat kopii McBealové v mužské podobě a nechat ji roztančit dnes už zkrátka nestačí. Minimálně mě ne. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ktorý trošku kopíruje Ally McBealovú, ale svojim spôsobom originálny a dobre pozerateľný, hrá ju známe tváre najmä Natasha Henstridge a dejová línia je dosť dobrá... ()

KitFisto 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na AXN a musím uznat, že to bylo velice ojedinělé a zajímavé. Dívá se na to hodně dobře, nenudí. Příjemní herci. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Ally Macbiel s koulema a aneurismem. Jestli budou ostatní díly alespoň ze dvou třetin tak dobrý jako díl první. Neváhám a dám pátou hvězdu. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Dráma s komédiou nie sú žánre, ktoré sa dajú zlúčit bez toho, aby nebola ohrozená samotná integrita diela. Eli Stone je však výnimkou. Ponúka ideálny mix vážnych tém s humorom, ktorý vás nenechá chladným ani ak ste z kameňa. V podstate ide o zaujímavé okienko do angloamerického právneho systému, ktorý sa diametrálne líši od toho nášho, čo dáva dielu punc exotickosti. Lepšie herecké obsadenie som navyše v seriáli nevidel od čias "OZ". Po prvej sérii mi neostáva nič iné, ako označit tento počin ako jeden z najlepších seriálov posledného obdobia. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Sick Boy právníkem. Tak to je úlet. Ale dobře se na tento seriál dívá, snad si udrží svou úroveň. Zajímavostí je pro mne účast Thomase Cavanagha, který hrál v seriálu Ed právníka.:-) ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Upoutávky na seriál mě vůbec nechytly, ale jakmile jsem viděl jeden díl, už jsem vytrval. Trochu to připomíná Ally McBeal, ale přesto je svůj. Navíc dobrý casting a výjimečně musím pochválit i dabing. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Seriál z právnického prostředí... Trochu mi to spíš přišlo jako vážnější snaha o kopii Ally McBeallové. Bohužel to zůstalo jen u té kopie. Pár dílů je opravdu povedených, ale spíš mi přijde že tvůrci si mohli vymyslet vlastní předlohu aby to za běco stálo a neztratilo to šmrnc! ()

wayne99 

všechny recenze uživatele

Těžko soudit podle prvního dílu, který je zatím k sehnání, ale seriál vypadá zajímavě. Je o úspěšném mladém právníkovi (v podání Jonny Lee Millera), který několikrát během dne zničehonic (například při jednání) zaslechne hlas George Michaela. Vše vyvrcholí večer při milování se svojí krásnou přítelkyní (hraje jí Natasha Henstridge). Když uslyší zpěvákův velký hit Fait, hned všeho nechá, vyběhne do vedlejšího pokoje, kde opravdu spatří George Michaela s mikrofonem. Když halucinace pokračují, navštíví lékaře, který objeví pravou příčinu obtíží – mozkový nádor. A pak je tu ještě jeho láska z mládí Beth, nyní klientka, s malým chlapcem, který by mohl být snad jeho synem. Eli se nakonec vydává do Indie k posvátné hoře, jejíž pohlednici mu kdysi jeho podobně nemocný otec jako chlapci věnoval. Na jejím vrcholu potom rozpráší popel svého mrtvého otce. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu maximální nadšení, fakt zajímavý téma a hlavní hrdina...druhý a třetí díl trochu postrádá logiku a kvalitu ...doufám že to takhle nepude dál. Ale co se cení je snaha o humor. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Sledujeme v neděli odpoledne v době nouzového stavu Covid-19. A celkem to jde. Na opakované sledování to nebude, klidně ovšem doporučuji. ()

Reklama

Reklama