Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (561)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ale hovno, zase mě tady s tím hodnocením zlobíte. Samozřejmě ve filmu se prdělo víc než by bylo zdrávo a podobný druhy humoru taky nemusím na druhou stranu pokud chceme mluvit o skutečné trapnosti, stačí zůstat na téhle databázi a pročítat si v poště žádosti o výměnu bodu atd. Tohle je prostě humor s gulema pro lidi z gulema, protože krom parodií na všechno možný je dost zřejmý, že si herci dělaj prdel i sami ze sebe (Pam). Hrozně se mě líbilo jak teprve obrazová část dávala některým dialogům ty správný grády (krmení rybiček). A ten šnek, ten šnek to byl hotovej sexuální gurmánek :) Už dlouho mě nic nepobavilo tak dobře jako tahle ujetost. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Hledání dna zhovadilosti a ubohosti ještě nedošlo cíle. Weinsteinům useknout ruce za to, že vůbec dovolí, aby něco podobného spatřilo světlo světa! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parodií na cokoliv je poslední dobou jak máku a tak už ani tato na superhrdiny nijak nepřekvapí. Každopádně je stejná jako řada jiných. Parodie převážně Spider-mana, občas hodí semtam nějakou scénu s Batmana nebo X-Mana a každopádně si hraje na zábavu první třídy a přitom je trapná až to bolí. Rozhodně je tu ale pár scén, které za to vidění stojí a u kterých jsem se smál ještě dlouho poté co jsem tento film viděl. Jenže to je sakra málo na parodii. Nebo by bylo sakra málo na parodii na počátku devadesátých let. I když na tomhle spolupracovali lidi ze Žhavých výstřelů a táák je to prostě průměr. Jediné dobré a jiné ale na tom je, že to není tak nechutné jako jiné a právě proto se taky o nějaký ten bod tahle parodie povyšuje nad ostatními, ale stejně je to hodně málo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $25,881,068Tržby Celosvetovo $71,237,351Tržby za predaj DVD v USA $12,019,434 //počet predaných kusov 620,777║ Občas trápne, občas zbytočne nechutné fóry ale nájde sa tu aj niekoľko slušne zábavných scén ale druhý krát by som sa k tejto komédii už nevracal. /40%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Parodie miluji, ale tady jsem se opravdu zasmál pouze 1 x ! A proto dávám 3* za scénu s prdící tetou! Na SCARY MOVIE to prostě nemá! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. I Need A Hero 2. All By Myself 3. Oh No You Didn't 4. Douchebag of the Year 5. Superbounce ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako sa majú tvoji rodičia?“ – „Zomreli pred deviatimi rokmi násilnou smrťou.“ – „A inak všetko v pohode?“ – „...Áno.“ Keď som videl túto príšernosť, povzdychol som si za dávnymi časmi, kedy sa robili kvalitné paródie a prial si, aby som ešte, kým umriem, nejakú videl. SUPERHRDINA bohužiaľ dokázal, že dobrý zámer, solídny rozpočet a nie úplne mizerní herci (plus zručný režisér a vtipný scenár) nestačí a na šupy typu tejto sa nechytá. Napriek tomu fajn oddych od zverstiev typu SCARY MOVIE 2 a niektoré scény (párenie zvierat, pohreb), hlášky („Nezabudni nakŕmiť rybičky.“) a dialógy („Pán doktor, prežije?“ – „Ako to mám vedieť? Ale na vašom mieste by som si na to nestavil.“) pobavia. V dobrom stará škola (režíroval a scenár písal neznámy Craig Mazin, ale okrem bratov Weinsteinovcov produkoval i skúsený parodický tvorca David Zucker – PRIPÚTAJTE SA, PROSÍM alebo tretí a štvrtý SCARY MOVIE, prípadne prvá a druhá BLÁZNIVÁ STRELA). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No v porovnani s Disaster movie je tohle velka pecka, ale kdyz nebudu s nicim porovnavat, tak to za moc nestoji. I kdyz se musi uznat, ze ackoliv herci nehrajou buhvi co, aspon to jsou celkem sympataci. Celej film je navic celkem slusne natocenej, krome ruznejch viditelne umelejch zvirat jsou i triky slusny, pribeh celkem verne kopiruje prvniho Spider-Mana, takze taky fajn. Problem je, co se tyce vtipu, nektery jsou zbytecne dlouhy a ztracej na vtipnosti, samozrejme dojde na par trapnejch, par fekalnich, ale taky na par se zajimavym napadem, par vtipnejch a par absolutne brutalnich. Celkove lepsi 2*. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Za ten výborný vtip s Tomem Cruisem jsem měl chvíli chuť dát tři hvězdičky, ale faktem je, že Suprhrdina je prostě další slabá parodie (byť ne tak ubohá a trapná jako některé jiné) . Nechápu, proč se tvůrci tak úzkostlivě drželi hlavně Spider-mana, větší pestrost inspirace by třeba pomohla. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Je to trápne a zvrhlé, ale je to zábavné. Nemôžem si pomôcť, ale nasmial som sa požehnane (je síce pravda, že film som nepozeral sám, ale s partiou). Osobne však nechápem tú malú rolu Pamely Anderson (meno tejto ceckane je tak dobrým reklamným ťahom? ehm), je totiž dosť od veci. Pochvaľujem si však rolu Leslieho Nielsena. Niektoré scény sú skvelé, niektoré sú zasa pravý opak. Očakával som niečo oveľa horšie. Milé prekvapenie. Čistý priemer. 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

V TV jsem na to zahlíd ukázku a přišlo mi to jako docela slušná prdel, tak jsem na to kouknul a i když je to dost často i trapný a nezapře to podobný kvality jako má spousta předchozích retardovaných parodií tohohle typu, tak nakonec jsem se u toho stejně docela pobavil a některý scény prostě byly vtipný nebo respektive mně přišly vtipný. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke evidentne najlepšie natočená paródia za poslednú dobu, čo však z toho, keď ma svojou imbecilitou a trápnosťou doslova urážala. Aby som iba nekritizoval, komiksový základ je fajn a tých pár funkčných humorných pasáži tiež. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Já se bavil. Přiznávám, že jsme zrovna něco slavili a tak nemusí být můj úsudek vzhledem k jisté míře alkoholu v krvi úplně objektivní, navíc superhrdinové jsou mi nesvatí a tak je mi vše co ukazuje jejich debilitu takřka svaté. Ale neodvolám svůj blud ani před nikým neočekávanou španělskou inkvizicí. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zatímco konkurence už paroduje filmy sotva se vytasí se svými trajlery, Weinsteinovci s Davidem Zuckerem teprv objevují šest let starého SPIDER-MANA a Stephena Hawkinga a vrstvu usedlého prachu se snaží opucovat četnými vtípky o spotřební technice a internetu. Jak už se jim to osvědčilo, opět berou předlohu hezky scénu po scéně, přičemž u každé usypají něco ze svého skrz na skrz prolouhovaného pytlíku trapných scarymoviesáckých fórečků (mezi kterými se tradičně najde pár perel, mj. boží imitátor Toma Cruise) a nechají k tomu zatrdlovat xichty známé ze SM doplněné o ZAZovské veterány (Nielsen a odulý Robert Hayes). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste chtěli vědět o soukání se do superhrdinského kostýmu, ale báli jste se zeptat.. Když u scény nadýmající se tety přiložíte kapesník s chloroformem na obličej vlastního vkusu, pak možná uznáte, že v záplavě všemožných dementních parodií posledních let jste zrovna svědky mírně osvíceného díla. I přes nebývalou kadenci fórů to sice není žádná Suprhlína, ale možná vás nakonec zabaví víc, než samotný hlavní terč v podobě Raimiho Pavoučka Tobeyho.. A navíc, Stephen Hawking mohl up-gradovat svůj slavný výrok: „…bůh nejenže v kostky hraje, ale občas je hází i tam, kde je nikdo nemůže vidět. Mě zas hází Leslie Nielsen z mrakodrapu…“ ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Přesný počet vydařených fórků? Dva. Oproti takovému Epic Movie je to však krok vpřed, ještě deset takových a už se na to možná půjde i koukat. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že těch pět povedených vtipů ocení pouze anglofonní publikum, tudíž si zbytek diváků musí vystačit s klasickým arzenálem současným parodií - neexistující děj a více či méně trapné scénky těžící ze všeho, co je zrovna po ruce (tentokrát scénář Spider-Mana). Body k dobru za Leslieho Nielsena a jistou nekorektnost (niť nezůstane suchá na nikom od důchodců, přes Toma Cruise až k tělesně postiženým). P.S. Není to zdaleka tak hrozné jako Meet the Spartans. 50% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jeden z prípadov, keď je predloha dosť silná (a hlavne vhodná) na to, aby strpela komediálny remake tohoto typu. Jeden z mála prípadov, kde som sa miestami aj zabavil, a nemusel som film dopozerávať na desať krát, ako tomu bolo napríklad u This is Sparta (paródia 300). Superhrdina neohúri, a urazí len miestami. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy krásný, kdy Bláznívá střela lechtala bránici? Suprhrdina je oproti tomu naprosto nudný, krátký a nezáživný film, u kterého se dalo zasmát jednou za 20 minut. Ne díky, tohle fakt nežeru. ()

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama