Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum je že po tomto díle snad všichni přehodnotí svá nízká hodnocení verzi Street Fightera s Van Dammem, protože je násobně lepší:) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jen na zabití času ... bitky celkem ušly ... nemusely do toho patlat ty nesmysly s vnitřní sílou ... vůbec to nepasovalo a nevyznělo jako mystický svět ... nebo o co jim šlo ... fakt jak se tady píše ... radši ta blbost s Van Dammem ... ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Nad všetky očakávanie .. to nebola blbosť! Bola to totálna blbosť! Proste dej bol v pohode. Aj obsadenie bolo fajn. Ale možno to technické. kristina kreuk ako akčná bojovkina za ľudské práva a michael Clarke na zlej strane?.. to m nesedí proste. Ale čo je naj stupídnejší na tomto filme je podla mňa monológ rozprávača čo je hl. hrdinka. To bolo ako z rozprávky pre zaostalé deti. Škoda no. Tešil som sa dosť. 35% ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že film s názvem 'Street Fighter' by měl po všech stránkách vypadat jinak, než jak se tváří tato náhražka bojových umění. Marně zde divák hledá silné pouto, emoce, dechberoucí bojové scény nebo alespoň propracovaný příběh. Nic z toho, ba naopak, táhnoucí se story o mladé dívce, která svými prvky z gymnastiky nikoho nepřekvapí. Kde se hrabe na jedničky z aktuálního žánru - Undisputed a IP man ... [26%] ()

vandr 

všechny recenze uživatele

to byla taková ukrutná blbost že sem tomu musel dát aspoň jednu hvězdu. čekal jsem spíš něco jiného ()

Luckyman 

všechny recenze uživatele

Neskutočná slabota! Tešil som sa, lebo Street fighter som hrával ako malý. Dokonca aj Posledný boj s Van Dammom bol oveľa lepší. ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

U akčního filmu s názvem Street Fighter člověk čeká stupidní děj a ten se mu také dostane. Člověk ale také čeká kvalitní bojové scény s pěknou choreografií a dobrými výkony herců, ale to zde čeká marně. Nevím, kdo vymyslel, že základní technikou soubojů je salto vzad, ale vězte, že toto je prvek gymnastiky, nikoliv bojových umění. Navíc když ke všemu je třeba spousty lan, nepůsobí to ani jako gymnastická sestava, ale jako nepovedený trik. A víc v tom filmu skutečně není. ()

Honzeechec 

všechny recenze uživatele

OK, je to podle hry v který se dva panáčci mlátěj do xichtu a první díl je v top 200 nejhoršíh filmů, takže sem rozhodně nic moc nečekal. Ale proč aspoň nerespektuje předlohu? Nejenomže si postavy nejsou podobný ani minimálně, obzvlášt Gen kterej ej ve hře tak 10x starší, ale navíc zabijou i hlavního záporáka a mojí nejoblíbenější postavu. He? ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Kto ultáča ľudí v Thajsku? Prečo sa Thajčanom žije tak zle? A otázka prečo ani Tony Jaa nedokáže ochrániť Thajsko je zrejme vyriešená, pretože školáčka, v podaní nešťastnej a určite nie zlej Kristin, už dospela a konečne sa rozhodla pomôcť. Dej absolútne neexistuje a budete musieť vydržať aj logické zvraty typu "...Len ty jediná to môžeš urobiť, no budeš to musieť urobiť po mojom...!" Skrátka, je škoda naivnosti Kristin (nemusi končiť s kariérou), a premisa o vhodnosti urobiť z Andrzeja opäť kameramana. Tragický režisér totiž s primitívneho scenára robí len zlosť a zbytočnú nervozitu. ()

Aress 

všechny recenze uživatele

Doufam ze se bude natacet co nejvic dilu Smallvilu hlavne kdyz uz Kristin Kreuk uz nebude hrat ve filmech tohoto pojeti,role naivni, hezke a ruzove roztleskavacky ji slusi vic, vcetne toho oblecku... tento snimek by mozna za neco stal kdyby v nem tato kraska nehrala .... jinak 1* davam jen kvuli tomu ze sem blazen to mlaticek zanru Bruce Lee, jackie, Jet-li atd............ ()

AdiegoA odpad!

všechny recenze uživatele

S obsazením nezajímavých vyžlátek, co o bojovém umění slyšely maximálně z sruhé ruky se nic jiného čekat ani nedalo. Najednou mi Street fighter s van Dammem nepřijde ani tak debilní. P.S. Kristin Kreuk je nebezpečná jak krabice s koťatama. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Výborný kameraman Andrzej Bartkowiak sa opätovne zhovadil ako nemožný režisér. AK sa niečo volá Street Fighter a za sebou má úspešnú hernú sériu, ktorá si na kecanie nepotrpí, divák vie, že oskarové ambície asi pri zrode filmu nestáli. Čo očakáva? Že to každú minútu niekto dostane poriadnu nakladačku, že budu prašťať kosti, krv potečie potokom a že ho rozborí hlava z toho, že nestíha sledovať tie všetky kopy, údery a premety. V konečnom dôsledku ma hlava rozbolela, ale akurát tak z neschopnosti podať dynamický a pozerateľne nejaký dlhší súboj, z mdlého hlavného zaporáka, ktorý by tak zapasoval akurát do gay klubu a zo snahy pretaviť to všetko do existencionálnej drámy. Fuj! ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Prostě nudný a v poslední třetině i blbý film. Celkově by se dal rozdělit na 3 části. V první třetině se absolutně nic neděje a chvílemi jsem pochyboval jestli omylem nesleduji hodně jiný žánr než akční film. Druhá třetina je nejlepší část filmu i když má sam o sobě dost chyb, aspoň není zcela nudná, ani zcela padlá na hlavu. Je to asi hlavně proto, že se tam něco málo děje, ale ještě ne tolik, aby se ukázala blbost toho všeho. Bohužel v jednu chvíli se film zvrtne a jeho poslední část se změní v pošahanou blbost, kde je špatně skoro vše. Bojové scény, pošahaný děj, zkratkovitost, herecké výkony, nelogičnost, hloupé kecy, Chris Klein... Co mě taky iritiovalo byly zvukové efekty přidané k panu Bizonkovi. Kdo tohle vymyslel... Akční scény mohly být možná i trochu ucházející, ale střihač je zcela zmrvil a zasloužil by sám sestřihat. Jestli to byla jen jeho vina, to je jiná. Možná jen zakrýval, jak špatné to ve skutečnosti bylo a nic lepšího by nesvedli ani jiní kádři. Ale přiznám, našli se dvě chvíle, které pobavily. Jedna asi nebyla tak dobrá, protože už jí nevím. :-) Ta druhá byla pěkná zeměpisná vložka. "Zítra večer připlouvá loď z Murmanska. Podívejte mám to tady." Záběr na tabuli s nápisem Sverdlovsk, což je oblast uprostřed Ruska. Původně jsem chtěl dát 2*, za ne zcela odstrašující, i když velmi stručně udělaný prostředek, ale pak přišla velmi umělá chvíle s kopačákem. Ta jako by ve filmu něco zlomila a už to šlo jen z kopce. Michael Clarke Dunhame dobrý, ale jeho bojová část byla krátká a nic moc. Takže za 1*. ()

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama