Reklama

Reklama

Simpsonovi: Příliš drsný pro TV

(video kompilace)
  • USA The Simpsons: Too Hot For TV

1. příběh (Speciální čarodějnický díl IX): Příběh Halloweenský, ve kterém si každý člen rodiny Simpsonů dost užije... 2. příběh (Pistolníkova rodina): Aby zabezpečil klidný spánek rodiny, koupí si Homer zbraň. Problém je, že se do ní zamiluje a začne zanedbávat rodinu... 3. příběh (Rození líbači): Homer a Marge mají výročí svatby. Když ho ale chtějí patřičně oslavit, zjistí, že vzrušení z jejich vztahu kamsi vyprchalo... 4. příběh (Dědeček vs. sexuální ochablost): Homerův otec se již nemohl dívat na synův chabý sexuální život, a tak zalovil v paměti a podle receptu svého otce vytvořil elixír, který z muže dělá opravdového chlapáka... (c.tucker)

(více)

Recenze (68)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Výběr zrovna tři slabších dílů a jednoho výtečného halloweenského speciálu. Musím přece jen tu hvězdičku ubrat, protože tu mohly být daleko lepší díly. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"The Simpsons Too Hot For TV" je kolekcia štyroch príbehov z amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons". Jedná o epizódy "Treehouse of Horror IX" (S10/E04), "The Cartridge Family" (S09/E05), "Natural Born Kissers" (S09/E25) a "Grandpa vs. Sexual Inadequacy" (S06/E10). Všetky boli bežne odvysielané v televízii. Toto DVD vzniklo len pre to, aby na tejto kreslenej rodinke jej tvorcovia zarobili ešte zopár dolárov naviac. Ja im to nezazlievam. Simpsonovcom mám rád v hoci akej podobe. **** ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Normální výběr trochu odvážnějších dílů,které nejsou z daleka vůbec tím nejlepším,co kdy tahle žlutá rodinka mohla nabídnout.Ovšem při poslouchání hlasu Bedrny srdce plesá a nostalgická vzpomínka dělá mnógo :-D ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to zde na CSFD je ke zhodnocení, ale já jsem rád, jelikož mám předsevzetí, že do konce roku ohodnotím 1000 filmů. Viděl jsem všechny tyto díly, ale nijak zvlášť drsné mi tedy nepřišly. Divím se, že v USA nebyli vysílané. Hlavně že ty jejich akční filmy jsou plné brutality, krve a střeliva. A Amíci na nich totálně ujíždějí. Halloweenské díly mě moc nebaví. Nemohu hodnotit jinak, než pěti hvězdami, protože tento seriál je kult všech kultů. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Mamka vzala baterky, to je tutový, mamka vzala baterky, byly tužkový.........Šest příběhů, které nejsou ucelené, ale naopak nedoporučené pro televizní vysílání. CITÁT - Kdyby sis zapnul poklopec, vpadal by si jako Roger Moore.............. Nedělejme však ukvapené závěry, ikdyž jsou příběhy spíše pro dospělé diváky, ani dětem bych to nezakazoval. Jsou to prostě Simpsonovi. CITÁT - Mězihvězdná couro!!! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příliš drsné pro TV? Určitě ne. U rodinky Simpsonových jsem zvyklá na cokoliv, takže mě nemůže rozhodit ani to, že maličká Magie je momozemšťan s chapadlama. Pod pět hvězdiček jít nemůžu, už z principu. Vždycky jsem se u téhle žluté rodinky skvěle pobavila a nic se na tom nemění. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Tahle kolekce "závadných" epizod seriálu je podle mého názoru jen tahákem na peníze. Všechny epizody byly v USA vysílány, sice měly opletačky s cenzory od Foxů, ale zakázány nebyly (to v Británii byli na tyto epizody podstatně přísnější - tam už k nějakým zákazům a úpravám scén došlo). Tak jako tak, jedná se o výtečné epizody, zejména Speciální čarodějnický díl IX a Pistolníkova rodina se řadí mezi mé nejoblíbenější díly. ()

Reklama

Reklama