Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Vánoční stromeček (S04E28)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2004, 7 min

Režie:

Marek Beneš

Obsahy(1)

Predo dvermi sú vianočné sviatky a tak aj Pat a Mat si zaobstarali pekný veľký vianočný stromček. Po postavení do stojana si všimnú drobnú asymetriu, ktorú spôsobili pri transporte stromčeka do obývacej izby. Za pomoci pílky a vŕtačky sa snažia stromček upraviť, ale výsledok nie je zrovna ideálny, pretože stromček stratil stabilitu. Pri snahe vyriešiť problém stability sa stromček úplne rozsype a tak Pat a Mat sa rozhodnú vytvoriť si vlastný originálny vianočný stromček. (pravo)

(více)

Recenze (25)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na naše každoroční příšerné martyrium s vánočním stromkem, při kterém se rodiče pohádají jak koně, já celej den jen běhám se smetákem a zametám jehličí, bratr ořezává nevyhovující větvičky, hořce lituju, že Pat s Matem nejsou opravdoví a nemůžou k nám zaskočit a vše s grácií vyřešit:o) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je třeba rozlišovat epizody ze sedmdesátých a osmdesátých let a tvorbu v novém tisíciletí. Snad i ten nejobyčejnější laik musí vidět rozdíl.. když už ho nevidí samotní tvůrci. Novým dobrodružstvím Pata a Mata chybí to podstatné – vtip a nápad – a vážně se jen vezou na tehdejším úspěchu!! ()

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozlišovat původní a nové díly je jistě rozumné, a ještě lepší je hodnotit každou epizodu zvlášť, ne obodovat všechny díly z roku 2003 najednou. Tenhle konkrétní mi třeba připadá velice podařený. 80% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajimavý tip jak na přípravu vánočního stromečku a zrovna před Vánoci:-) Ještě, že to u nás děláme my a ne Pat a Mat. P.S. jen pro informaci, shlédl jsem toto video 18.12.2008 ;-) ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat zdobí vánoční stromeček a z toho kouká pořádný průšvih. Borovičku nejprve řádně oškubou, aby pak mohli její větve naroubovat na prádelní koš. Potom se málem oběsí na svítícím řetězu a ještě rozbijí všechny vánoční ozdoby. Tihle dva jsou však mistry improvizace, a tak nakonec přijdou na to, co by mělo zdobit pořádnej chlapskej strom. Až jejich výtvor uvidí Ježíšek od samého údivu jim nejspíš zapomene nadělit dárečky. Příjemná epizoda ideální na vánoční svátky. ()

Reklama

Reklama