Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David nie je ako ostatní. David neznáša zbytočný hluk. Najviac ho vytáčajú autoalarmy, ktoré vníma každú sekundu svojho života. Ničia mu rodinu, ničia mu sexuálny život a ničia mu zdravý rozum. Bohužial, žije v jednom z najhlučnejších miest a sice v New Yorku. Čoskoro nájde svojský spôsob, ako sa s tým všetkým vysporiadat a nebude to po dobrom... (isla)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

nash. 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, skvělý rozjezd. Naprosto jsem prožíval Davidovy pocity, protože se občas cítím jako on, a držel mu všechny palce, protože jsem měl mnohokrát chuť udělat totéž co on. Jak se přehoupla půlka, začalo to sice trochu ztrácet tempo a drhnout, jak se autor scénáře s vývojem příběhu začal tak trochu trápit, občas ujel ke zcela zbytečným scénám, které jakby patřily do jiného filmu, nicméně se dokázal vyhnout lákavě efektní gradaci k nějakému hollywoodsky velkolepému finále a udržet Davidův příběh při zemi. William Hurt byl dokonalý jako slizký a odporný politik, Jekatěrina v podání Margarity Levievé byla jako postava zajímavá, ale především je tu vynikající Tim Robbins, který sehrál další z dokonalých hereckých koncertů i když jednou dvakrát mohl trochu ubrat plyn. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Originální, ale jen na půl plynu jedoucí příspěvek vigilantským filmům, který se plácá mezi komedií a dramatem, ale není ani dost vtipný, ani dost vyhrocený. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama