Reklama

Reklama

Pan Nikdo

  • Kanada Mr. Nobody (více)
Trailer

V roce 2092 je Mars prázdninovým rezortem a Nemo Nobody 117letý muž, který je posledním smrtelníkem v době, kdy díky vědeckým poznatkům už nikdo neumírá. Na smrtelné posteli Nemo vzpomíná na své tři životy, které možná prožil se třemi různými ženami. (oficiální text distributora)

Recenze (1 293)

exoomer 

všechny recenze uživatele

Prislo mi to, ze sa snazia natocit vsevedny film o vsetkom a nakoniec vznikla taka patlanina hocicoho a zaroven nicoho. ()

Kokos 

všechny recenze uživatele

Film mě vyloženě nasral svou nabubřelostí. Snobsky se tváří, že vypráví o všem, ale neřekne vůbec nic. Pro mě ztracené dvě hodiny. ()

tomashewk 

všechny recenze uživatele

Působivý film. Rozhodně si nemyslím, že je to takové načančané nic, popřípadě nějaký intelektuální blábol, který se snaží si na něco hrát. Jako například v něčem až příliš konkrétní The Man from Earth. Mr. Nobody pokládá otázky a nutí k zamyšlení „co by, kdyby“, což kvituji. Naopak odpověď je zde jenom jedna a to na konci a stejně akorát říká to, co všichni víme. Musím přiznat, že jsem se na film díval asi v nějakém příznivém rozpoložení, protože mě docela nadchl. Neškodí mít inspiraci k zamyšlení… U mě 85%. ()

CorvusBlek 

všechny recenze uživatele

5* za originalitu, způsob zfilmování, příběh, herecký výkon hlavní postavy a vůbec!! Tohle je jeden z těch novodobých filmů, který si dle mě zaslouží 100% a který se nezapomíná ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Motýlie krídla v celej svojej nádhere. Pravda, sem tam preletí aj nejaká brazílska muška a vložené vedecké komentáre by som takisto radšej oželel, ale stále je to krásny pohľad. Aj keď občas človek nevie, kam skôr pozerať ;-). ()

B.C.B.P. 

všechny recenze uživatele

Filmová tendencia so svojou príbehovou výpoveďou je chlebík každodenný. Mr. Nobody je v tomto zmysle podfu(c)k. Je to forma, zaseknutá vo svojej ambícii. Som zhovievavý k MYŠLIENKE natočiť film vlastne o ničom. Kalapčok dolu... Je to jedna z ideí, ktoré napadnú pri pive, tak prečo to neposunúť do filmu? Za túto samoúčelnosť som tak piatimi z desiatich, za... Film ako taký už v princípe nie je schopný vytvoriť obsahové vákuum; intertext, kontext, konotácie... Všetko je to krásna a odvážna ambícia, lenže to by nesmel vzniknúť takýto máličkogýčik, ktorý vás tak trošku spredu-zozadu pokefuje s nedostačujúcou dĺžkou a hrúbkou... Ak ste aj vy za experimenty piatimi za, hor sa na Leta a Kruger! Čo spravíte s druhou rukou, a nakoľko si vynahradíte, čo film chcel a nedokázal, je na vašej fantázii... ()

asader 

všechny recenze uživatele

Není pochyb,že to je geniální dílo,ale že by to mělo diváka něják strhnout to né.Ve filmu se vyskytuje spousta scén u kterých si říká divák jen What the..? a bádá nad tím co tím chtěl autor říct.Proto mě Mr.Nobody chvílema bavil,ale chvílema strašně nudil.7/10. ()

AARONN 

všechny recenze uživatele

Jistě je to kvalitní snímek. Jistě ho má spousta lidí ráda. Jistě někomu pomohl se zamyslet. Bohužel u mne to tak nefunguje a tento snímek mě nechal v takovém stavu, jako před zhlédnutím. Myslím, že takovéto přemýšlení "co by, kdy by" je celkem nebezpečné, jelikož propadnutí mysli do minulosti "jak bych se asi měl, kdybych šel doprava místo doleva" se může hravě vystupňovat v zakletý kruh a skončit v posteli jako Elise. A co mě vážně pobavilo..nikdy se mi nestalo, že bych se kvůli listu ze stromu vyboural na motorce..*** ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Tento film sa nedá popísať a ohodnotiť ako produkt, ako výsledok nejakej činnosti. Tento film sa dá vnímať len ako umenie, prostredníctvom emócií a pocitov. A tie boli veľmi silné... 75% ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Úžasná hudba, pestrobarevné záběry, nápaditost a LÁSKA. Nechybí ani humor. Někteří tento film odsuzují jen jako kravinku, která si hraje na něco, co není. Nemyslím si, že by se snažili udělat nějaký extra psychologický kousek, který nás přiměje zamyslet se nad životem. Pro mě je to jeden z nejlepších romantických filmů a můžu na něj koukat pořád dokola. Pojetí života ze strany Nema je pro mě naprosto kouzelné, od nenarozeného dítěte až po dospělého muže. Prostě krásná pohádka s výbornými, šarmantními herci a herečkami. Vlastně se na to podívám hned znovu! Everyday it's a-gettin' closer, goin' faster than a rollercoaster, love like yours will surely come my way. :) ()

garry 

všechny recenze uživatele

Podivné. Hraje si to na hloubku. Já tam žádnou nenašel. Jediný dialog který se mi líbil: "Jaké to bylo za Vašeho mládí? Existovala auta. Vzduch byl znečištěný. Kouřili jsme cigarety. Jedli maso. Dělali jsme si co teď nesmíme a bylo to skvělé. Většinu času se nic nedělo. Jako ve francouzských filmech." ()

calculus 

všechny recenze uživatele

Co napsat:-) Snad rozprava o teorii relativity a polemika nad možností, že míra rozpínavosti vesmíru v budoucnu eliminuje gravitaci působící z jeho ohniska ... A křižovatky života? Mě to ve filmu vůbec nevadilo a nic z toho ani není podstatné. Já jsem snímek bral jako intenzivní obrazárnu lidských osudů a emocí, které se prolínají přes jednu originální myšlenku. Užíval jsem si i postřehnutelné detaily, se kterými si tvůrci opravdu vyhráli. Á propos, jízdní kola kolem Marsu, tak to mě dostalo. ()

Metal.God 

všechny recenze uživatele

Velmi depresivní film, který o životě řekne velmi mnoho. Řekl bych, že by tento film měl vidět každý (nejlépe v období puberty), ale vzhledem k tomu, jak se mi zdál depresivní, si nemyslím, že je pro každého. Ze začátku se to tváří jako kdyby to režíroval Darren Aronofsky, to se ale nakonec změní, což je dobře.Vědecké vsuvky se mi velmi líbili a například entropie je zde výborně vysvětlena. Podle mě se film nechal trochu inspirovat seriálem Doctor Who a seriál Doctor Who se nechal trochu inspirovat tímto filmem. Jako film je to slabé, ale ta myšlenka je velmi silná. ,,Whatever I do is a disaster." ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Videl som iba director’s cut. Wow. Áno, áno, áno. Toto je presne recept ktorý na mňa funguje. Nejasný dej pri ktorom musím rozmýšľať. Emócie a láska, ktoré ma poriadne chytia. A naposledy veda plus fantastické prvky zakomponované do deja. Leto, Kruger, Temple, Regbo sa mi zapísali do hlavy najviac. Skvelá hudba. Nebola síce výrazná ale veľmi silná do melancholickej atmosféry. Určite ma čakajú v budúcnosti ďalšie projekcie. Po prvom pozretí film určite zaraďujem na najvyššie priečky môjho rebríčka. ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Stále o tom musím přemýšlet,asi mi to ještě pořádně nesedlo,ale rozhodně je to výborné,malebné,dojemné,trošku mi naskočil Atlas mraků,ale samozřejmě to není totéž. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Tohle budou velebit hlavně fatalisti. To jsou většinou ženský. Myslet si, že váš život může totálně změnit, když někomu ve čtnácti řeknete že je se s ním nepůjdete vykoupat, to už chce hodně velkou dávku víry v osud...Ale pokud jste zrovna v nějakým citlivým období vývoje, třeba vám je náct, pak chápu, že po shlídnutí můžete cítit zvýšenou potřebu zabývat se sebou a analyzovat vše. Ve stylu "Milý deníčku, dnes jsem Tomovi řekla, že smrdí. Snad to nebyla chyba. Třeba by to mohl být můj manžel, někdy, jednou, v budoucnu...". Celkově na mě z toho prostě čmouhá takovej náctiletej feel. ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

No... Kde začít... Asi od začátku... Dost velký chaos, člověk se ztrácí při každém pohybu kamery. Ztratila jsem se aji v jeho ženách a vůbec jsem nechápala. Děsně dlouhý a nudný, ale nakonec se to všechno rozuzlilo a bylo jasno. Scénář musel vymyslet podobně smýšlející "nerušený" člověk. Je to pecka ()

Bbbulanek 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je dost zajímavá. Postupem času jsem ale hledala pointu v nesouvislých příbězích, které byly sice hezky vyprávěné a emotivní, ale nakonec z těch téměř dvou a půl hodin nějak nezbyla ta omračující pointa. Jde o vylíčení paralelních životů? Butterlfy effect? Nelineární vnímání času? Nebo vše dohromady? Nějak mi to prostě nestačí,, 60% ()

Domas88 odpad!

všechny recenze uživatele

Ztráta času, pokus nevyšel...Tohle bylo zase co? Leto super, ale když se díváte pořád dokola kdy bude konec, tak asi nemůžete hodnotit dobře, srač...fuj plut... ()

Reklama

Reklama