Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkoušky na prestižní univerzitě Dreyskill jsou konečně splněné a je čas na párty! Partička spolužáků se dohodne, že pojedou na víkend k jednomu z nich do luxusní vily uprostřed lesů. Rodiče jsou pryč, ve sklepě je pěkná zásoba alkoholu a vypadá to na dost odvázanou zábavu! Skvělý víkend se ale změní v peklo, když začne spolužákům volat záhadný muž, vyhrožující, že je jednoho po druhém zabije... Začíná hra na kočku a myš a je jasné, že tuhle "párty" asi jen málokdo přežije. (evelouch)

(více)

Recenze (5)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po sto prvé a zase špatně. Další napodobenina Vřískotu, tentokrát je ale podobnost s ním opravdu markantní - 75 vykrádá snad všechny vřískoťácké motivy - maskovaný zabiják, totožnost vraha, telefonní hovory, závěrečný zvrat atd. Hlavní problém je v tom, že je to všechno zpracováno strašně nezáživně - ačkoli se v druhé půli jede tempem co pět minut, to mrtvola, divák se nudí a kontroluje hodinky, kdy už to jako skončí. Další kapitolou jsou postavy a jejich jednání - herci jsou v rámci teenage-slasheru v normě, problém je, že nepůsobí zrovna sympaticky, a nad věcmi, které je nutí scénář dělat, zůstává rozum stát (např. dívka dobrovolně sdělující tajemnému hlasu v telefonu přesnou adresu místa, kde se právě nachází, ačkoli byla před chvílí svědkem toho, jak tajemný hlas v telefonu někoho brutálně vraždí). A to se radši ani nezmiňuju o nechtěně komické dvojici detektivů, která se v průběhu děje bohužel taky několikrát objeví. Film můžu doporučit leda tak ke sledování ve velkém kolektivu, ketrý bude glosovat dění na obrazovce - pak by to mohla být zábava. PS: Titulková scéna je lepší než celá následující hodina a půl. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Už by som konečne chcel vidieť teen slasher, ktorý je aspoň trochu inteligentný, tento to však určite nie je. Zase som sa chytal za hlavu pri tých stupídnych dialógoch a nelogickom správaní protagonistov. - Všetci tu umrieme! - Nie, zvládneme to! - Nie, umrieme tu! - Je to tvoja vina! - Nie je to jeho vina, je to len vrahova vina! - Musíme držať spolu! - Musíme odtiaľto preč! - Idem po kľúče, ostaňte tu. ...atď. A už sa všetci rozdelia, aby ich zabijak mohol jednoduchšie dostať. Hojný počet vrážd (miestami celkom podarených) + vcelku netradičné rozuzlenie to ako tak držia nad vodou. Tak či onak, tento žáner je už pre mňa dlhšiu dobu nezaujímavý a nevidím v tom nijaký zmysel ani prínos, aby sa točili ďalšie takéto otrepané horory (aj keď ja si asi nikdy nedám rady a stále ich budem pozerať... keď už nie je čo... a nadávať). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„7eventy 5ive“ je prostě klasicky špatný slasher, kterých je natočených až příliš mnoho, a vy už ani nevíte, proč se vlastně pořád točí. Dobře, tady by i důvod byl, protože nápad není nejhorší, ale zůstalo jen u nápadu, který je krutě nevyužit a který nevytváří snad jedinou děsivou nebo napínavou scénou. Kdyby se alespoň trochu více dalo zabíjení a více se to propracovalo, možná by to bylo snesitelnější. ()

chiara 

všechny recenze uživatele

najlepsi je konec, ako pekne skonci Rutger Hauer, ktory si myslel ze uz konecne vysetril cely pripad. inac priemerna vyvrazdovacka. ()

Reklama

Reklama