Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl celé až doteď zábavné trilogie. Pár nechutností jako soulož toho černocha a následné vyklubání Hybrydobestie anebo putování hlavy trávícím traktem s následnou fekální vložkou nezachrání tento díl. Mé oblíbené postavy umírají příliš brzo a Jean Claude Segal je zajímavý pouze svým nástupem na scénu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Odporná, nevkusná a samoúčelně vulgární sračka, jejíž tvůrci to v hlavě v pořádku nemají, to už je jasné. Vlastně jsem chvíli přemýšlel o zkopírování svého komentáře ke druhému dílu této (bohužel-) série, protože za nějaký delší originální koment mi tahle hnusota ani nestojí. Hvězdu dávám jen za to, že Sloppy Seconds (odpad!) mě zklamaly víc (poněvadž jsem se na ně těšil). PS: V jeden moment jsem kvůli chorému střihu šel kontrolovat, jestli mi nějakým způsobem nechybuju přehrávač, protože mi bylo divné, že by to někdo takhle blbě udělal schválně. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Na trojku jsem se díval čiste ze zajímavosti - byl sem zvědavý, jak bude vypadat šťastný konec. Feast série má sestupnou tendenci a už jednička začínala na průměru....Připadalo mi, že scénář byl tvořen stylem - rychle něco vymyslete, natočíme to a pak uvidíme jak budem pokračovat. Začátek ještě ušel, ale druhá půlka, kde stejně nešlo pořádně vidět, co se dějě, byla strašná, ale poprve jsem viděl udělat si pistol z něčí hlavy, chudák ten s tou trubkou to měl prostě těžký no. 30% ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie by nemalo žiany význam keby niet dvojky. Tak mi to príde ako keby bol jeden film rozdelený na dva. Ale zase nič nové nám neponúka ani táto tretia časť, stále rovnaká pičovina ako všetky ostatné diely. Je to síce krvavé riadne, ale mám taký dojem, že až na toľko, že ma to prestalo baviť. Vtipné je to fakt iba miestami - výnimočne. Celá séria je proste totálna sprostosť a ja sám seba nechápem na kieho krista som to pozeral. Som sa nevedel medzi dvomi a jednou hviezdou rozhodnúť, ale tá záverečná pesnička to tak trochu zachránila... ()

jarkolar odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku používat vulgarity, nicméně takovou sračku jsem snad ještě neviděl. Nemám zdání proč jsem to dokoukal do konce. Jestli bych někomu měl něco doporučit, tak vyhnout se tomuto snímku velkým obloukem. Začátek lehce úsměvnej, zbytek nemá hlavu ani patu, naprosto stupidní chování, děj, zvraty, postavy no prostě všechno. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • V čase od 33:55 do 34:01 je možné vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • Když na začátku filmu opustí skupina budovu, tak si dívka s červenýma vlasama vezme ze země koženou bundu a začne si ji oblékat. Později, když skupina vchází na policejní stanici, si ji stále obléká. (Duoscop)

Reklama

Reklama