Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Mitchell je neslyšící po zánětu, kterým trpěl v šestnácti letech. Přesto se s úspěchem věnoval se svou snoubenkou Corinne Kennedyovou profesionálnímu tanci. Hudbu vnímal podle vibrací. Rozešli se poté, když si Corinne našla přítele. Corinne dnes působí jako porotkyně v tanečních soutěžích. Jake učí na taneční akademii. Je pozván na besedu do jedné školy, kde učí Jessica Donovanová. Jessiku učení moc nebaví, ale tanec má ráda. Má před svatbou s Kentem Krandelem. Kenta nezajímá nic jiného než obchodování v oboru IT. Je workoholik. Jake pozve Jessiku s Kentem na soukromou lekci do akademie. Kent, který neustále telefonuje se svými obchodními partnery, na lekce chodit nechce, Jessica je však nadšená a chodí pravidelně na taneční lekce s Jakem. Jessica se chce přihlásit na některou z nižších soutěží. Jake jí navrhne, aby se přihlásili do profesionální mistrovské soutěže. Oba pilně trénují a nacházejí v sobě zalíbení. Kent jí to vyčte a oba se pohádají. Jessica mu řekne, že nemají nic společného, a rozejde se s ním. Corinne přichází za Jakem, chce se k němu vrátit a přemlouvá ho, aby znovu začali soutěžit... (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jestli ještě někdy uslyším Amy Smart říct "I'm excited" nebo "This is so much fun", na místě si hlavou proženu kulku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bar = stabilita = bezpečí." Já ti Kente rozumím, ale tímto přístupem svou tancechtivou snoubenku Jessicu jistě neohromíš a hluchý tanečník Jack brzy rozvibruje své tělo tak mocně, že láska zase jednou porazí mamon. Tady zkrátka nejde o nic jiného než o kroucení boky v rytmu hudby, různé výměny partnerů a školení Kenta z bisexuality umělců. Mně to připadalo přiměřeně zábavné, neboť jsem lehkonohý tanečník, po jehož kreacích zůstávají díry v parketách, otlučené zdi a chirurgická oddělení se plní mými pošlapanými partnerkami. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Taková ta romantická klasika, ale pro krásu Amy S. musím dát trošku více, možná nejkrásnější herečka USA současnosti. :-) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to snad něják zvlášť nadchlo, ne, že bychom to snad už neviděli někde milionkrát, ale to mi většinou nevadí, vlastně, nevadilo mi to ani tady, mám taneční filmy ráda a na většinu se chci podívat znova, ale myslim, že tohle mi jednou stačilo. 3* ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Dobrý oddychový tanečný filmík na zlepšenie chvíľ.Pekná choreografia, pre mňa výborný soundtrack priemerné herecké výkony, klasický ničím nepokazený príbeh, humorné scény, hodiaci sa scenár, to všetko tento film má. Okrem toho bol veľmi príjemnou zmenou po toľkých tanečných hip-hop, tango, breakdance, step a barových filmoch. Swing sme tu ešte nemali. Pekné.60% ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Prototyp filmu určeného k žehlení (nebo i k jiným neradostným činnostem), u kterého častá změna zorného pole nezpůsobí pohromu na žádné straně, tím méně výčitku nad promarněným časem. Díky tanci, rozkošné Amy Smart i snesitelnému B. Zaneovi jsem dodívala i dožehlila :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na to, že to mělo být o elegantním tanci, to bylo příšerně upocené. Předvídatelné až běda a scénář chvilkama neměl hlavu ani patu, když třeba v průběhu monologu změní postava několikrát své stanovisko. /Můj 5555 zde ohodnocený film - já si fakt umím vybrat.../ ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Obyčejný podprůměrný film. Nebýt toho tance, tak v ději není nic, co by vás zaujalo. Už po pěti minutách mi bylo jasné, jak bude vypadat konec. Amy Amart se mi líbila, ale její taneční partner mi něčím neseděl. 45%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jediný místo, kde mám moc nad svou hloupostí, je taneční parket.." ;) Myslím, že není třeba tuhle repliku parafrázovat ani směrem k tomuhle kousku kanadského mistra teenagerovských filmových hyper(ch)canců Roberta Iscovea, ani směrem celého tohoto bizarního žánru, který by se dal snadno definovat jako lobotomizovaná romance, kde ke spokojenosti cílové divácké skupiny postačí pár vysvalených a vysolárkovaných latentních homosexuálů typu Justina Biebera a průměrné choreo.. Co taky jiného čekat, když předem víte, že se bude tančit, krasobruslit nebo provozovat jiné podobné zvrhlosti..;) Iscove jako rutinér nicméně nemůže urazit, stejně jako Billy Zane ve své tisící variaci na padoucha či pana AntiBožského, kam dnes s naprostou samozřejmostí už řadíme i workoholiky.. Když Amy Smart znovu vypadá tak rozkošně a je to celé tak příjemně odlehčené, není co řešit.. A snad si i nakonec pár diváků vyhraje s myšlenkou přihlásit se do tanečních..;) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Horečka jedné noci o Swingu. Tak kdo je lepší, Jess nebo Kent ? Každý má totiž svoje zájmy a to hodně rozporuplné, i když jsou snoubenci. Tanec, tady konkrétně Swing jim však zamotá celý život....čemu dát přednost ? Tanci nebo lásce. Nakonec jsem byl mile překvapen, sedal jsem si k dvd s tím názorem, že to brzy vypnu, protože mně to nebude bavit. A světe, div se, já to dokoukal až do konce a fandil jsem obou aktérům. Docela milí filmeček na nedělní večer. Až na ten konec to bylo docela solidní. Dám tři hvězdy, ale myslím tak na 50% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi nesednul. Mohl za to naprosto předvídatelný děj, na kterém jsem pořád hledala nějaké mouchy. Hudební složka mě taky zrovna moc nenadchnula. Já jsem měla pořád pocit, že ten taneční styl se k té muzice nehodí.Taneční filmy mám hodně ráda a dokážu si je krásně užít. Ale tento k nim patřit nebude. Neměl tu správnou šťávu, která k takovým filmům patří.Nic s tím neudělali ani Amy Smart a Billy Zane,kteří jsou ozdobou tohoto filmu. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Trošku poopravím "oficiálny text distribútora", ten životom znudený učiteľ angličtiny je Jessica (žena) a spomínaná okúzľujúca tanečnica je zase Jake - nie Jack (muž). Ale to len tak na okraj. Príbeh je veľmi jednoduchý a určite sa nenatrápite pri odhadovaní, ako by to asi celé mohlo dopadnúť. Ešte asi stojí za zmienku, že on je nepočujúci a ona zasnúbená. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

ta moje třetí * je jen pro Amy Smart .. taková kouzelná tvářička by si už konečně zasloužila pořádnou roli .. mám pro ni slabost .. už od : Rat Race .. kde jako Tracy Faucet, byla pro mě naprosto neodolatelná ... já totiž .. : I Love You, Amy Smart ... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

"Láska a tanec" je nudná, trapná, klišoidní a hloupá záležitost. Není tam žádný moment překvapení, je to předvídatelné už od začátku. Herecky slabé, scénář dost špatný. Jediné, čeho jsem si užil je pořádná dávka Swingu. Tento tanec jsem nikdy předtím moc neviděl. Tady se mi moc líbil. Láska je tu sice otřesná, ale tanec to aspoň trochu zachraňuje. Fakt ale jenom trochu. 25% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Hrozně trapná romantika včetně tanečních kreací. Dialogy neuvěřitelně strojené až hloupé, Billy Zane příšerný, Tom Malloy prkenný, jediná Amy Smart solidní. Hudební doprovod včetně písniček snad jediné, proč se na tento od první minuty jasně daný film dívat. Hudba: Matt Seigel ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tancování a láska, co víc si může pořádnej chlap přát? Akci, krev a hlášky! A to tady teda fakt nečekejte. Je to sračkoidní tancující film, kterej je vyjímečnej hlavně postiženým hlavním hrdinou, kterej je teda ale šikovnej a hodně toho dokáže. Jinak je to ale velky béčko, na ktery nedoporučuju se divat... pokud nemáte rádi tanec a romantiku... (což už napoví sám názhev) ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tanečné filmy mám rád, ale tomuto chýbalo čaro i iskra....romantický nádych bol fádny...okúzlenie sa nedostavilo ... ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné. Ani sem to nedokoukal, neboť sem vše určitě věděl předem.. Ale jistotu nemam a nikdy se to nedozvim, ale nevadí mi to :-) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taneční romantika, která ve svém žánru díru do světa neudělá - naopak v konkurenci podobně ražených snímku se utápí v bahně podprůměrnosti. Scénárista svou úlohu nezvládl, z některých dějových posunů zůstává rozum stát, režisér Iscove není natolik nadaný, aby dokázal tento handicap divákovi nahradit řemeslnou prací. Pozitivem je tradičně krásná Amy Smart. ()

Reklama

Reklama