Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Hawkey79

Hawkey79 (hodnocení, recenze)

Sice se je každý díl o tomtéž, ale vtipné to je i po 50. dílu. V hromadě sračkovitých pořadů pro děti to vyčuhuje jako diamant. 

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Neví někdo jak se jmenují ty díly, kde je Star Wars tématika a jestli  už je odvysílaly? 

ArtyWWE

ArtyWWE (hodnocení, recenze)

Důkaz toho, že jednou za rok i pálka střílí (mluvím o Disney Channel)

jls

jls (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě jak dlouhé mají prázdniny :D A nejvíc žeru Candy :) Hlavně je to nejlepší seriál vůbec než nějací kouzelný kmotříčci nebo kick butovsky aj. Prostě tohle se jim povedlo a nemá to chybu

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

KaKKashi : Jak tam v tom díle před nim Ptakopysk utíká :D PS: Teď jsem viděl znovu ten díl s Želé a mohl jsem se posrat smíchy při hlášce: "Kdo tam dal to zlo?"

KaKKashi

KaKKashi (hodnocení, recenze)

já to viděl v telce:-D dobrej díl...mě se líbilo jak se dutošvarc naučil velerybštinu aby mohl říct velrybám že je nesnáší:-D

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

DJ Obelix: Já v telce taky ne. Našel jsem ho na netu. Jinak v tomto díle se pomocí stroje času Candy vrátí i do minulosti k horské dráze a dopadne tam kluky!

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Teď jsem viděl snad nejlepší díl, kdy opět použijou stroj času do budoucnosti, kde vládne diktátor Dutošvarc. Fakt asi nejlepší díl. Hláška:" Císaři Dutošvarci! Kolem vaší sochy právě prošla jedna osoba, aniž by se kochala vaší krásou!"

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

To jo. Taky bych chtěl doma létozimku. Nebo při písni Pojď domů Perry mi vytryskly slzy. Nebo nedávno jsem viděl hodně vtipný díl, kdy padouši z celého světa se chtěli ohlásit v televizi světu. Ale zrovna probíhala taneční soutěž a tak museli při vykládání svého plánu tancovat a vždycky je vypli. :DDD Nebo ta plášťová móda!

KaKKashi

KaKKashi (hodnocení, recenze)

Fíneoboti ferboti, fíneoboti ferboti:_D bráškové krásní, pamatuju jak ten druhý přišel knám, bráškové krásní:-D Nejlepší scéna je jak Pherb podlehne Dutošvarcově dceři, a koupí špatnej výkres:-D Zastaralý, je ten starý analog, zdigitálni vše kolem nás:-D S léto zimkou, létozimkou:-D

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Nejlepší je jak přišel Perry na základnu a ten nadřízený tam jezdil na kole vyrábějící elektřinu, nebo jak vysílal z diskotéky. Kapitolkou samotnou jsou písně :-D.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Díl od dílu mě to baví víc. Navíc to má na dnešní poměry výborný dabing. Nejlepší jsou pohledy do minulosti profesora Dutošvarce :-D

Greg666

Greg666 (hodnocení, recenze)

vtipne ako recesia. Zalozeny na schematizme deju. Najhumornejsie scenky vyplyvaju z narusovania tejto schemy.

Reklama

Reklama