Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (227)

Matty 

všechny recenze uživatele

Když je mládí v trapu a do důchodu daleko a vy, ať uštvaný kariérista či věčně hodná holka, zjistíte, jak málo jste toho doposud dokázali, porovnávaje přitom s tím, v kolik jste dávno před vyrašením prvního sekundárního pohlavního znaku doufali, přišel čas nasměrovat svou zmatenou duši vhodným směrem. Můžete začít motivačním seznamem 10-ti položek a méně, navázat objevením své krajiny srdce za přispění osoby zkušenější, aprobované udělovat životní lekce řízení. Nemusíte plánovat rovnou útěk do divočiny, abyste zjistili, že existují lidé, kterým na vás záleží a kteří umí ocenit vaší jedinečnost, váš dar od Boha. Až tuhle sebepoznávací cestu zdárně absolvujete, dosáhnete vnitřní harmonie a ve věcech doposud nejasných budete mít naprosto osvětleno, můžete se spokojeně uvelebit do houpacího křesla, zalít si misku vloček a předat nastřádaná moudra své budoucí generaci. Přeji vám i sobě hodně štěstí. Apendix: Chaos Theory je milý film. 75% Zajímavé komentáře: genetique, Jordan, Orthank ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Málokdy mám u filmu tak silný pocit chlapství, jako právě u tohohle filmu. Odehrává se v něm problém, který může vlastně potkat kohokoliv, ale rozhodně by mě zajímalo jak bych se s tím třeba já dokázal poprat. Tak jako Ryan Reynolds asi těžko, nebo tedy hodně s problémy. Jenže on se s tím popral nadmíru dokonale a vlastně překvapil svojí teorií chaosu. Napíše na lístečky možnosti co právě může udělat,a jedno si vylosuje. Teorie chaosu. Zajímavá, příjemně zpracovaná v tomto filmu, hlavně ještě s hercem, kterého jsem osobně příliš v lásce neměl, ale tímto filmem si mě prozatím získal. V tomto filmu jsem měl celou dobu takový pocit volnosti, příjemný, neutuchající, dlouhotrvající. Prostě a jednoduše se mi na něj opravdu nádherně koukalo. Kupodivu to v americkém filmosvětě není nic velkého, ale mě to zasáhnout dokázalo, a musím přiznat, že jsem byl opravdu hodně překvapen. Autoři si se scénéřem prostě vyhráli, do puntíku a hlavní hrdina emocemi div nevybuchl. Rozhodně doporučuji. Feministkám ne. Tenhle film totiž bude chlapům připomínat svět, ve kterém žijí a budou se na něj přiblble usmívat, asi tak jako já. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Venku panuje CHAOS! Stanovme si priority a neřiďme se pudy!!!!..... Film, který potvrzuje teorii, že Bůh chtěl na Zemi chaos, proto stvořil ženu. Jestli tohle víte, není nutné film vidět. Ledaže by jste věřili, že za vším chaosem stojí LÁSKA! V tom případě je to film pro vás! První půlka tragikomická a ta druhá ve znamení posmutnělé dramatiky. Prostě manželství, ženský a láska. Co Vám mám říct víc! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Přátelé mi říkají ,,CHRONOMETR“. 2.) Můj život se řídí podle předem připraveného seznamu. 3.) Právě jsem se dozvěděl, že mám navíc chromozom X. 4.) Mám rád filmy, kde láska zvítězí nad lží a nenávistí. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemna zalezitost. Spis teda komedialni drama nez romanticka komedie, nicmene dulezity je to komedie. Uvod je sice docela suchej, nudnej Reynolds, nic moc se nedeje. Jenze nekdy po pulhodince Reynolds zacne magorit a dostavat se z jednoho prusvihu do druhyho a i kdyz to pusobi misty lehce prehnane, scenaristi to maj docela dobre promysleny, takze nic vylozene nebije do oci. No a velky plus je samozrejme Reynolds, kterej hraje paradne, ma komedialni talent a umi to dobre podat. Navic ve vedlejsi sexy roli doktorka ze Scrubs Chalke. Takze po rozpacitym zacatku nakonec spokojenost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rozhodl jsem se, že už se rozhodovat nebudu." A to je správné rozhodnutí. Zásadový Frank zkrátka začíná konat šílenosti, když je přistižen při neexistující nevěře, obviněn z otcovství se ženou, do které nikdy nezasunul a navíc je hrdým majitelem dítěte a neplodnosti. Copak o to, téma to je celkem zábavné, ale určitě se z něj dalo vymačkat víc. Po celkem sympatickém úvodu totiž vše poměrně rychle upadlo do standardního klišé obohaceného pouze minimálním závanem svěžesti. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

70% Po hodině tomu začíná trochu docházet šťáva a svěžest, závěr je taky až moc očekávatelný. Přes to všechno sympatická indie skoro komedie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Že by se z Reynoldse fakt začal stávat dobrej herec? No je to nějaký divný, ale tohle už je druhej film v krátký době, co sem s nim viděl a opět zahrál výborně a do filmu skvěle zapad. Škoda jen, že jinak film působí občas trošku přehnaně, hlavně teda co se týká radikálního jednání některých postav, ale námět a zpracování se mi celkem líbily a ty kartičky losovací jsou super ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi docela dost líbil. Humor byl sice místy mírně jednodušší, ale přesto mě k mému překvapení dokázal hodně pobavit. Po sérii eskapád však přichází vážná pravda, hlavní postava začíná bláznit a já se zas od té chvíle (naháč na stadionu) postupně přestávám smát. Nakonec se z nevyrovnané tragikomedie vyklube banální rodinný romanťák s „velkým“ poselstvím, což mě vzhledem k nemalému potenciálu tématu a slušným hereckým výkonům Ryana a Emily (navíc ta pasáž v červených šatech…) dost mrzí. Za mě to bude pouze lepší průměr. „Proč mám mokrej polštář?“ –„Dvě a půl hodiny jsi brečel ze spaní. Fňukal jsi jak nějaká malá holka. Bylo to jak v levným erotickým filmu. Žádný uspokojení a smutek.“ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné spracovanie tragicky ladenej zápletky, veľmi zosúladený hybrid medzi komédiou a drámou. Aj keď je vo filme spústa vtipných momentov a situácií, myslím si, že film je skôr dráma o hľadaní a usporiadaní životných priorít muža, ktorého život bol do určitého momentu usporiadaný presne podľa tabuliek, šablón a plánov, náhle však zistí, že to preňho asi nebude východiskový postoj k životu. Žiadnu tragédiu, či syrový a surový príbeh však nečakajte, ide skôr o taký neformálny, ľahší pohľad na základné a zásadné veci životného pohľadu a postoja. Zápletka je skutočnou raritou v dnešnom svete filmov. Možno občas zablúdi aj smerom ku klišé, ale len to v oblasti dialógov. Dej bol neskutočne originálny a presvedčivo reálny, a nikdy neskončil v slepej uličke, a verte mi, že príležitostí, kedy tvorcovia mohli ľahko skĺznuť do neskutočnej frašky, bolo požehnane. Nenásilne pôsobí aj komediálna stránka filmu, ktorá mi opäť dovolila zaspomínať na staré dobré časy tohto žánru. Spanilý herecký výkon (opäť) predvádza Ryan Reynolds a ostatní herci sa popri ňom taktiež nestratili. 85%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Pěknej a milej film, takovej levnej, obyčejnej, s happy endem a spoustou známejch situací, ale nějak mi to vůbec nevadilo. Zřejmě zásluhou docela povedené režie a díky výbornému Ryanu Reynoldsovi. Bohužel celej zbytek obsazení byl asi největším nedostatkem filmu. Velkým kladem je naopak stopáž - film má docela rychlé tempo a nezačne nudit. Nic originálního se tu neřeší a do kina bych na to nešel, nicméně na zhlédnutí doma je to ideální. 70% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná vztahovka se skvělým Reynoldsem. Drobný vtípek manželky odstartuje sérii brutálních průšvihů, nečekaných zvratů i odhalení v tak přirozeném a dobře plynoucím podání až se tomu nechce věřit. Plány jsou k ničemu, na nic se nedá připravit a je třeba o všem pochybovat a připravit se na to co vás ani ve snu nenapadlo. ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Ak niekto žije spôsobom naznačeným v Teórii chaosu, tak pre mňa osobne predstavuje neskutočného, nereálneho magora. Pretože počnúc začiatkom a končiac koncom je tento film len vykalkulovaná nereálna hlúposť, kde je všetko zo života. Zo života z palca vycucaných uspávajúcich vankúšikov pre dôverčivých. Tu nič nie je tak, ako je. Tu sa to len všetkými silami snaží divákov o tom presvedčiť. Pravdivostná hodnota tohto umeleckého diela je limitne blízka televíznym novinám, či rôznym súťažiam o superstar. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

S opatrností nejdál dojdeš a nebo ne? Ryan Reynolds vypráví o minulosti svého života před svatbou své dcery a snaží se napomoci jejímu příteli. Nečekané zvraty a pořádný příběh s příjemným obsazením. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Až od 36 minúty sa z priemerného ničím nezaujímavého filmu stáva to pravé, kde sa opäť v plnej paráde predvedie Ryan Reynolds. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Totálně peckoidní tak-trochu-situační komedie říznutá silným dramatem. V jednu chvíli dokáže Siega ždímat nervy a nechat diváka vyjeveně civět dojetím, o chvíli později přichází sympatický úsměv a uchechtnutí nad dalším vrstvením příběhu. Když navíc musí člověk pořád myslet na to, že je to vlastně celé koncipované jako rada jednoho poznamenaného chlapa druhému, který se chystá do podobné situace (ach, to ženění) vrhnout po hlavě, je to k popukání. Nemohu jinak: tohle je další Reynoldsovský film, který si ode mě odnáší maximální hodnocení. Myslím, že filmy, které zaujmou, pobaví a poučí jsou neocenitelné... ještě že máme ty hvězdičky! Ryane, vítej v mých oblíbených hercích, chlape. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Někdo se rád řídí pravidly, jednoho dne mu to bohužel nevyjde podle plánů a co všechno se semele? Zavládne totální chaos pro člověka, který se s tím jen horko těžko dokáže vyrovnat. Příjemná oddychovka se zajimavým průběhem a milým koncem. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

příjemná hodinka a půl naplněná city, špetkou humoru, ale bohužel i tradiční americké dávky klišé... naštěstí nestihne nudit, takže jo, proč ne... 70% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdy naposled jsem dal nějaké komedii plný počet, a proto to udělám dnes, protože Chaos Theory je velice sympatická, inteligentní a zdařilá komedie, která pobaví, poučí, prostě musí se líbit. Navíc není tak předvídatelná, jak by se na začátku možná zdálo. No abych nepřechválil - 85% ()

Reklama

Reklama