Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Andrzej Bartkowiak mě neuvěřitlným způsobem nasral, kde je jeho cit pro akci???...kde je jeho rozpočtová ždímárna do posledního dolaru aneb točim levně, ale vypadá to dobře!!!...Otřesná srágora, která nemá mít místo ani v regálu videopůjčoven!! Jednou větou: Mnohem horší než filmy se Seagalem nebo JCVD!! ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Ale viděl jsem i horší filmy. Člověk si nevybere, kdekdo si stěžuje, že v akčních filmech chybí emoce, a když je tam náhodou někdo prskne, tak si zase jiní stěžují, že je to naprosto nevhodné. Street Fighter: The Legend of Chun-Li je příběh o dívce, které se změní únosem jejího otce život a ona se s tím snaží vypořádat. Není to žádné akční drama, je to akce s poměrně lidskou hrdinkou. Bojové scény nejsou špatné, sestříhané nejsou zase tak strašně, jak tu mnozí hlásají (to Soudný den byl na tom mnohem hůře) a choreografie obvykle také není nepovedená. Ovšem jednotlivé střety jsou kratké a někteří herci jsou trestuhodně nevyužiti. Ale v podstatě jde o vcelku snesitelnou záležitost, kterou si asi podruhé nepustím, ale poprvé mi na zdraví nějak neubrala. ()

Reklama

barlow 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o zpracování lákavé tématiky původní hry. Co se ale dá natočit na základě hry, ve které běží jen o souboje jeden na jednoho bez jakékoliv linky. Podobně dopadlo i Death or Alive. Moderní háv prospěl jen sekvencím soubojů. Osobně dávám přednost neherectví Van Dama a zavzpomínám na naivitu mládí. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako dragon ball evolution je i toto hrůzou tohoto roku, jak už hereckým obsazením tak bojovými scénami, trochu mě zaráží jak se Kristin Kreuk mohla k něčemu takovému upsat ... no každopádně dávat do asijského prostředí néně asijatů než zbytku herců je směšné a pro díly street fighter je toto jako skvrna od vína na bílé košily ... ()

predators 

všechny recenze uživatele

"Díval jsem se, ikdyž dívat se nebylo snadné." Prvních pět minut vypadá slibně, jenže tím taky veškerá slibnost končí. Soubojů není mnoho, ikdyž nemůžu říct, že by některé nebyly zajímavé. Příběh nenabízí žádný epos a herci by sneli lepší uplatnění...především Robin Shou, kterého bych rád viděl v nějakém kung-fu filmečku :-) Jj, jedno podívání a šmitec... 35% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Kristin Kreuk se kvůli roli ve filmu vzdala svého působení v seriálu Smallville (od r. 2001). (Conspi)
  • Během scény, kdy Chun-Li (Kristin Kreuk) hraje na klavír, si můžete povšimnout kladívek, která se nepohybují, díky čemuž by také neměla vydávat žádný zvuk. (Conspi)
  • V úvodní scéně lze vidět letadlo přistávající na letišti Kai Tak a poté i výškovou budovu IFC Two tower. Ta byla však dokončena až v roce 2006 a letiště bylo uzavřeno ještě o 8 let dříve. (Conspi)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama