Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální drama ze španělsko-argentinské produkce vypráví o dvojici, která zjišťuje, že nikdy není pozdě na lásku a snění. Elsa, která šedesát let sní o tom, že prožije Felliniho scénu ve fontáně di Trevi z filmu Sladký život, se setkává s Alfredem. Ten je o něco mladší a celý život dělal to, co se od správného chlapa očekávalo. Poté, co ztratil ženu, se odstěhoval do malého bytu a právě tehdy do jeho života jako uragán vtrhne Elsa. Nakazí ho svou radostí ze života, odvahou i krásným bláznovstvím a Alfredo díky ní pochopí, že čas je příliš drahocenný, než aby si ho nechal protéct mezi prsty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

emma53 

všechny recenze uživatele

Je tam tolik snů, touhy a smutku, tolik nevyřčeného......"Život je někdy velmi skoupý, uplynou dny, týdny, měsíce a roky, aniž člověk zažije něco nového. Ale pak se otevřou dveře a dovnitř se vřítí lavina. V jednu chvíli nemáte nic, a najednou máte víc, než dokážete přijmout.".. ()

Reklama

Slimaca 

všechny recenze uživatele

Vtipný, nápaditý a vlídný film, který mě velice příjemně překvapil. Obraz stáří je zde předkládán nezkresleně se všemi neduhy i drobnými radostmi tak, že mu lehce uvěříte. 80% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama