Reklama

Reklama

Vyhoď máti z vlaku

  • USA Throw Momma from the Train (více)
Trailer

Obsahy(1)

Owen a Larry mají něco společného, každý někoho nenávidí. Owen svou matku, která je ztělesněním zla. Nepříjemná, panovačná žena, která Owenovi řídí jeho život, ačkoliv je už dávno dospělý. Larry zas nenávidí svou bývalou ženu, která mu ukradla jeho román a teď na něm vydělává pořádné jmění. Tihle dva se znají z kurzů tvůrčího psaní, Larry ho vede a Owen je žák. Když se spolu baví o detektivkách, dojde k nedorozumění, žák si totiž myslí, že po něm učitel chce, aby zavraždil jeho matku. Vražda za vraždu, každý zabije tu druhou ženu, aby nebyl podezřelý. Proto je Larry dost vyděšený, když mu jeho žák telefonuje, že splnil svou část dohody a exmanželka je po smrti… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Danny DeVitto natocil iba dva kvalitne filmy - Valka Roseovych a Vyhod Mati z vlaku. Potom uz sla kvalita jeho filmov v 90. rokoch dole vodou. Tuto ide o dobry pribeh, film nenudi, Anne Ramsey zahrala mrchu prvotriedne /asi ako kultova Bette Davis vo filme Co se vlastne stalo s Baby Jane? 1962/. Dialogy na urovnmi, take normalne, obcas sa zase vyhybaju normalnosti, ale ako nadpriemerna zabava : 70 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komediálna variácia na známeho Hitchcocka je taká bezzubá. Nie je dostatočne vtipná a nechce prekročiť hranicu za ktorou by už postavy boli príliš zlé. Na to Danny DeVito našiel odvahu až neskôr vo Vojne Roseovcov. Ani ústredné duo príliš neexceluje. Billy Crystal je aspoň ako vždy sympaťák ale DeVitova postava je príliš divná. Takže celkovo skôr zaujímavý film na jedno pozretie ako nejaká osvedčená kvalita. 6/10. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Autoři to ještě nevěděli, ale vymysleli jednu ženskou, která nás bude za nějakých 13 let slušně bavit. Ano, mám namysli matku Wolowitze! Nebudu to zdlouhavě popisovat, zasvěcení vědí. Jenže v doprovodu DeVita a Billy Crystala byla vážně nazabití. Jinak nijak dobrá komedie s jednoduchou, ale potenciálně nevyužitou zápletkou. 35% ()

Topco 

všechny recenze uživatele

„Odstrániť motív... Hitchcock.“. Alebo: ak máte motív, potrebujete alibi. Komediálna evokácia Cudzincov vo vlaku (1951). Nie je to vôbec prúser, naopak, prvé 2/3 to má sympatické výkony (kde sa dvaja bijú, tretia vyhráva) a príjemnú atmosféru, až neskôr sa dostavia fyzické gagy, ktoré trošku znižujú úroveň. Je to objektívne za 3*, ale ako fanúšik pôvodného Hitcha rád prihodím 1* navyše. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Válku "Růží" miluji, ale jak vidno, šlo spíše o záležitost náhody nebo výjimečné vzedmutí všech tvůrčích sil, ke kterému dochází jednou, dvakrát za kariéru, protože tohle je DeVita plné, ale dobré to není ani náhodou. Ještě tak Anna Remseyová, to je super ježibaba (osobně ji mám nejradši jako mámu Fratelliovou v ROŠŤÁCÍCH), ovšem scénář stojí skoro úplně za starou belu, využívající možnosti černé komedie jen velmi chabě. 40% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Dej filmu sa odohráva v roku 1987. Na konci filmu sa Larry (Crystal) a Owen (DeVito) opäť stretávajú po roku, teda v 1988 a Larry sa pýta: "Ako sa má mama?", na čo Owen odpovedá: "Je mŕtva." Žiaľ, Anne Ramsey skutočne zomrela v roku 1988, rok po uvedení filmu. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo od 13. apríla do 30. júna 1987 v Los Angeles a na Havaji. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama