Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (768)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem vůbec nic, ale nakonec jsem se vcelku bavil. Geraldovi Butlerovi to bude sice vždycky víc slyšet v sandálech nebo s pistolí v ruce, ale minimálně tato komedie se dá v klidu snést. Spolu s Katherine Heigl tvoří "harmonický" pár. Některé vtipy jsou možná někdy až za hranou, ale občas jsem se i smál, zvlášť když u toho byl přímo Leonidás. Jinak je to ideální film pro zamilované páry, které zřejmě divný scénář řešit nebudou...70% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Katherine ho má v ruce, Gerard mezi nohama. Ale ne, myslím srdce, vy čuňata :) I když je pravda, že někdy je hormon rychlejší než mozek (někdy i o půl hodiny), takže se není čemu divit, že to svádí k téhle...ehm myšlence. Zaregistrovali jste někdy svou gestikulaci, když jste před někým koho fakt máte rádi a zálěží vám na něm? Je ohromná, že jo?! Já se kupříkladu houpu dopředu a dozadu, což zavdá lidem tezi, že jsem buďto mentálně postižený nebo to, že mě rodiče v dětství příliš často nechávali v houpačce. A je paradox, že si to člověk uvědomí až po aktu (druhej dvojsmysl!). Právě proto pro mě byla Katherine v roli poskakující fešandy ohromným zadostiučiněním. Její radost z prvního vydařeného dialogu s protějškem byla ohromně upřímná, byť mi její role přišla z počátku až extrémně extrémní. Možná si to nebudu pamatovat za pár neděl, ale jako tableta na záhnání smutku, je to výtečná pomůcka! P.S. A Gerarde, proč maš tak nateklé tváře? ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Výborně obsazená ústřední dvojice! Mezi Katherine Heigl a Gerardem Butlerem to neustále jiskří. Naštěstí si to uvědomovali i autoři a scény, kde nejsou obě postavy, jsou velmi krátké a záběry, kde není ani jedna z nich, se dají měřit maximálně na vteřiny. Scénář jinak není nic moc, ale oba hlavní aktéři dokáží těm zhusta peprným replikám dát dostatečný náboj, takže jsem se ve výsledku bavil nad očekávání dobře (70%). ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sympatický pár v jedné z nejpříjemnějších, nejupřímnějších a zároveň nejvtipnějších komedií za poslední dobu. Kladné body si snímek zaslouží za perfektně zvolený soundtrack. Ten je sice plný popových věcí které putovaly z MTV přímo na plátno, nicméně k téhle poloviční ztřeštěnosti perfektně pasuje a už úvodní skladba navodí bezvadnou atmosféru. Scénka s kalhotkami nebyla zdaleka tak trapná, jak jsem se obával, a ani konec mne nezklamal. S Butlerovým hrdinou jsem se ztotožnil v jedné výstižné větě o vztazích a jejich nebudoucnosti... a na konci jsem spíše polemizoval na několika dalšími trefnými "moudry" z hercových úst, než abych se nechal pohltit pěkným zamilovaným koncem :-). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

The ugly truth bohužiaľ je, že hollywoodski tvorcovia (a aj francúzski, britskí, českí, atď) majú veľký problém vymyslieť v rámci romantickej komédie niečo nové. Lenže trh si ich vyžaduje, tak sa proste točí asi všetko, čo sa na papier napíše. Tento film ako keby opisoval z vydarených, sexuálne ladených sitkomov typu 2 a pol chlapa a využíva podobne koncipované hlášky. Tie sú ale tým najlepším v tomto priemernom, ale v podstate milom filme. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 38 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických mestách Los Angeles, Long Beach a Winchester. (dyfur)
  • Eric Winter byl z role chirurga Colina nadšený, sám byl totiž studentem medicíny. (Matt007)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama