Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co je půvabná Amanda ponížena odchodem svého přítele s nejlepší kamarádkou a zároveň ztrácí zaměstnání, dochází k přesvědčení, že je nejvyšší čas změnit život a začít hezky znova. Jen bude potřeba něco udělat s tou krásou - zatím totiž své majitelce příliš štěstí nepřinesla. Záhy se tedy Amanda mění v nenápadné ošklivé kačátko Helenu s nadějí, že teď už jí snad mužské pokolení dá pokoj. Pak se ale setká s Marcelem, namyšleným šovinistou, který v ní rozpoutá touhu po válce pohlaví. Její nejsilnější zbraní bude právě dvojí identita, kterou ale není vůbec jednoduché uhlídat. Roztáčí se komedie plná omylů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Velice originální romantická komedie. Opravdu povedený film až do konce, jen některé části příliš pomalý. Mě to ani nevadilo, píšu to spíše jako varování. 5/5 ()

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Jak to, že se vám nelíbil konec? Misogynní playboy si vezme nebezpečnou psychopatku, čímž se navzájem neutralizují. Chudáci jejich děti, ale jinak všechno dobře dopadlo... ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Milý film, docela mě překvapilo, jaká je vysoká životní úroveň (asi sice jen v těch "lepších" vrstvách obyvatelstva) v Chile. Od romantické komedie nikdo nic moc převratného asi očekávat nemůže, ale tady ta se skutečně povedla, doporučuji všem - dokonce i klukům..... ()

Tomsterson 

všechny recenze uživatele

Chilská romantická komedie...no vůbec se mi do toho nechtělo. :-) Ale i přes slabší začátek, se z Předstírání vyklubal zajímavý příbeh, se kterým mi těch 104 minut uběhlo, ani nevím jak. Snad jen škoda toho konce, ale nebudu napovídat. Pokud budete mít možnost, určitě se mrkněte. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama