Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Seti 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný filmek. Základem je zlomová životní situace, která vede k řadě událostí a rozhodnutí, jež představují vzpouru vůči dosavadnímu životu a dočasné převrácení zaběhlých mechanismů a hodnot. V určitých momentech může Chaos Theory evokovat Americkou krásu, ovšem v tomto případě je struktura příběhu daleko... ehm klasičtější. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Začátek se tváří jako teenagerovská komedie, kterou už jako bych někde viděl. Svatba, všichni jsou šťastní, všichni se mají rádi – nebo nemají….? V mladém ženichovi začne hlodat nejistota, hlavně potom, co mu jeho nastávající oznámí, že byla asi týden s nějakým Jackem (s někým koho zřejmě její budoucí manžel zná a koho nemůže překousnout..) Přemýšlí zda ze svatby neuniknout, když ho v hale odchytne otec nevěsty (Ryan Reynolds) a donutí ho vytáhnou kartičku s nápisem TALK Poté začne vyprávět svůj životní příběh lásky. Dál už se celý příběh odehrává v minulosti otce nevěsty. Příběh se tváří trochu jako drama, ale můžu říct že v některých scénách jsem se dost bavil a hlavně jak bylo v závěrečných titulcích , tento příběh vypadá velmi chaoticky až neuvěřitelně, ale může se stát skutečně každému… vcelku souhlasím…. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Že by se z Reynoldse fakt začal stávat dobrej herec? No je to nějaký divný, ale tohle už je druhej film v krátký době, co sem s nim viděl a opět zahrál výborně a do filmu skvěle zapad. Škoda jen, že jinak film působí občas trošku přehnaně, hlavně teda co se týká radikálního jednání některých postav, ale námět a zpracování se mi celkem líbily a ty kartičky losovací jsou super ()

venison 

všechny recenze uživatele

Milý film, ale bohužel nic víc :-( Ryan Reynolds hraje puntičkářského otce od rodiny, kterému se díky nedorozumění zhroutí celý svět.. Jako fénix vyhoří a zase povstane z popela.. Nevýrazné, ačkoliv se z toho dalo vydolovat daleko, daleko víc.. Na seriálového režiséra se však Marcos Siega celkem překonal.. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si chtěl pustit chvíli před státnicemi v naději, že se příjemnou formou ještě trochu naučím. Trochu mě zklamalo, že ne:). Film sice podstatu teorie chaosu v posledních minutách nastíní, ale to je tak vše a celý se točí kolem nešťastných náhod a jedné velké lásky, do toho trochu kvalitního vtipu. A já můžu říct, že jsem udělal dobře, že jsem si to pustil až dnes, ale je to opravdu krásný film. ... Co je to? Tvá dcera. Takhle brzo nemám dceru, ať je to cokoliv zabij to. ... Co chcete lovit? Kachnu. Kachnu? Ano, obrovskou kachnu. Používáte maskování? Ne, rád bych to vyřešil tváří v tvář. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama