Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Totálně peckoidní tak-trochu-situační komedie říznutá silným dramatem. V jednu chvíli dokáže Siega ždímat nervy a nechat diváka vyjeveně civět dojetím, o chvíli později přichází sympatický úsměv a uchechtnutí nad dalším vrstvením příběhu. Když navíc musí člověk pořád myslet na to, že je to vlastně celé koncipované jako rada jednoho poznamenaného chlapa druhému, který se chystá do podobné situace (ach, to ženění) vrhnout po hlavě, je to k popukání. Nemohu jinak: tohle je další Reynoldsovský film, který si ode mě odnáší maximální hodnocení. Myslím, že filmy, které zaujmou, pobaví a poučí jsou neocenitelné... ještě že máme ty hvězdičky! Ryane, vítej v mých oblíbených hercích, chlape. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další komedie, které k tomu nadprůměru stačí poměrně málo. Jedná se zde totiž o docela normální existencionální problémy člověka středního věku, který svůj příběh vypráví budoucímu manželu "jeho" dcery. Takže něco v rámcové kompozici jako HIMYM. A zároveň se zde jedná o podobnou změnu přístupu jako v Yes Manovi. Ale co si budeme povídat Teorie Chaosu se nemůže rovnat ani s jedním výše zmíněným dílem. Jinak je to ale příjemná rodinná komedie, kde mi moc neseděl Ryan Reynolds ( přeci jen Green Lantern bude pro něj lepší role snad) a zároveň by zde mohlo být více Sarah Chalke a také ten konec by nemusel být až taková slaďárna. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Příběhů o tom, jak někomu změní obyčejných pár minut život, je jako máku. Ne v každém ale hraje Ryan Reynolds, který utáhne prostě všechno a ještě s humorným nadhledem. Emily moc nemusím, ale vždy si odehraje své a Townsend hraje průměr (což je pro něj vlastně životní výkon:-). Nečekejte žádnou smršť nápadů či novot, ale všeho je akorát, má to svěží feeeling, dobré tempo a příjemný soundtrack. Slovy klasika; "není nad starý dobrý příběh o lásce" ...75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rozhodl jsem se, že už se rozhodovat nebudu." A to je správné rozhodnutí. Zásadový Frank zkrátka začíná konat šílenosti, když je přistižen při neexistující nevěře, obviněn z otcovství se ženou, do které nikdy nezasunul a navíc je hrdým majitelem dítěte a neplodnosti. Copak o to, téma to je celkem zábavné, ale určitě se z něj dalo vymačkat víc. Po celkem sympatickém úvodu totiž vše poměrně rychle upadlo do standardního klišé obohaceného pouze minimálním závanem svěžesti. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Začiatok ma za srdce príliš nechytil a v skutku to vyzeralo na nezáživnú a až príliš ukecanú drámu. Našťastie sa film po zhruba 20 rozpačitých minútach celkom slušne rozbehne a k žiadnemu hluchému miestu už nepríde. Je to príbeh, ktorý citlivou a naozaj reálnou formou ukazuje, ako sa dá žiť život, keď všetko čo ste kedy mali už nie je a vy sa musíte tejto skutočnosti postaviť čelom. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama