Reklama

Reklama

Sladký život Zacka a Codyho

(seriál)
  • USA The Suite Life of Zack and Cody
Komedie / Rodinný
USA, (2005–2008), 33 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

Jim Geoghan

Hudba:

Gary S. Scott

Hrají:

Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Brenda Song, Ashley Tisdale, Phill Lewis, Kim Rhodes, Adrian R'Mante, Brian Stepanek, Kara Taitz, Milly Rosso, Becky Rosso (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(87)

Tento hraný komediální seriál nás seznamuje s povedenými kousky čtrnáctiletých dvojčat Zacka a Codyho, jejichž neprovdaná matka Carey dostává práci jako zpěvačka v luxusním hotelu v Bostonu a v rámci smlouvy i apartmá, kde všichni žijí. K dispozici mají vše, co k hotelu patří, a to pokojovou službu, bazén, hernu, pult se sladkostmi i mnoho nových přátel, včetně Maddie, obsluhy u pultu se sladkostmi a časté chůvy, a London, rozmazlené dcery majitele hotelu. Ke zlosti hotelového ředitele pana Mosebyho dvojčata promění hotel v hřiště a personál a hosty v bezděčné účastníky šokujících situací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

dinsdale 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je možná trošku nadsazené, protože jsem tomuhle seriálu -vděčná-. Byl to oblíbený pořad mého svěřence během léta jako au-pair a osmiletý kluk u něj dokázal vydržet tři epizody denně. Skutečností ovšem je, že jsem docela často dokázala vydržet s ním. Vtípky byly občas velice vydařené, ať už dvojčata, která si uměla pěkně nahrát a průšvih najít prakticky kdekoli, tak úplně blbá dědička hotelu London. V morální stránce seriál nijak zásadně netlačí na pilu, má prostě jen pobavit. Ze všech těch seriálů, které stanice jako Disney a Nickelodeon denně plivou (That´s so Raven, Cory in the House, Hannah Montana, Zoey 101), je to ten lepší. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Disney Channel považujem za nástroj na deformovanie diváckeho vkusu. Už od útleho detstva systematicky otupujú mladého diváka. Aj tento komediálny seriál z ich produkcie je tak trapný a nevkusný, že si ani nespomínam, kedy som niečo podobné videl. Otrasné. Teenagerské dvojičky Zacka a Codyho by som najradšej zaškrtil. Videl som letmo len zopár častí, ale na tých dvoch malých, protivných pankhartov som si stačil vypestovať poriadne silnú averziu. "Sladký život Zacka a Codyho" je horký odpad! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Děs běs by Disney. Ze současné seriálové tvorby, která se z Disney Channelu dostala do ČR, mi tenhle seriál zatím přijde suverénně nejhorší. To jsem však zatím neviděl Jonas :-). Edit: Tak už jsem viděl Jonas (naprostý otřes) a musím Zackovi a Codymu jednu hvězdu přidat. Jednak kvůli předchozí křivdě a druhak za to, že mi zde kupodivu vůbec nevadí Ashley Tisdale, která mi je jinak protivná až běda... ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem zaslechl jméno tohoto seriálu, vtipně jsem si pomyslel:"Je to život Zacka a Codyho. To by se tam asi měl objevit Zac Efron." A on se tam po pár dílech jako guest star opravdu objevil, takže není co řešit. ()

WANDRWALL odpad!

všechny recenze uživatele

Děti jsou odmala trénované, aby si oblíbily tyhle seriály, a proto se tak zhusta točí, aby z dětí jednou vyrostly televizní diváci, co vydrží hodně času sledovat tyhle projevy života. ()

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Docela nechápu, co to má být za žánr? Komedie, nebo co? Připádá to někomu vtipné? Že ne? Tak to bude asi nějaký jiný žánr ne? Ano, nejspíše je to jistý druh odpadopatosu, který je zcela hrozně natočen, a nic nám nepřináší:-) 3% ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

V poslední době dávám skro za vše hvězdy. Odvykl jsem si dávat -odpad- a na filmu hledám nějaké klady. Tohle jsem ale nemusel ani vidět. Tedy jo viděl jsem asi tři díly, ale to stačí. ()

Paxxx.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Další dementní a absolutně nevtipný seriál. Komu se to líbí tomu to neberu, pro mě je sledování tohoto seriálu totální ztráta času...0/10. ()

dee-key odpad!

všechny recenze uživatele

Jasně, učte děti, že život je o nic nedělání, flákání se a chování jako hovado, že všechno dostanou zadarmo a budou si žít jako králové. Nebo jim řekněte, že tohle všechno je sladký život, to jim posune žebříček hodnot ještě o kousek níž. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když není co dělat, čumí se na televizi. Tenhle zvyk už s příchodem internetu naštěstí vymizel. Naštěstí proto, že se člověk nemusí ničit u takových sraček, jako je například Sladký život Zacka a Codyho. Trapná blbost pro americké desetileté děti o bandě retardů v hotelu. 30% ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Je to naprostá blbost, nesrozumitelná, trapná... Ale na druhou stranu přes to všechno vtipná, zábavná a uvolňující. Ráda si občas nějaký ten dílek pustím. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Můj mozek zažil stejný nával bolesti, jako když jsem se nechtěně bouchl krumpáčem do varlat na jedné brigádě na stavbě. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Vtipný seriál s roztomilými kluky a někdy i s ponaučením na konci. Proč ne, tak hrozné to není. Hlášky solidní, takže se občas zasmějete :) ()

Reklama

Reklama