Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (227)

Jordan 

všechny recenze uživatele

čakal som viac humoru a niečo . . . neviem to definovať . . . viac "výnimočné" ako len takúto nie veľmi originálnu variáciu na . . . podobné filmy, idúcu v overenej a poslednými rokmi preverenej koľajničke "pseudo-nezávislých filmov", na druhej strane je to film pomerne úprimný, pretože nemám pocit, že by si sám sebe a svojim divákom nahováral, že chce byť niečo viac, niečo extra; ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem malinko průšvih plný nudy, ale nakonec tahle jednohubka fungovala téměř perfektně. Zřejmě by mohla být ještě zkrácena o zbytečný prolog a epilog, ale pihy na kráse se akceptují. Najít dobrý film s Raynem Reynoldsem je čím dál větší dřina a přitom je to takový charismáč. Teorie chaosu je ovšem příkladem toho, že když se trefí do role, umí být Reynolds vynikající. První půlka příběhu hraje spíše na veselou a švihlejší notu. No a sedla mi malinko víc. Ovšem jen proto, že měla čas na to chrlit nápady, ve druhé už je potřeba celý příběh nějak uzavřít. I to se podařilo, i když už ne s takovou parádou. Velmi milé překvapení. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ani ryba, ani rak, ale nenudí to ... raz sa to síce tvári strašne vážne a dramaticky, inokedy robia hrdinovia totálne somariny, že mi to hlava nebrala ... ale na Ryana sa príjemne pozerá. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dojemný...že to někdo natočil a věřil, že to bude dobrý. Omyl. Potrat. Absolutně mě nezájímali lidi a ta story jako koho to zajímá? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ryan reynolds je vynikající herec,i ve filmech nevalné kvality odvede nadprůměrný výkon a vždy je ozdobou filmu.navíc když ho dáte do tak kvalitního a perfektně natočeného filmu,je to herecký koncert.americká nízkorozpočtová produkce mi sedí.film o muži,který si náhodou posral život tak,aby ho napravil tak,že bude lepší než předtím.v českých vodách distribucí nedotčeno,jak jinak. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příběhem (nebo spíše jeho hlavním zvratem) zajímavá, originální a herecky velice dobře zvládnutá hořká komedie o jedné skryté lži, která se náhodou dostane na povrch a převrátí, jinak do detailu naplánovaný život, jednoho obyčejného muže. V režii někoho zkušenějšího se mohlo jednat o opravdu výborný film, takhle zůstává jen originální a skvěle zahraný snímek, na který však divák, velice rychle zapomene. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Situácia na začiatku a konci filmu je podľa mňa úplne zbytočná. Reynolds je tam akože o 15-20 rokov starší, podobne aj Emily Mortimer, no nejako to na nich nie je vidieť. Ak by sa vystrihlo prvých a posledných 5 minút filmu, vôbec by to neublížilo a nechýbalo. Inak je to ale vkusný snímok s vtipnými situáciami, predovšetkým tie s kartičkami stáli za to. Reynolds tu herecky prevyšuje všetkých. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrý film bez zbytečnýho patosu. Je romantický, humorný i trochu dramatický, ale nějak postrádá silnější moment. Obávám se, že mi z mé hlavy vyšumí dřív, než si to stačím poznamenat na papírek. A to mě mrzí :( 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Tahle snůška povrchních rad s naprosto nesympatickými postavami (všemi, od začátku), to koho a proč napadlo natočit? Teorie chaosu je sama o sobě jistě zajímavá, ale ne v tomhle nudném filmu. (A mimochodem, kluk, který si vezme holku, co se týden před tím válela s jiným borcem 14 dní, je u mne pitomec.) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Podle nenápadných náznaků mi v polovině filmu došlo, že se asi mělo jednat o komedii. No, nepovedla se. Je to nuda. /1. 1. 13./ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Teorie chaosu mě bavila, protože přivedla spoustu chaosu do praxe. Film navíc přináší i poučení, že pokud si dva a více lidí mezi sebou dostatečně nevydiskutují sporné situace, může to vést až ke koupi brokovnice a pak se už diskutuje velmi obtížně, pokud se vůbec diskutuje. Nenudil jsem se, netrpěl jsem a slušně jsem se bavil. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ryan je skvělý a celkem se hodí všude no což tady jen chvílemi se film dal pozorovat jinak jsou to je žvásty co nebaví. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Pěkná zábavná komedie. Ryan Reynolds v hlavní roli byl suprovej, taky je to zkušený herec, co si budeme povídat že. V tomto zrovna na něj netypickém žánru dramatické komedie, se ukázalo, že když chce udělat nějakou tu srandičku, tak umí a umí to perfektně. Já osobně jsem se u nějakých scén řezal smíchy jako malé děcko, což jsem byl rád, protože jsem to od tohoto filmu nečekal. Sice některé stránky filmu byly očekávatelné, ale i přesto se mi film líbil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mám dva známé, kteří se dostali do podobné situace. Ne - neměli každodení plán rozepsaný na kartičkách, ale vinou náhod se dopracovali ke stejnému zjištění, jako Frank. Jeden z nich pak víceméně jeho příběh kopíroval a protože jsem se toho všeho účastnil jako dobrovolně nedobrovolný pozorovatel, působilo na mě Chaos Theory víc než pravdivě. A i dojemně a příjemně. Velkým překvapením pak byl pro mě výkon Ryana Reynoldse. 85% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ne, vážně !! Co víc vypovídá o muži než jeho přezdívka pro jeho penis ??" ;) Může chlápek skutečně změnit to, kým nebo čím je ?? Případně čím je jeho penis ?? ;) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Povedený mix komedie a dramatu s romantickými prvky. Zpracování mi přišlo vkusné a svěží v rámci romantického žánru. Ale i tak se tvůrcům nepovedlo vymítit všechny klišé. Přesto hezké 4* a doporučení pohodového snímku. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Nápad by byl, ale veškeré situace jsou založené na děravé konverzaci, takže dochází k trapnému nedorozumnění, které je velkou zkázou spíše animovaných filmů. ()

Reklama

Reklama