Reklama

Reklama

Bill Bailey: Part Troll

(pořad)
všechny plakáty
Komedie / Stand-up
Velká Británie, 2004, 93 min

Režie:

Nick Morris

Scénář:

Bill Bailey

Hudba:

Bill Bailey

Obsahy(1)

Bill Bailey, herec a multiinstrumentalista, pro české publikum známý především jako Manny ze seriálu BLACK BOOKS probírá ve svém stand up vystoupení jedno téma za druhým s typickým britským humorem. S velkou situační pohotovostí zapojuje i publikum a představení doplňuje komickými hudebními vložkami. (KrystofD)

Recenze (40)

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhumornějších show co jsem viděl. Bailey je bystrej vtipnej chlápek, co se nebojí ani citlivejch témat a člověk mu to prostě žere.... Manny Rulez ;) ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Parádní to bylo, bavil sem se dostatečně:-) ..druhá půle trošičku přišla mi slabší, ale i tak sem se nenudil.. Měl to všechno hezky připravený - hudebně, zvukově, efektně... Ale Dylan Moran je mi přeci jen bližší. Jako komik i lidsky - pokud se to tak dá vůbec říci :-) ()

Mr.Dick 

všechny recenze uživatele

Chvíli se smějete, chvíli nechápete, chvíli se tlemíte, chvíli smíchy brečíte, pak chvíli zase nechápete, chvíli se zase tlemíte, chvíli nechápete, že se vůbec tlemíte a tak dále, atd. Bailey teda dokáže prodloužit život a to jsem ho měl jen za vlásáče s přiblble nepřítomnym výrazem v ksichtě. Respekt Bailey, RESPEKT! Mě si překvapil, mě si pobavil. Díky. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

No to jsem se zasmál. Bill Bailey má úplně neskutečnej komediální talent, což dokazuje nejen brilantním vtipem, kterej má předpřipravenej, ale i momentální improvizací, když reaguje na podněty z publika. Je to komik od přírody a má tomu uzpůsobenou vizáž, pohyby i mimiku a je navíc dostatečně inteligentní, aby veškerej svůj talent stmelil v esenci humoru. Viděl jsem už dřív nějaký standupy od jiných tvůrců a nikdy mě to moc nebralo (přirozeně o českých sračkách ani nemluvím), ale "Manny" je pro mě zvratem v celým tomhle žánru a asi se do něj ještě jednou zanořím. No a protože je Bailey i vynikající muzikant, je Part Troll skutečně atraktivní show, protože mluvený slovo Bill prokládá i (neméně vtipnýma) hudebníma vložkama. ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Chlapík, ktorého si občas Jehovisti zmýlia s Ježišom Kristom, sa hodinu a pol pokúša baviť nadmieru komunikatívne a spolupracujúce publikum, a treba uznať, že prekonal moje očakávania. Má to síce hluché miesta, ale všetko je nám dôkladne vynahradené komentovaním politických vzťahov Británie k Spojeným štátom ("Jednoducho už nie je "Veľká"") a najmä, najmä vidláckou verziou Stairway to heaven a technickým výpadkom na koncerte U2 :) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Plne suhlasim s nazorom Ducharme. Vystihol to presne. A ta BBC theme, co hra s cely orchestrom v obrovskom stadione je pecka- rave ako vysity. :) Neskutocne som si uzival jeho premakane hudobne kusky v tejto jeho show. Avsak treba podotknut. Jeho neskorsie show su este lepsie. Preto hodnotim "iba" stvorkou. ()

Koumi 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanoušek Dylana Morana jsem byl trošku v nedůvěře, zda-li může Bailey naplnit má očekávání v dobrou show. Po prvních několika minutách má skepse přerůstala ve zklamání. Poctivě jsem však setrval a dobře jsem udělal. Přede mnou se strhla TAKOVÁ JÍZDA, že jsem si ani nestíhal odpočinout od křečí smíchu! Plný počet! ()

Kaucuk 

všechny recenze uživatele

Člověk se nemůže ubránit srovnání s Dylanem Moranem. Bill přecházel z jedné strany na druhou, Dylan stál povětšinou na místě. Dylan horlivě gestikuloval a křičel, zatímco Bill lehounce hýbal rukama a mluvil tíššeji. Přesně jako Bernard a Manny. Tihle dva se hledali. I když DM je lepší v hovoru sám se sebou, BB všechno dohání skvělými hudebními čísly, komunikací s publikem i geniálním krátkým filmem:) U Dylana sem šel na jistotu, že to bude skvělý a bylo. U Billa sem nevěděl do čeho jdu, ale byl sem velice pozitivně překvapenej, bylo to stejně tak skvělý a zábavný. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Perfektně napsané i zimprovizované s pasujícími hudebními vložkami. Jedna z ukázek inteligentního stand up výstupu. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel. Shlédl jsem dnes dva stand-up výstupy. Dylan Moran mi sedl výborně, ale bohužel, Bill Bailey, ač ho mám vážně rád z Black Books mě zde se svým smyslem pro humor moc nevzal. Pár dobrých vtípků bylo, určitě, ale zdá se mi, že hodně spoléhá na to, že jeho grimasy mu pomůžou. Možná ano, u mě ne. A jeho hudební vkus resp. jeho hudební výstupy jsou pro mě až pobuřující :-) ()

akcul 

všechny recenze uživatele

Jsem také názoru nesrovnávat Morana a Baileyho, klasici jsou oba. Baileyho slabší momenty jsou takové blbounské naivitky anebo dlouhá cesta k pointě, ale jinak prostě válí, vytváří příjemnou atmosféru, je nadupaný a famózně zapojuje diváky. No a gagy? Whitney, travka a ta hudební čísla - I will not look at titties for a year:-D či vymakaná balada:-) No a řekněte, kdo z vás by teď nekoukal na Dallas?:-) ()

gpx 

všechny recenze uživatele

K popukání to teda nebylo. Ale jako vystoupení někde v baru, kde bych chtěl strávit večer ve společnosti dobře vychlazenýho pivka, si to dokážu představit. ()

GCorsini 

všechny recenze uživatele

Bill Bailey je pro mě jeden z nejlepších komiků vůbec, jeho stand up není jen kritika a vulgarity, je to show. Jeho muzikálnost je fenomenální. ()

pierre_k 

všechny recenze uživatele

Super vystoupení, Bill Bailey jednak oplývá fajn smyslem pro humor, hudebně to taky není špatný a třetinu zábavy pro mě vytváří ten jeho nezaměnitelný ksicht :-) ()

Reklama

Reklama