Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (137)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Odporná, nevkusná a samoúčelně vulgární sračka, jejíž tvůrci to v hlavě v pořádku nemají, to už je jasné. Vlastně jsem chvíli přemýšlel o zkopírování svého komentáře ke druhému dílu této (bohužel-) série, protože za nějaký delší originální koment mi tahle hnusota ani nestojí. Hvězdu dávám jen za to, že Sloppy Seconds (odpad!) mě zklamaly víc (poněvadž jsem se na ně těšil). PS: V jeden moment jsem kvůli chorému střihu šel kontrolovat, jestli mi nějakým způsobem nechybuju přehrávač, protože mi bylo divné, že by to někdo takhle blbě udělal schválně. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak trojka se mi zase nelíbila. Zmatená kamera, zmatený všechno, moje oblíbený postavy buď zdechly nebo nedostaly dobrý kecy do huby, z těch nových se nic nevytěžilo, půlka filmu se odehrává v nějakých blbých kanálech, prostě nuda, oproti dvojce shit. Slabý odvar. Dobrá byla cesta hlavy příšeří trávicí soustavou. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z trilogie se jedná o průměr. Na excelentní jedničku to nemá ani náhodou, trapnou a ULTRA-nechutnou dvojku to převyšuje hlavně v akci. Od začátku do konce se něco děje, některé vtipy a hlášky fakt stály za to. Jinak ale je použit zase nový přístup, tentokrát se hrdinové pohybují skoro pořád v uzavřených temných prostorách. Takže neustále poletující kamera, nepříjemně blikající osvětlení, kolikrát jsem vůbec nevěděl co kdo komu dělá ... Ubylo na hnusárnách i gore obecně. Stejně tak ubylo na nových nápadech, skomírající dech v ujetých nápadech tvůrci vyvážili akcí. Ale jak říkám, zpracování není zrovna top. Každopádně dobrý průměr a dobrý splatter. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po skúsenostiach s predošlými dvoma časťami som presne vedel do čoho idem. Vedel som, že ma čaká súboj desivých, krvilačných pekelných príšer s izolovanou skupinou vydesených ľudí. Potoky krvi, utrhnuté hlavy a končatiny, vyvrhnuté vnútornosti. Nechutné gore, surovosť a brutalita. Streľba, násilie, krik, polonahé kurvy. To všetko svižne natočené v odľahčenom video klipovom štýle so štedrou dávkou čierneho humoru. "Krvavá hostina 3" je poriadna horrorová žranica. *** ()

JAn 

všechny recenze uživatele

You literally kicked the shit out of him. Neuběhli ani dva měsíce a máme tady další superúchylný náser plný mouder, životní filozofie, ultimátní demence, explicitního násilí a fekálního vyměšování, za které by se nestyděla ani Troma. Děj začíná tam, kde ho Sloppy Seconds opustily, představí několik nových, ultrajeblých postav (Jean-Claude Seagal!) a pekelným tempem se řítí až k šílenému finále, kdy si tu hlavu opravdu ukroutíte. Nejlepší série za poslední roky. Gulager je prostě démon! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl celé až doteď zábavné trilogie. Pár nechutností jako soulož toho černocha a následné vyklubání Hybrydobestie anebo putování hlavy trávícím traktem s následnou fekální vložkou nezachrání tento díl. Mé oblíbené postavy umírají příliš brzo a Jean Claude Segal je zajímavý pouze svým nástupem na scénu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošná krvavá čuňárna...od té doby, co nechal A.Hitchcock v Psychu zemřít hlavní hrdinku po uplynutí ani ne třetiny filmu, vás podobný tah nezaskočí. A přesto, když si myslíte, že se nestane to, co si myslíte, tak se to stane. Myslím, že herci se bavili královsky a krvavý makeup ze sebe dostávali ještě dlouho po skončení natáčení. Přistupte na gore ulítlovinu a budete se bavit. ,,Počkej, vypálím ti ránu...jejda...utrhlo mu to ruku..." ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Ano, je to plnokrevný a krve plný horor. Místy je i zábavný a vtipný, ale bohužel těch pár šafránových míst je zakryto vrstvami hnusu, který částečně pobaví ale ne moc. Pravda je, že film hodnotím bez toho abych viděl předchozí díly. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak to opravdu ne-e! To už mělo končit prvním dílem. Toto je už fakt moc! Horor, naprosto o ničem. Po průměrné jedničce, která se dala jen tak tak s kouknout spadá, až daleko pod průměr. Bohužel se to dalo čekat už podle 2 dílu. Ten byl také dost špatný.. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

