Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alice Eckle (Jessica Biel) je obyčejná, trochu naivní servírka z malého města. Ovšem poté, co jí po jedné kuriózní nehodě zůstane hřebík v hlavě, vydá se do Washingtonu, aby bojovala za lepší zdravotní péči. Tam potká idealistického kongresmana Howarda Birdwella (Jake Gyllenhaal) a mezi nimi to zajiskří... Jenže co se stane, když se s láskou protnou jejich zájmy nebo Alicino nepředvídatelné chování? (j.o.j.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

zencitizen 

všechny recenze uživatele

Je potřeba vědět, že Accidental Love sice točil Russel, ale výsledný sestřih není jeho dílem a není ani jeho filmem. Je podepsán psuednymním Stephenem Greenem, což je myslím novodobá obdoba proslulého Alana Smitheeho. Accidental Love jsou trosky filmu, který Russel pod názvem Nailed začal točit asi před deseti lety než se celá produkce rozpadla (vše dohledatelné na netu) a režisér z filmu kvůli nezplaceným honorářům odešel. V roce 2015 někdo zřejmě rozhodl, že ten film slepí dohromady. Asi pod dojmem aktuální Russelovy konjunktury. A jako slepenec film taky působí. Některé záběry budí dojem, že pochází ze zkušebních jetí, kdy hlavní kamera odpočívala - nesedí k sobě, je to všechno nějak nepřirozeně rychlé, herci nejsou moc sladění ve stylizaci, kruciální záběr filmu s hřebíkem neexistuje. Dávám tři hvězdičky, protože jsem Russelův fanda a film obshuje pár geniálních scén, např. workshop o nalézání mužské citlivosti (je třeba sebrat koule) anebo instruktážní film skautek. Mám pro filmy-trosky slabost (Pasažérka, Na stříbrném glóbu apod.) ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem upřímně v šoku, že tohle natočil můj oblíbený režisér David O. Russell. Kdyby to natočil někdo začínající, možná tomu dám tu jednu hvězdičku, ale měl jsem určité očekávaní, i když jsem čekal docela crazy jednoduchou komedii, a to se nedostavil ani v nejmenším. Vždyť to nebylo ani vtipné!!! Scénář je naprosté fuj, celé to působí jako politická propaganda schovaná za něco jako satirou a doprovází to otřesné výkony od herců, od kterých by něco tak strašné ani nečekal. FUJ, FUJ A JEŠTĚ JEDNOU FUJ. Po tomhle trojnásobným výplachu mozku bych nezvládl ani spáchat sebevraždu, ke který mě tenhle film šíleností doháněl. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

What the hell? Nech len David O. Russell pekne zostane pri dramatickom žánre, lebo komédie asi nebudú jeho silnou stránkou. Ale tak snaha bola, dokonca aj o tú politickú satiru, ale na mňa to rozhodne nefungovalo (a keď tak prezerám ostatné hodnotenia a komenty, tak ani na iných). Už som veru videl X oveľa lepších politických satír, ktoré síce miestami pôsobili tiež absurdne, ale toto bolo žiaľ už za hranicou. Celé to ako tak zachraňovalo aspoň herecké obsadenie na čele so šarmantnou Jessicou Biel, no a občasný humor na odľahčenie (bohužiaľ, naozaj len občasný). ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Dokud to bylo jen o tom, že ženská dostala hřebíkem do hlavy, byla to docela sranda. Škoda, že to trvá asi jen dvacet minut a film má další hodinu a čtvrt. Jakmile se do toho dostane politika, začíná to být příšerně nudné a vy máte místy chuť rovnou rozmlátit televizi. Ano, politika je sračka, ale tenhle film nakonec taky. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Opravdu? Nevím, co tím chtěl básník David říci, ale tohle se hrubě nepovedlo. Což bych teda od tak uznávaného režiséra nečekal. Jestli to měla být nějaká satira na Washington, americký kongres či dávání peněz raději na zbrojení než do zdravotnictví a jiných sociálních věcí, nevím, asi ano, ale za celý film jsem se ani jednou nezasmál. Přitom herecké obsazení slibovalo hodně. Škoda promarněné šance. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení provázely značné problémy. V květnu 2008 od filmu odstoupili Jessica Biel a Jake Gyllenhaal poté, co producenti neměli peníze, aby jim zaplatili. V červnu 2008 odešla část štábu, protože jejich služby nebyly řádně zaplaceny, a nakonec v červenci 2010 od projektu po neshodách málem odešel i sám režisér. (R´Hell)
  • Do jedné z rolí byl obsazen i James Caan, ale po neshodách s režisérem od projektu odstoupil. (Avalon820)

Reklama

Reklama