Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Včerejší policejní zátah v jednom z washingtonských nočních barů znamená pro váženého soudce Smithe vážné ohrožení jeho politických ambicí ucházet se o křeslo budoucího amerického prezidenta. Jeho dcera Mary (Merle Oberon), od absolvování internátní školy přísně držená doma „na uzdě“, totiž nechybí na seznamu hostů zakázaného večírku, a je jen otázkou času, než na to přijdou i novináři! Ve snaze ututlat bublající skandál, soudce raději posílá Mary do jejich letního sídla na Palm Beach, mimo sezonu snad nejnudnějšího místa amerického jihu. Ještě že jsou tu služebné Elly a Katie a jejich tři zaručené metody, jak sbalit chlapa! Mary, vědoma si své sociální nepatřičnosti mezi takto obyčejnými lidmi, se na trojitém rande raději vydává za služebnou. Do oka jí padne Stretch Willoughby (Gary Cooper), eso místního rodea. (dopitak)

(více)

Recenze (11)

Flego 

všechny recenze uživatele

Nech sa to zdá akokoľvek neuveriteľné, príbeh rozpráva o vážnych myšlienkach, ktoré samozrejme výjdu na povrch až v závere. Inak ide o nenáročnú romantickú komédiu, v žiadnom prípade nemá nič spoločné s westernom ( azda len postava kovboja ). Herecká dvojica Gary Cooper a Merle Oberon je roztomilá. Šiesty komentár. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

V podstate je to priemerný romantický film (s westernom to nemá nič spoločné). Hore to však ťahajú niektoré skvelé scény (imaginárny dom, koniec) a najmä mimoriadne sympatickí herci. U Garyho Coopera sa to dalo čakať, ale veľmi ma prekvapila Merle Oberon, ktorú som doteraz nikde nevidel. Fajn filmím na vegetný večer. 7/10 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie s výrazným žánrovým přesahem do westernu. Pokud vám nevadí dávno ztracený půvab prvorepublikových mravů, můžete film považovat i za romantický. Garyho Coopera ani ve filmu použité vtípky totiž čas neobrousí. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Fajn romantická komédia so sympatickou dvojicou Cooper-Oberon a milým Harrym Davenportom. Má to niekoľko slabých miest (na tom rande naslepo som čakal nejakých mládencov a nie 50 ročného Brennana a ani Cooper s Knightom už neboli extra mladí, trošku zvláštne vyzerali tie páriky a hlavne keď si jedna zo slúžok s radosťou vymení Coopera za Brennana :-o). No záver bol super a vynahradil tie slabšie okamihy. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie (toho westernu tam příliš mnoho není, bohužel) s klasickou jednoduchou zápletkou, která má jasně dané schéma o lásce dvou lidí ze společensky odlišných vrstev. Bohužel vtipem příliš tento snímek neoplývá. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak toto je je od rezisera Wylera uz podstatne lepsi film nez to svinstvo These Three z roku 1936. Ciastocne romantika, aj western, a aj drama. Gary Cooper eso miestneho rodea, okrem neho aj akysi sudca sa chce stat prezidentom USA ...... a na tom sa odvija pribeh. Slusny, da sa povedat, na rok 1938 su tu slusne kulisy a vyborne dialogy. Kvalitna starinka, oplati sa ju mat : 84 % ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Z westernu to má sice pouze kovboje Garyho Coopera, ale jinak je to roztomilá, trochu humpolácká komedie se sympatickým ústředním párem. Je to romantické akorát a starosvětsky příjemně naivní. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

3++. Elegantni a vkusna, lehka komedie s krasavici Merle a kovbojem Cooperem. Potesila tez Patsy Kelly jako jedna ze spikleneckych sluzek. (druha pak byla Mabel Todd) :-) ()

Reklama

Reklama