Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Kopají bazén (S04E26)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2004, 7 min

Režie:

Marek Beneš

Obsahy(1)

Mat na záhrade kope veľkú jamu a Pat ho pochybovačne pozoruje. V jednom momente to však nevydrží zo zvedavosťou a ide sa Mata opýtať na jeho zamýšľaný zámer pri kopaní. Mat mu povie, že všetko sa dozvie ak nahliadne do brožúrky, ktorú ma položenú vedľa vykopanej jamy. Po prvotnom omyle sa Pat dozvedá, že Mat sa snaží spraviť si pred domom bazén. Pat vystrieda Mata pri kopaní, ale jeho úsilie neprináša požadovaný efekt. Po zahasení smädu sa do kopania púšťajú spoločne a opäť výsledok ich práce je pre nich sklamaním. A tak sa rozhodnú použiť trhavinu. (pravo)

(více)

Recenze (24)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je třeba rozlišovat epizody ze sedmdesátých a osmdesátých let a tvorbu v novém tisíciletí. Snad i ten nejobyčejnější laik musí vidět rozdíl.. když už ho nevidí samotní tvůrci. Novým dobrodružstvím Pata a Mata chybí to podstatné – vtip a nápad – a vážně se jen vezou na tehdejším úspěchu!! ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková ta klasika - nápad udělat bazén na zahradě jistě dobrý, ale použít k tomu dynamit? Ale jsou to Pat a Mat, tak jim držme palce, i když na konci se asi moc neokoupou. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4Mertax: Tyhle ty nadabované díly jsou skutečné prznění. Nejen, že hlasy jsou hrozné, ale je to jen snaha o to narvat do sedmi minut, co trvá jeden díl PaM, co nejvíce vulgárních výrazů. A to ještě ne takovým způsobem, jako je tomu u Southparku, ale tak, že to nemá co dělat s vtipem a už vůbec ne vkusem. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat si staví vlastní bazén pro případ, kdyby náhodou udeřila vlna tropických veder. Bohužel si neuvědomili, že aby si mohli užít luxusního koupání, nestačí jen vykopat díru a zatopit jí vodou. Slabší epizoda, ale přidám hvězdičku za to, jak si ti dva nakonec poradili se vzniklou bažinou. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama