Reklama

Reklama

Maloměstský šerif Larry jednoho dne zachrání krásnou Madeleine, kterou drželi čtyři muži v zajetí. Brzy však vyjde najevo, že Madeleine je klíčovým svědkem ve velké korupční kauze a její věznitelé byli ve skutečnosti agenti FBI, kteří ji měli chránit. Larry se rozhodne dopravit Madeleine k soudu na vlastní pěst. Začíná tak šílená jízda, na které budou muset čelit nejen FBI, ale i množství zabijáků, kteří jdou Madeleine po krku! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (34)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,5miliónaTržby USA $4,161,625Tržby CelosvetovoTržby za predaj DVD v USA $14,670,283 //počet predaných kusov 751,809 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když se člověk jmenuje Larry The Cable Guy, tak snad ani nemůže hrát v normálním filmu. Začínám si říkat, že možná taky sesmolím na koleni nějaký scénář, protože lidem stačí fakt málo, když se pořád točí podobné kousky. Velice jednoduchý humor potěší především při žehlení, vaření nebo usínání. Chválím jen evidentní výsměch byrokracii. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krkání, prdění, blití, variace na tělesný zápach a dobrosrdečný vidlácký humor hynoucí v smrtelné křeči. Larry, ty nejsi the Cable Guy, protože bys zapojoval placenou televizi, ty kabel vytváříš (pokládáš) svými hereckými kreacemi! Souhlasím s Pepincem, že český distribuční název není moc mazaný. Chápu, kdyby byl neplodný útok, ale obrana? Je to snad film o tom, že se Gebre, Sivok, Kadlec a Limberský sejdou v čekárně kliniky reprodukční medicíny..? Duo Stormare, Roberts by mělo testovat léky, protože evidentně vezmou cokoliv.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Začal bych úpravou názvu, ten je totiž idiotský i pro dětské omalovánky. Krasotinky Jenny s Ivankou jsou naopak upravené náramně, čili zbývá za přerostlý hamburger, který má delší jméno než jak může mít dlouhé cokoli jiného, dosadit sebe, žár komedie pozměnit na erotický, a pak ano - umím si představit, že takovýhle film by mě bavil. ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2009 - 3 nominace - Nejhorší herec HR (Larry the Cable Guy), Nejhorší herečka VR (Jenny McCarthy), Nejhorší herecký pár (Larry the Cable Guy & Jenny McCarthy)... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Humor je tu servírovaný tak násilne, až som sa miestami cítil trápne za tvorcov. Keď k tomu prirátam pritrúbly a silený nápad s únosom svedkyne a slabučké herecké výkony, tak musím prestať písať, lebo začínam mať pocit, že aj 1* je veľa. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jestli znáte jistého herce, který si nechává říkat Larry the Cable Guy, asi máte jasno, co čekat od tohoto "filmu", jenž by moc chtěl být parodií. Moc by chtěl, ale není. Už úvodní scéna, kdy Larry zkouší posilovat a pouští si k tomu hudbu z Rockyho a v televizi akční filmy, je zcela prosta vtipu. Tedy, možná vám přijde tloustnoucí zpocený pupkáč vtipný, mně, minimálně po jiné, španělské parodii s Torrentem, ne. Larry tentokrát jakožto šerif zachrání lepou děvu ze spárů mafiánů. Aspoň si to myslí. Ale děva je korunní svědek, mafiáni byli bodyguardi z FBI, a tak Larry, který nakonec slečnu veze do města na hlavní přeličení, zdrhá všem, i těm mafiánům. Takhle to zní jako docela slušní zápletka pro nějakou béčkovou komedii. Kdyby se vše neřešilo jen kecáním, postupy v ději přicházejí poznenáhla, nebo skoro vůbec, navíc naprosto nelogicky, a v tom všem se ztrácí i jakýkoliv možný pokus o vtip. Každopádně Larry, jehož znáte z filmu Delta fór, už točí nový film, tak třeba tam se zadaří nějaký vtip udělat. Disk načíná naprosto zbytečný protipirát (takový shity si nikdo nestahuje ani náhodou), a kromě reklamy a nijak zajímavého menu už nenabízí žádný bonus. Navíc má film poněkud špatný zvuk. Publikováno: 30.10.2008 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Larry je strašně nepříjemnej rádobyvtipnej buran, kterej je na přesdržku. Film samotný je hrozně násilná komedie, teda ne že by v ní probíhalo nějaké násilí, ale ten humor je tam tlačenej fakt hodně násilně, až to vadí. Ale scéna letištní prohlídky mě fakt bavila, hlavně ty humorné útoky na americký Patriot Act, to fakt bavilo. Herecky film nestojí za nic, dokonce i můj oblíbený Peter Stormare nepředvedl vůbec nic. Naproti tomu Ivana Milicevic zřejmě chápe, že být jen hezká nestačí a proto hraje (sice žádný převratný herecký výkony, ale hraje) a navrátivší se Eric Roberts svou kratičkou roli taky zvládá a ukazuje, že není takový ztracenec, za jakého by mohl být považován. Takže hvězdičku za Ivanu, druhou za Erica a třetí za letištní scénku.... Pro tyhle tři věci stálo za to si ten film pustit. ()

