Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Vánočka (S04E20)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Milan Šebesta

Kamera:

Zdeněk Krupa

Obsahy(1)

Vonku je prekrásne nasnežené. Mat zmieta z balkóna snehový poprašok, keď zbadá Pata vracajúceho sa domov s bielou škatuľou. Po krátkom rozhovore sa Mat dozvedá, že krabica ukrýva lahodný obsah a zároveň ho Pat pozýva na posedenie k sebe. Pat doma vianočku vybalí, ale zisťuje, že obrus na stole nezodpovedá nárokom, že o chvíľu bude hostiteľom návštevy. Keď dorazí návštevník, tak Pat sa pred ním snaží ukryť špinavý obrus, ale následkom aj jeho podivného správania sa stáva nehoda a vianočka je zničená. A tak sa rozhodnú upiecť si vianočku vlastnými silami. (pravo)

(více)

Recenze (18)

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takovéto věci do A je to! prostě nepatří. Pat dělá štráchy kvůli fleku na ubrusu? Pat snowboardista? Co bude příště? Matovi vypadne z balkónu iPod a budou ho opravovat? Patovi spadne wifina a budou se hrabat v routeru? A je to! by nemělo jít s dobou... 40% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se chystají na vánoční svátky a k nim neodmyslitelně patří vánočka. Ta kupovaná je v zápalu příprav na Štědrý den zničena a tak našim hrdinům nezbývá než upéct novou. Pečící forma se jim však nevejde do trouby. Když už se zdá, že je všechno marné, přispěchá Mat s originálním řešením. Díl, který neurazí ani nenadchne. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název Vánočka předznamenává vánoční atmosféru. Ta tam je, baráček je zasněžený, jak to má být. Pat s Matem tentokrát kuchtí a mě to přišlo trochu slabší, než když něco vyrábí. Oproti jiným dílům jim to tady jde poměrně dobře od ruky, nemají moc záseků, a tudíž nevymýšlí takové šílenosti jako jindy. A to je trochu škoda, starší díly mi přišly trochu lepší. ()

Reklama

Reklama