Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Fax (S04E22)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 8 min

Režie:

Josef Lamka

Obsahy(1)

Pat si doma kľudne číta dennú tlač, keď zrazu začuje pískanie. To Mat dorazil domov na bicykli a priniesol zo sebou aj dve škatule obsahujúce faxové prístroje. Mat sa po zapojení oboch prístrojov rozhodne vyskúšať faxovanie a tak sa snaží Patovi poslať obrázok opice, ktorý vytrhol z knihy. Fax funguje a Patovi prichádza obrázok a ten chce okamžite poslať obrázok Matovi, ale ako neskúsený používateľ faxového prístroja ho nepoužije požadovaným spôsobom, čo spôsobí poškodenie aparátu. Zavolá Mata, aby mu ukázal, čo sa stalo, a ten ho poučí ako fax správne použiť. Pri jednom takomto pokuse s faxom objavia nové využitie tohto aparátu. (pravo)

(více)

Recenze (23)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak moderní technika učarovala i těm dvěma chlapíkům. No, moderní technika neslouží pouze pro zábavu nebo jako výtečný pomocník při práci. Kolikrát svého majitele lehce přivede k šílenství, zvláště pak v přápadech, kdy si začne dělat, co se jí zachce. Pánové byli ale velmi kreativní a nenechali se ničím rozhodit. Ještě jsem nezkoušela používat fax na výrobu velmi vkusných tapet. U nás by se to určitě nesetkalo s velkým úspěchem. Ale bylo by to zajímavé. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posílání obrazu i s rámem přes fax opravdu nejde. Natož, když se tam poté zasekne i sklo. Že zničí při zkoušení nové mechanizace pár věcí, to je přece nepodstatné. Posílají si vě i a zvyšují svoje účty za telefon. Nakonec se jim zasekne záclona v mechanizátoru a oni si udělají záclony s autíčkama, nebo potisknou kytku na další záclony. Ta kytka ale nejde spravit ! Hup a už to nejde. Co tedka ale dál? Nakonec vymyslí lepší způsob komunikace, udělají mezi svými domy díru. A vytvoří firmu potisky... výtečníci s humorem a pravým vědátorským nadšením... Je to tak roztomilé, když všechno polepí tapety, kde jsou oni dva spolu dohromady !! Ach jo, sladké mládí a nedorostenství. Pane Lamka, vy jste ještě větší výtečník a odborník než oni. Kam na ty nápady chodíte? ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat vykročily do nového tisíciletí stylově a pořídily si fax. Díky náhodě přijdou na zcela nečekané využití této hranaté mašinky a vyšperkují si byt k obrazu svému. Dočkáme se i bourání zdí a to já mám rád. Mezi novými díly je tahle epizoda velmi příjemná. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama