Reklama

Reklama

Simpsonovi: Příliš drsný pro TV

(video kompilace)
  • USA The Simpsons: Too Hot For TV

1. příběh (Speciální čarodějnický díl IX): Příběh Halloweenský, ve kterém si každý člen rodiny Simpsonů dost užije... 2. příběh (Pistolníkova rodina): Aby zabezpečil klidný spánek rodiny, koupí si Homer zbraň. Problém je, že se do ní zamiluje a začne zanedbávat rodinu... 3. příběh (Rození líbači): Homer a Marge mají výročí svatby. Když ho ale chtějí patřičně oslavit, zjistí, že vzrušení z jejich vztahu kamsi vyprchalo... 4. příběh (Dědeček vs. sexuální ochablost): Homerův otec se již nemohl dívat na synův chabý sexuální život, a tak zalovil v paměti a podle receptu svého otce vytvořil elixír, který z muže dělá opravdového chlapáka... (c.tucker)

(více)

Recenze (68)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Tahle kolekce "závadných" epizod seriálu je podle mého názoru jen tahákem na peníze. Všechny epizody byly v USA vysílány, sice měly opletačky s cenzory od Foxů, ale zakázány nebyly (to v Británii byli na tyto epizody podstatně přísnější - tam už k nějakým zákazům a úpravám scén došlo). Tak jako tak, jedná se o výtečné epizody, zejména Speciální čarodějnický díl IX a Pistolníkova rodina se řadí mezi mé nejoblíbenější díly. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Jeden průměrný díl Simpsonových podpořený výtečným čarodějnickým dílem a dvěma lechtivými o sexu. Krom druhého dílu uznávám, že chápu co chtěl básník říct tím :"Příliš drsné pro TV!" i když jeho názor nesdílím, je pravda, že sledování těchto dílů by se měl člověk vyvarovat v přítomnosti svých ratolestí, přinejmenším si ušetří ohrané a palčivé otázky ohledně tvorby miminek. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Všechny čtyři díly Příliš drsných Simpsonů jsou skvělé a kvalitativně stejně dobré jako samotný seriál, ale bohužel na nich nevidím nic, co by bylo tak příliš drsné, aby se to nedalo vysílat v televizi ... Chápu, že v Americe na to mají asi jiné měřítka, ale myslím, že se to dalo udělat ještě drsnější ... Všechny díly samozřejmě ráda sleduju, ale na to, abych mohla hodnotit všema pěti hvězdičkama, muselo by to být opravdu minimálně sledovatelné od 15+ ... ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Stydím se, že jsem to viděl až teď. Nechápu, proč tohle nebylo v US vysíláno ?! Mají tam milionkrát morbidnější a erotičtější filmy a to jim nevadí. Každopádně jsou tu super 4 díly. Simpsonovi jsou ten nejkultovnější seriál a proto není potřeba tady váhat o hodnocení. Matt Groening & James L. Brooks vytvořili tu nejfamóznější rodinku, která už mě dlouhá léta baví a stala mým nejoblíbenějším seriálem vůbec. Nicméně, stále nechápu název "Příliš drsný pro TV" , spíš by se to mělo jmenovat "Příliš dokonalé pro TV" . SIMPSONOVI RULES ()

james11 

všechny recenze uživatele

Proč příliš drsný pro TV, když i tyhle díly v televizy dávali. Jinak nevidím důvod proč dávat tyhle díly někam zvlášť. Ano Simpsonovi jsou super seriál, ale tyhle díly podle mě zrovna nebyly nic extra. Rozhodně to není něco, co dělá Simpsonovi tak super seriál. Proto tady budu v hodnocení přísnější. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama