Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Jahody (S04E23)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Obsahy(1)

Začal sa zber jahôd a Pat a Mat mali tento rok (2003) naozaj parádnu úrodu. A keďže majú jahôd naozaj obrovské množstvo, tak sa rozhodnú ich zavariť. Lenže čistenie jahôd je riadna drina a tak objavia nový spôsob čistenia za pomoci vysávača. Vysávač však jednu jahodu vsaje do seba a spôsobí obom nemalé komplikácie. A tak sa rozhodnú použiť iný domáci spotrebič na uskutočnenie svojho cieľa. (pravo)

(více)

Recenze (24)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sklidit několik tun jahod na vlastní zahrádce, tak se jistě vrhnu do jejich zpracování způsobem pokus - omyl a patrně mé počínání bude zábavnější než trdlování osvědčené dvojice moulů, která v tomto díle nedokázala rozvinout svou pověstnou genialitu. Já totiž umím z jahod vyždímat ananasovou šťávu, uvařit bílou čokoládu a až přijdu na to, jak se z jahod vyndává ohryzek, tak z nich klidně vyrobím balistickou střelu fungující na dráze tenké střevo – záchodová mísa. ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou skutečně mistři v oboru řešení problémů v domácnosti! Svými vylepšováky mě nepřestávají překvapovat. Použít pračku na výrobu jahodové marmelády :-D ... to je něco! Před tvůrci smekám klobouk! ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Respekt. I já se nemohu přestat klanět před dovednostmi těchto dvou výtečníků. Jejich pozdrav závěrem, kdy spadnou ze žebříku skvěle zakončuje tuto krátkou epizodu. Použití pračky a vytečení jahod do odpadu, tomu říkam strašidelná kombinace. Nebo si na zahrádku pořídit pás, to už chce pořádný kus odvahy. Za nápaditost dávám čtyři hvězdy. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat sklízejí jahody a mají jich tolik, že nevědí co s nimi. Rozhodnou se proto pro zavaření veškeré své úrody. Metodou “pokusu a omylu“ se nakonec dopracují k úspěchu. Průběh dílu byl dost vtipný, zvláště pak utěsňování zavařovaček, ale konec vyzní jaksi do prázdna. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama