Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto je příběh o ženách. Včetně těch, které jsou ve vězení, tedy především o nich. Isa je bankovní lupička, velkorysá a neschopná se přizpůsobit životu mimo vězení. Má svojí partu kamarádek - Dolores, blonďatou Romku, která zabila svého manžela; Rosu, křehkou prostitutku s dobrým srdcem a Luisu, nevinou Kolumbijku, která se nechápavě zmítá ve vězeňském prostředí. Když se objeví Mar, vězeňská úřednice, která neakceptuje pravidla ústavu, nastává pro jeho obyvatelky období svobody. S pomocí Adely, ředitelky věznice, vytvoří Unit 4, divadelní soubor, který jim pomůže vyrovnat se s nepřízní jejich osudů… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chvílemi neuvěřitelně silné sociální drama plné reálných a pravdivých scén a pak najednou šok, a v druhou chvíli klidný a uvolněný příběh o vězenkyních, které se rozhodly ve vězení vytvořit divadlo. To se pak mezi sebou tak jaksi prolíná, že tři hvězdy jsou akorát. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Bohužel naprosto bez náboje. Vězeňské prostředí přímo vybízí k vypjatým situacím, ale tady, pokud se něco dělo, tak to probíhalo, stejně tak, jako hrály holky na dvoře přehazovanou. A pohádka o divadelním spolku - no asi se to stalo, ale ve filmu to tak nějak prošumělo, stejně tak, jako konec hlavní hrdinky. Takže po dlouhé době španělská kinematografie pod průměrem. ()

Reklama

Reklama