Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

Matty 

všechny recenze uživatele

O něco podobného se krom spousty televizních reklam pokoušel také Slumdog Millionaire. Na mne to zabralo teprve zde. It's a Wonderful Life! ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Úsměv nebolí a nic nestojí (pokud to s ním tedy nepřeháníte, nezablokujete si panty a nemusíte na pohotovost, kde zaplatíte 90,- Kč za návštěvu :o). S úsměvem jde všechno líp. Úsměv sluší každému. Tak proč denně vidím ty kyselé ksichty? Já si vezmu příklad z hlavního hrdinu. Jsem přeci nádherná, mám krásné oči, můj outfit mi padne a mám zářivý úsvěm i s křivými zuby. Miluji svůj život, vy né? :o) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Optimistická pohádka pro dospělé, ale koneckonců, proč se někdy nezamyslet nad tím, kolik úsměvů za den rozdám já osobně :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým fandou rozhazování pozitivity po nic netušících lidech, i když jsem si vědom nemilé skutečnosti, že někteří jedinci reagují poněkud podrážděně na to, že se na ně usmívá cizí člověk. Na rozdíl od Hugha však necítím potřebu být při šíření pozitivní energie za každou cenu úspěšný, takže nemusím za nikým běhat s kytkou, obtěžovat ho na veřejnosti ani uplácet psíkem. Nicméně v případě tohoto filmíku musím rozzářeně konstatovat, že tak příjemná záležitost se moc často nevidí. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Pěkné, pozitivní, příjemné, slaďoučké, povzbuzující, lidské (kéž by?), zkrátka podařený krátký filmeček s jednoduchým dějem a povznášející pointou. 8/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

This is so awesome, this is great a pritom to vubec nebylo nejake slozite, uplne jednoduchy filmecek a tolik optimismu, usmevu a radosti, kolik sem jeste pohromade nikdy nevidel. nádhera, tohle dokaze opravdu velke veci.. hlavne skvele zlepsit naladu. Overeno uzivatelem 10/10 YOU..ARE..SO.. AWESOME ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavá jak dlouho mi ten úsměv po zhlédnutí filmu na tváři ještě zůstane :-) Já chci taky jedno potvrzení! :-)) ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Gýč ako bič. No potešil. U nás, na západnom a strednom Balkáne (CZ, SK, HU, PL a UA) totiž úsmev na zákaznikovej tvári vylúdi už len to, ak zbadá, že si vôbec niekto vykonáva prácu rád. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Validation" - kontrola platnosti; potvrdenie o platnosti; validácia... Náramne pozitívny krátkometrážny film. Síce mierne patetický a zjednodušene naivný, ale aj tak veľmi príjemný. V dnešnom uponáhľanom, agresívnom svete, ktorému zodpovedá aj patričná filmová tvorba, je niečo podobné dosť ojedinelý úkaz. Hlavný hrdina, obyčajný, nenápadný chlapík - Hugh Newman, je dobrák od kosti, ktorý každému vyčaruje úsmev na tvári. **** ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a teď si o mně všichni klidně myslete, že jsem ten největší škarohlíd, že jsem přesně ten člověk, který by se z takových filmů měl poučit, že nemám nikoho rád a nikdo nemá rád mě... Ale tohle je fakt hrůza a děs. Potkat někde hlavního hrdinu tohoto takřka nedokoukatelného kraťasu, napadne mě nejspíš, že: a) je zfetovaný a dost nebezpečný; b) je to blázen; c) bude chtít půjčit peníze, případně se mě pokusí rovnou okrást; d) nedaleko je skrytá kamera; e) spím a zdá se mi příšerně pitomý sen; f) ho musím co nejdřív praštit do zubů, jinak to udělá on. Samozřejmě nemám nic proti usmívajícím se lidem (rozuměj - proti přirozeně se usmívajícím lidem), ale jestli doopravdy existuje nějaké společenství, nebo bych možná měl napsat sekta, co sdružuje podobně neodbytná a trapně pochlebující individua, která si dala předsevzetí, že všichni ostatní prostě MUSÍ zářit štěstím, ať už jim je cokoliv, mám o důvod víc, proč se na světě necítit bezpečně. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nehorázným způsobem přeslazená agitka. Pochlebování je nehezká věc; smát se lze přeci i bez toho, aniž by někdo druhého vynášel do nebes: jen samotným vtipem a charakterem člověka lze snadno docílit sympatické magie, která ostatní přiměje k úsměvu. Validation je krutým fakem, sloužícím k umělému zlepšování nálady, a jako krátkometrážní film selhává, nudí, a působí velmi nereálně - což by nevadilo, kdyby se samotná jeho podstata každou minutu nehlásila s tak neodbytnou důrazností o kýžený efekt. ()

Reklama

Reklama