Tygrys 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komedie se stoprocentně předvídatelným příběhem, ve které se občas chytne nějaká hláška hlavního hrdiny. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Pribeh o balikovi z krupanova a o jeho dobrem srdci :-( Pouziti primitivniho humoru sice krasne koresponduje s charakterem hlavniho hrdiny, ovsem pro rozmazleneho divaka je tohle nestravitelne sousto. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Šerif Larry je jednoduchý člověk, který k řízení města nepotřebuje moc. A tak když jednoho dne zmerčí u pumpy čtyři chlapy jak vedou ženu v poutech, tak se ji pokusí zachránit. Jenže ono je všechno jinak a do akce nastupují agenti FBI. 40% ()

Biggy 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem se krásnou hodinu a půl příjemně NUDIL ! Absolutně bez děje, herecké výkony pokulhávají a režisér by se měl zamyslet nad tím, jestli má ve své ponuré tvorbě vůbec pokračovat. Za zmínku stojí možná tak P. Stormare, který se snažil film, ač beznadějně, nějak zachránit. 1/5 ()

drexik 

všechny recenze uživatele

Až příliš křečovitý pokus o komedii, kde hlavní hrdina hláškuje o duši. Bohužel to celé vyznívá spíš uboze než vtipně. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Larry The Cable Guy - to už čo je za meno pre herca. Miestami primitívny humor, ale miestami sa dalo taktiež aj zasmiať. Ku koncu už filmu dochádza dych, mohli to radšej ukončiť skôr a z filmu by som mal lepší pocit. Pre náročnejších diviakov neodporúčam, mne sa prvé 2/3 celkom páčili. Odkiaľ sa ale ten Eric Roberts nevyhrabe... :D ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Stalo se to jednou večer, když se partě kamarádů ještě nechtělo spát.. Zapli televizi, a hle - zaujme je jeden týpek, který si svým poskakováním tak trochu hraje na Rockyho. Nechápu tohle nízké hodnocení, protože mě i ostatní kamarády tahle komedie docela zaujala a hodně jsme se nasmáli. ()

karry 

všechny recenze uživatele

Odprostil jsem se od hodnocení hereckých výkonů, stupidnosti scénáře a děje a dávám 4* za výbornou zábavu. Od komedie čekám pouze pobavení a smích a to jsem zde dostal. ()

HaceR odpad!

všechny recenze uživatele

To si autori robia srandu nie? Takúto megasračku som už dlho nevidel. Nie je tam jeden normálny rozhovor. Vtipné scény sú skôr k plaču ako na smiech. Tento film bol naozaj neplodný. ()

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama