Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nic nevynalezl, nikdo mne za to nikdy neudal, můj obličej nevykazuje tvary žádného geometrického útvaru a můj soukromý ptakopysk není ani trochu agent, ale téhle partě přesto nějakým záhadným způsobem rozumím. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkal, co je to za pitomost, jelikož už ta úvodní znělka nazpívaná nějakým českým Emanemem mě dost odrazovala. Ale pak jsem zjistil, že je to docela legračně uhozený příběh plný satiry a parodie a hlavně super sci-fi a špionážní animák. A trochu jsem zalitoval, že nic takového nebylo v době, kdy bych na to s chutí čuměl jako tehdejší cílový divák, totiž někde na tom slavným přerodu mezi dítětem a puberťákem, kdy hlas byl pořad jako u víly Amálky, ale chlupy už rašily se všech sprostých zákoutí mého těla. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvaja nevlastní bratia "Phineas a Ferb" sú školáci, s potenciálom malých géniou. Sú schopný zhotoviť neuveriteľné vynálezi. Proti nim stojích ich staršia sestra, puberťáčka, Candace. Tá sa snaží za každú cenu odhaliť ich aktivity mame. To sa jej však nikdy nepodarí. No ozajstnou zápornou postavou je šialený, nemecký doktor Heinz Doofenshmirtz. Našťastie ani jemu nikdy jeho podlé plány nevídu. A ešte je tam aj jeden záhadný vtákopisk - Perry. Zábavný animovaný seriál. *** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Dva vynálezci a jejich příběhy. Ukecaný Phineas a převážně mlčenlivý Ferb vytvářejí a vylepšují své nápady. A jejich udavačná sestra, která se za každou cenu snaží ukázat co dva nezbední bratři vytváří. Po pár dílech je to malinko divné, ale čím víc jsem viděl epizod, tím mě to začalo bavit. / Viděné epizody *12.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Číra genialita. Jeden z najlepších animovaných seriál a možno najlepší seriál pre deti. Originálne, vtipné, popkultúrne, absurdné ... dokonalé! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě zaujal pouze jedinou věcí. Model hlavy jejich sestry je totiž naprosto stejný, jako bývala postavička holčičky v legendárním Cartoon Network seriálu 2 Stupid Dogs! EDIT: Tak jsem dal těmhle dvěma bráchům šanci a hle, ona je to celkem sranda. Speciálně oceňuji zpěvné části, ať už originální písničky (výborná byla hip hop parodie "Tancuj veverko") nebo výbornou "znělku," která představuje "Dutošvarcovu ďábelskou korporaaaaciiiii". Na pobavení to stačí a hodnotím lehce nad průměr... Upravuji na plný počet. Jednoho líného odpoledne dávali na Jetix maraton těchto bratrů a já se na tom zasekl. Musím velmi vysoko hodnotit také český dabing, který se skutečně povedl. A Dutošvarc je skutečně geniální postava. Je to tak trhlé a zábavné a naprosto to vybočuje ze současné animované tvorby Disney Channelu... ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nechápem prečo som až dnes zistila, že to ešte stále nemám ohodnotené...... Super rozprávka vždy sa tam niečo nájde na čom sa dá dobre pobaviť... ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

V dnešní záplavě všemožných hraných žump (Zack a Cody, Píča Montana) je tohle asi jediný seriál, na který se dá na Disney kanálu koukat. I když je každý díl prakticky stejný, vždycky dokáže překvapit a pobavit. Žalující Candy a doktor Dutoschwarz jsou prostě nezapomenutelní a to ještě nemluvím o tom nejlepším na celém seriálu, a tím je můj idol ptakopysk Perry, pro jehož cvakání zubama a kamenej pohled mám obvzlášť slabost. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až příliš sofistikované. Ten jemný, suchý humor je fajn, ale také ne vždy se povede. A když je nejlepší ze seriálu nemluvný ptakopysk jakožto tajný agent, a pak ještě písnička Naše návlečky, je to docela málo. Ale nápady jsou někdy skvělé, fantazie jede naplno, jen je to takové - pomalejší, sofistikovanější, přes snahu být takovým i málo bláznivé. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ne moc dobrý a ne moc zlý je tenhle kreslený zvláštní seriál, má své kouzlo třeba detektiv ptakopysk je zajímavý a ostatní postavy taky takže jako zabití náhodné nudy proč ne protože není to zlé ale ani bomba. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Phineas a Ferb je živým protiargumentom na tvrdenia, že dnes v telke už nebežia kvalitné a vhodné rozprávky pre deti. Je to vtipné, kreatívne, štýlové a deťom to podsúva "Carpe Diem" najlepšie ako sa len dá. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Každý díl začíná stejnou větou "Prázdniny máme, co s tím uděláme?" a má v podstatě stejný děj: Phineas s Ferbem vymyslí, jakou šílenost vyvedou, jejich sestra Candy se snaží napráskat je mámě, která jí nevěří, přičemž jejich domácí mazel ptakopysk Perry (ve skutečnosti tajný agent) zneškodňuje záporňáka Doofenshmirtze.. Věty jako "Kde je Perry?" a "Áá, tady jsi Perry.." k téhle pohádce prostě patří.. A mě baví sledovat jak počínání Phinease a Ferba, tak akčního agenta P. - VRRR - A zbožňuju, když Ferb něco řekne, protože to vždycky stojí za to! :) ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Oni jsou ti nejlepší bráchové na světě. Vždycky mi zvednou náladu. U jejich vynálezů se vždycky musím smát. Jejich písničky mi stále znějí v hlavě. Jejich hlášky nikdy nezapomenu. "Ahoj Phineasi, co děláš?" ()

Reklama

Reklama