Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $8,742,261Tržby Celosvetovo $12,707,250Tržby za predaj DVD v USA $4,916,251 //počet predaných kusov 269,698║ otrasna zalezitost ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Špatný vtip. Kristin Kreuk by byla mnohem lepší v lehce erotickém filmu..., ale Andrzej Bartkowiak raději předvedl akční videohru do nepochopitelně umělého světa rádoby krásných myšlenek, v které chce zachránit všechny dobré lidi a zbavit se všeho zla. Trapnost vedle trapnosti lemována neskutečným scénářem a tragickým castingem... Všichni by jsme rádi viděli Moon Bloodgood a K. Kreuk v bitce ve spodním prádle/plavkách v bahně/nahé, ale nedostaneme skoro nic (aspoň, že ta Moon ví co ukázat). Ztracených 96 minut života... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak strasny to neni, proste stupidni akcni becko na jedno skouknuti. Mame tu mizernej pribeh a prvni pulhodinu, nez se konecne zacne neco dit, je to fakt silnej opruz. Mame tu sice nijak se neztrapnujici, ale zaroven ani nic moc nehrajici herce a Kristin Kreuk uz bohuzel zdaleka neni takova kocka jako kdyz se motala po Smallvillu. No a mame tu souboje, kerejch je sice dost a choreografie neni uplne spatna, ale bohuzel je to stupidne sestrihany. Tesil jsem se na souboj Duncana, kterej je fakt hrozna hora a hlas ma, ze by moh namluvit transformery, ale bohuzel absolutne nic nepredvede. Takze celkove nicim moc zajimavy, ale zaroven ani nijak moc nudici becko, ale "prvni dil" se mi libil daleko vic. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Všechno zde již bylo řečeno (LATEEF atd. ...), každopádně z nostalgie k videohře a nepochopitelné skutečnosti, že se mi na to docela dobře dívalo dávám "nadprůměrné" 2 * ... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné akční béčko a Bartkowiakův (prozatím) nejhorší film. Stereotypní režie, holý scénář a teď to nejpodstatnější: nekoukatelné souboje. Choreografie není nikterak tragická, ale je tu použito mnoho metrů bezpečnostních lan a to se už v době Tonyho Jaa nenosí, a co víc, znovu se projevila mnou nepochopená neřest akčních filmů posledních několika let... a to angažování střihače, po kterém chtít koukatelné akční scény je jako chtít po praseti, aby se nažralo z mělkého talíře a umylo po sobě příbor. Prostě není vidět nic. Chyběl mi nějaký nářezový song, fyzično fightů, pořádný trénink (na sestavu 24 kroků z taiči fakt seru) a taky opravdoví praktikanti bojových umění. Robin Chou sám na všechno nestačí. (Koordinátor akčních scén: Dion Lam) 50 miliónů dolarů(rozpočet)/7 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zoufalství, které není ani akční bojovka, ani nic jiného... Leda bystě chtěli hloupý film plný podivných logických nesrovnalostí a dějových zkratek, až na Duncana a McDonougha s dost mizernými herci a naprosto nezajímavou akcí. Pak je Street Fighter filmem pro vás. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako dragon ball evolution je i toto hrůzou tohoto roku, jak už hereckým obsazením tak bojovými scénami, trochu mě zaráží jak se Kristin Kreuk mohla k něčemu takovému upsat ... no každopádně dávat do asijského prostředí néně asijatů než zbytku herců je směšné a pro díly street fighter je toto jako skvrna od vína na bílé košily ... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po DOOMovi Bartkowiak servíruje další zapomenutelný videoherní film, ve kterém tentokrát utopil 50 mega. Jelikož je hovno režisér a k ruce má hovno scenáristu, těžko překvapí, že výsledkem je hovno film. Tedy, ne že by v tom hovně nebyly i nějaké nestrávené ořechy - nervním střihem dosraná akce má i tak svoje momenty, na ultranudnou panenku Kristin se aspoň dobře kouká, Klein přehrává tak geniálně, že bych si hned dal spin-off s jeho detektivem, Robin Shou je fajn jako vždy, jen ten Michael Clarke Duncan absolutně nemá co hrát a Neala McDonougha ze ZOUFALÝCH MANŽELEK sice člověk s potěšením nenávidí, ale Bison byl, je a bude jen jeden - Raul Julia, budiž mu země lehká. A stejně tak i STREET FIGHTER, anžto první film je jedno z mých největších guilty pleasure. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Příšerný akčňák a přímo katastrofální Street Fighter, jenž obrací všechno dobré z videohry na hlavu a dělá z jednoduché mlátičky div ne ságu o emancipaci, lidských právech a rodinných hodnotách v jednom. Převedeno do filmové řeči - Buchta ze Smallville chce hodinu a půl zmlátit Neala McDonougha, ale než k tomu dojde, musí se osamostatnit, podstoupit rádoby výcvik a zachránit pár bezdomovců. Tečka. To všechno s neobjevnou choreografií akčních scén, hroznou kamerou, dráty na každém kroku a Robinem Shou jako slabou náplastí na tuhle hodně velkou bolístku pro každého, kdo kdy kmital prsty po joypadu. Zlatý Street Fighter s Van Dammem. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nového Street Fightera jsem nečekal skoro nic a taky jsem nic nedostal. Herecké obsazení zní zajímavě, ale když už se herci snaží hrát, tak to nevypadá moc dobře a scény vyznívají spíše komicky. Už při sledování mě zavalila nuda, která se nesla celým filmem a čekání na světlý moment byl při závěrečných titulkách v čudu. Už při názvu jsem si naivně myslel, že akce bude stát za to… škoda, mé hodnocení 0,5 hvězdičky… ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak Van-Damme si může oddechnout, nejhorší adaptace Street Fightera se neúčastnil. Ten cca 15 let starý pokus byl aspoň místy guilty pleasure vtipnej. Tohle je už bohužel jenom nudný a navíc strašně demetní. Andrzej Bartowiak klesnul na režijní dno, neumí natočit pořádně ani jednu scénu. Ty scény nejsou napínavý, ale bohužel nejsou ani tak blbý až jsou vtipný. Je to prostě jenom nehorázně nudný, i když sem tam se nějakej guilty moment najde (internetová kavárna uprostřed slumů, policajti pronásledují špatné auto a vůbec se to neřeší..) Příběh nemá s herní předlohou nic společnýho a vůbec to nedává smysl. Akčních scén a bitek tady moc není a když už přijdou, tak jsou pomalu ještě nudnější než ty kecací části!! Navíc tady hraje skupina těch největších hereckých dřev, které jsou momentálně v Hollywoodu. Kristin Kreuk, Chris Klein, Neal McDonough jsou takový anti-talenti, že to snad není možný. Tam už chyběl jenom Dominic Purcell, aby herecká zkáza byla dokonána, i když Taboo z Black Eyed Peas ho dokáže nahradit. Prostě katastrofa a ať už to prosím na třetí pokus nikdo nezkouší. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lepší film, herecké obsazení dávalo docela slušnou naději, že by z toho mohlo vzejít něco víc xD ale nevzešlo. Průměrné akční Béčko, kde se střílí, mlátí a pár věcí vybuchne. Nejvíce mě potěšila choreografie bojových scén, v tom má prsty určitě nějaký šikovný šikmooký. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 63%***TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Akce 6/10/// PLUS: je to další film na základě počítačové (konzolové) hry, jsou tu pro mě známe postavy, i když třebas Chun-Li vypadá jinak, ale budiž, Kristínka to vynahradí, rovněž potěší účast dalších oblíbených herců jako je Michale Clarke Duncan, Robin Shou, Moon Bloodgood a je tu i Kevin s Prciček, na jeho postavu jsem byl taky zvědavý, hezky se na to kouká, akce neurazí MINUS: jen jí není mnoho a není zde ani klíčová, což by právě měla být, snaha o jakýsi příběh působí hodně uměle a naprosto zbytečně zabírá místo jakékoliv akci./// Shrnutí: Stejně jako Mortal Kombat je Street Fighter srdcovka, byli to první bojovky na PC, které jsem hrál. Rovněž ve stejné době vzniku tohoto snímku byl natočen i "konkurenční" Tekken a snad všem ukázal že natočit výbornou bojovku lze. Asi bych z toho vinil režiséra, který dokázal pokazit už druhou herní adaptaci a to určitě není náhoda. Docela škoda, tomuhle filmu jsem fandil. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Akční hovadina od mizerného Bartkowiaka, který vůbec nemá cit pro práci kterou vykonává. Přítomnost Michaela Clarkea Duncana sice potěší, jeho role ale ani náhodou, což se tu dá prakticky říct o všem. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Lana po ožiarení známym kryptonitom začne opäť skákať, lámať kosti, lietať a hľadať samu seba... veď o čom bol celý Smallville však? Ale tam sa to bralo, alebo aspoň ja som to bral trochu s patričným nadhľadom, proste mladý superman - "bullshit". Exit Wounds je 8 rokov starý film, avšak v porovnaní s týmto prelomový. Podobná katastrofa ako Dragonball. No a popravde? ani "ksichtik" Lany ma nedostal... v Smallville to fungovalo, tuna nie. 2/10 Bol som prekvapený, aké to bolo nepozerateľné, gyčové, dosť trápne... ()

predators 

všechny recenze uživatele

"Díval jsem se, ikdyž dívat se nebylo snadné." Prvních pět minut vypadá slibně, jenže tím taky veškerá slibnost končí. Soubojů není mnoho, ikdyž nemůžu říct, že by některé nebyly zajímavé. Příběh nenabízí žádný epos a herci by sneli lepší uplatnění...především Robin Shou, kterého bych rád viděl v nějakém kung-fu filmečku :-) Jj, jedno podívání a šmitec... 35% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Chcete-li film plný nesmyslů a trapných scén - tady je. Distributor zase perlí ,,skvělé akční scény a efektní souboje" OPRAVA: skoro žádné akční scény a souboje totálně na hovno. Jediný co stojí za zmínku je pěkná Kristin. Nuda. ()

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama