Reklama

Reklama

Sladký život Zacka a Codyho

(seriál)
  • USA The Suite Life of Zack and Cody
Komedie / Rodinný
USA, (2005–2008), 33 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

Jim Geoghan

Hudba:

Gary S. Scott

Hrají:

Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Brenda Song, Ashley Tisdale, Phill Lewis, Kim Rhodes, Adrian R'Mante, Brian Stepanek, Kara Taitz, Milly Rosso, Becky Rosso (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(87)

Tento hraný komediální seriál nás seznamuje s povedenými kousky čtrnáctiletých dvojčat Zacka a Codyho, jejichž neprovdaná matka Carey dostává práci jako zpěvačka v luxusním hotelu v Bostonu a v rámci smlouvy i apartmá, kde všichni žijí. K dispozici mají vše, co k hotelu patří, a to pokojovou službu, bazén, hernu, pult se sladkostmi i mnoho nových přátel, včetně Maddie, obsluhy u pultu se sladkostmi a časté chůvy, a London, rozmazlené dcery majitele hotelu. Ke zlosti hotelového ředitele pana Mosebyho dvojčata promění hotel v hřiště a personál a hosty v bezděčné účastníky šokujících situací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Fantasy 

všechny recenze uživatele

Já teda nechci prudit, ale jak si může podprůměrná zpěvačka (a přiznejme si to na rovinu, je podprůměrná) dovolit bydlet v Hiltonu/Miltonu nebo jak se to jmenuje?? Navíc nenalézám ani jeden jediný dobrý důvod, proč je pan Moseby už dáávno nevyhodil... Ale to by to potom nebyl seriál na DisneyChanellu, že? Maddie alias Ashley Tisdale není tak otravná, jak jsem čekala (po HM to je opravdu příjemné překvapení) a naopak London alias Brenda Song byla TAK otravná, až to bylo vtipné. Dvojčata neustále produkují nějaké problémy, nebo do nich alespoň padají, jasně, ze začátku to je sranda, ale po desáté, možná patnácté epizodě už je to docela nuda. Jedná hvězda je za ,,lehce" přihlouplou London. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Disney Channel považujem za nástroj na deformovanie diváckeho vkusu. Už od útleho detstva systematicky otupujú mladého diváka. Aj tento komediálny seriál z ich produkcie je tak trapný a nevkusný, že si ani nespomínam, kedy som niečo podobné videl. Otrasné. Teenagerské dvojičky Zacka a Codyho by som najradšej zaškrtil. Videl som letmo len zopár častí, ale na tých dvoch malých, protivných pankhartov som si stačil vypestovať poriadne silnú averziu. "Sladký život Zacka a Codyho" je horký odpad! ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Děs běs by Disney. Ze současné seriálové tvorby, která se z Disney Channelu dostala do ČR, mi tenhle seriál zatím přijde suverénně nejhorší. To jsem však zatím neviděl Jonas :-). Edit: Tak už jsem viděl Jonas (naprostý otřes) a musím Zackovi a Codymu jednu hvězdu přidat. Jednak kvůli předchozí křivdě a druhak za to, že mi zde kupodivu vůbec nevadí Ashley Tisdale, která mi je jinak protivná až běda... ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší sitcom z produkce Dysney. Cole a Dylan jsou roztomilí s na tom spousta vtipů v první řadě je postaveno, ale některé vtipy i když jsou předvídatelné, tak vypadají dobře. Navc spousta vtipůje nečekaných a i když třeba byl moment, kdy mě to nudilo, tak se to okamžitě vrátilo do vtipné roviny a opět mě to odbouralo. Druhá řada už není tak roztomilá a už je více postavena na vtipech, ale pořád si to udržuje kvalitu první řady. O 2* lepší než Hannah montana a Kouzelníci z Waverly, takže za 5* ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Žít jako Zack a Cody bylo v mých 7 letech snem.Mají celý hotel pro sebe,dohled matky skoro žádný a za kamarádku usměvavou Ashley Tisdale.Ty časy jsou už bohužel pryč a já vnímám že to je jen klasická Disney produkce,která neurazí,pobaví a mně osobně vždy když jsem jí na Super RTL viděl osvěžila mou němčinu. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (8)

  • Esteban Julió Ricardo Montoya de la Rosa Ramírez je vlastně kombinace jmen několika jezdců Formule 1, konkrétně jde o jména: Esteban Gutierrez, Juan Pablo Montoya, Daniel Ricciardo, Pedro de la Rosa. (jarmilek.hyn)

Reklama

Reklama