O kousek slabší než dvojka, ale stejně zmatené + špatně sestřihané + třetina filmu v temnotě že nic nešlo vidět. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Povedený horor. Potřetí, a asi i definitivně naposled, (i když kdo ví) Johnu Gulagerovi hráblo, a to, co před lety začal v jednom zapadlém baru v poušti, se rozhodl nyní zakončit v podzemní stoce v zapadákově obsazeném krvežíznivými bestiemi, co to rády dělají černochům do zadku. Ano, čtete správně, i taková bizarní scéna se objeví ve třetím dílu a nebude zdaleka jediná, kterou dostane divák naservírovanou, protože postav je dost a není vůbec jisté, v jakém pořadí budou umírat. Jen je jisté, že já se bavil dobře a v okamžiku, kdy se na scéně objevil bijce Shitkicker (John Allen Nelson) nebo postava jménem Jean-Claude Segal (Craig Henningsen), nebylo co řešit a Gulager a spol. byli zralí na svěrací kazajku. Jenže to by bylo škoda, protože tohle hodně krvavé a hodně bizarní představení funguje o dost lépe než ve dvojce, a když je to horor, tak to má být horor, a tohle třetí díl do puntíku naplnil. No a nějaké to bizarní "překvápko" na konec rozhodně nechybí. Hanna Putnam bude rozdrcena obřím robotem. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Asi né tak dobré jako druhý díl, ale stále se jedná o velmi slušnou zábavu plnou nejrůznějších postav, které byste v daný okamžik zcela jistě nečekali. Všude spousta krva, pár zvrácených momentů. No já si nemohu stěžovat na nedostatek zábavy. Trošku mi ve filmu překážel úsek těsně před závěrem, kdy se v kanále pořádá La diskotéka a nedá se říct, že by pod nepříjemně blikajícími světly bylo něco více vidět. Myslím, že ze sebe ty 3* nějak dostanu. Sestava hrdinů je opět pěkná a děj má ještě prudčí spád. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná blbina s několika slušnejma džoukama a většinou dost nepřehlednou akcí. Dneska jsem to jedním očkem viděl už podruhý a hlavní důvod byl ten, že jsem se těšil na nádherný prsa rajcovní Tat girl (a nejen její) a taky celkem povedený mutanty, vyvádějící vtipný bizarní kousky. Takže asi o tom to hlavně je. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

3.díl Krvavé hostiny mě vyloženě zklamal, tak nějak všeho ubylo nebo možná násilně přibylo, nevím, každopádně kouzlo nechutnosti tady dost vyčpělo. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu ani komentovať. Neviem prečo som dal predchádzajúcim dvom dielom 3*, ale tomuto dávam jednu len preto, lebo som si pri ňom dobre zdriemol. Keď príde na akciu, tak sú zábery tak chaotické, že ľudské oko tam nemá šancu nič zachytiť. Gore je síce slušný, čo mám rád, ale je ho tam toľko, že ma až prestal baviť. K tomu nuda, hrozná nuda. Celý film ide prakticky o to, že skupinka ľudí sa z jednej skrýše presunie do skrýše druhej. V každej skrýši sa deje to isté... ()

Reklama

Reklama