Reklama

Reklama

Bareuge salja

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když v provinčním městě Sampo opakovaně dojde k přepadení banky, hodlá místní zastupitelstvo uklidnit veřejnost a média tím, že zorganizuje tréninkový zásah při fingovaném bankovním přepadení. Role lupiče připadne tvrdohlavému dopravnímu policistovi, který je kvůli striktnímu následování zákonů trnem v oku svých laxních nadřízených. Ten se úkolu zhostí s býčí svědomitostí, takže loupež v jeho provedení nabude rozměrů perfektního zločinu a trénink se změní v absurdní přehlídku neschopnosti ostatních členů policejního sboru. Nápaditě rozvedený originální koncept na sebe nabaluje prvky kriminálního žánru, komedie a satiry, přičemž staví na chytré reflexi schémat lupičských filmů. Snímek, kterým jeho režisér debutoval na poli celovečerní režie, se v Jižní Koreji stal jedním z překvapivých hitů loňského roku. [Filmasia 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Originální komedie plná svěžího a inteligentního humoru, který je rovnoměrně rozházen do celého filmu. Konec je neskutečně vychytaný, až skoro geniální. Obzvlášť deštníkový přechod do autobusu byl ve spojení s fantastickou hudbou působivý... A řekněte mi, kde znásilníte ženu tím, že uděláte pár kliků a pověsíte jí na krk cedulku?? ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Going by the Book ( 바르게 살자, Bareuge Salja) Zápletka zajímavá, ovšem realizace je o dosti horší, na Korejce poměrně slabý snímek u kterého jsem se zasmál pouze dvakrát i když pořádně. Zvláštní parodie na neschopnost Korejské policie uhlídat sebe samu. Dvě vtipnější scény z filmu komedii určitě neudělají. 60 % ()

Reklama

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco!! Když se podívám na komentáře dole, tak vidím, že nejen mě asi nejvíce pobavila scéna, kde hlavní hrdina dělá kliky :-D Korejci prostě vědí, jak inteligentně pobavit. Když jsem bez přečtení obsahu shlédla upoutávku, tak jsem váhala, ale pak jsem si přece jen film stáhla a to co následovalo.... no prostě se to musí vidět ;-) Hlavního představitele nemohli vybrat lépe - musím více projít Jeong Jae-yeon(ovu) tvorbu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na to, že to měla být komedie to zase moc vtipných scén nepobralo, ale když to na mě vybalilo scénu se znásilněním, tak to mě natolik rozsekalo, že sem se pak tlemil i nevtipným blbostem a hodnocení je asi vyšší než by mělo být, ale co, nakonec sem se bavil fakt dobře a ty cedulky prostě neměly chybu ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Supr námět. Ze startu mi film přišel takový nemastný, neslaný, ale po chvilce se to docela dobře rozjede. Jen takový "jemný, " a pomalý asijský styl natočení tomu moc nesedl. Tady by se hodilo trošku přitvdrit na takový "americký" způsob. Nakonec jsem se u toho filmu dobře pobavil. + komenty: Lacike,Tombac. 70% ()

Galerie (18)

Související novinky

Filmasia 2008

Filmasia 2008

30.11.2008

Čtvrtý ročník festivalu asijských filmů se uskuteční 4. – 7. prosince v pražských kinech Světozor a Aero a přinese filmy z Číny, Koreje a Japonska. Z nejznámějších režisérských jmen se v programu… (více)

Reklama

Reklama