Reklama

Reklama

Ukradená nevinnost

(TV film)
  • Česko Ztracená dcera (více)

Obsahy(1)

Sotva se Jenna Davisová přestěhuje z Kolumbusu do nového města, kde získala místo kreativní ředitelky v reklamní agentuře, zjistí, že je těhotná. Jenna o těhotenství svému příteli Tomovi, který zůstal v Kolumbusu, nic neřekne a zaměří se na kariéru. Ke konci těhotenství získá Jenna povýšení, ale má hodně stresu a gynekolog jí doporučí, aby kontaktovala nemocniční prenatální program, který spočívá v tom, že zdravotní sestry navštíví budoucí rodičku doma a zkontrolují, zda je vše v pořádku. Jenna se do programu přihlásí a záhy se jí ozve sestra Lynne, která si s Jennou domluví schůzku na neděli. Lynne je milá, udělá Jenně kontrolní vyšetření a dá jí vitamíny pro těhotné s tím, že přiměje Jennu, aby si hned vzala dvě tablety. Jenna se probudí v nemocnici až v úterý a dozvídá se, že dcera při porodu zemřela. Jenna si na porod vzpomíná jen v malých útržcích a dá popis sestry Lynne, kterou v nemocnici nikdo nezná. Smrt dítěte při porodu musí prošetřit i policie a Jennu přijde vyslechnout detektiv Hochová, která od samého začátku Jennu podezírá. Tom se dozvěděl, co se Jenně přihodilo, a přijede za ní. Když je Jenna z nemocnice propuštěna, stále víc přemýšlí nad sestrou Lynnou, kterou si pamatuje z útržků při porodu. Tom podporuje Jennu, která chce zjistit, proč přišla o dítě, a společné pátrají... (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Občas nudné, laciné, ale přesto snesitelné. Nečekat nic od takových filmů je vždy aspoň trochu potěšení. První polovina silnější, druhá o něco slabší, když začíná být vše jasné, tak už je vše naprosto zbytečné. Herci se zvládnout dali, ale že bych je musel vychvalovat, to ne. Lehký podprůměr a podruhé už radši ne .. 4/10 = 41% ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Docela slušný thriller, nechápu co se komu nezdá na herectví neznámých herců. Překlad "Ukradená nevinnost" musel vymyslet nějaký idiot, který nejspíš píše oficiální texty distributora. Vůbec neodpovídá. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Podle popisu jsem si říkal, že by to nemuselo být tak špatné, no a vlastně ani nebylo, natož, že to byl televizní film. Na druhou stranu, není to vůbec nic nového, podobných filmů už jsem viděl celkem dost. Každopádně ve filmu mě prostě vadilo spoustu věcí jako např. břicho těhotné bylo naprosto trapně udělané, herci nic moc a film působil občas směšně, aniž by měl (i když za to mohl asi spíše dubing). Ale u filmu jsem se jinak vážně nenudil, proto myslím že 2* jsou tak akorát.. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Skoro všechno špatně. Zápletka ještě jakž takž, ale všechno pohřbívají špatní herci, špatný scénář, špatná režie, prostě všechno. Třeba ta rádoby napínaví scéna, když se otáčel majitel adopční agentury byla tak trapná, že by se za ni styděla většin českých komiků. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Au, au, au, tak tohle vážně bolelo. Hlavní hrdinové (údajně inteligentní rodiče) se chovají jako dementi, policajti se chovají jako dementi a zločinci, tak to je snad ještě nižší vývojové stádium. Jak už tu kdosi zmínil, spíše než napětí jsem měla místy náběh k smíchu, takže si myslím, že si tvůrci jenom popletli žánr. Tohle tedy thriller nebyl ani náhodou. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Laciná béčkovost kouká už z prvních záběrů. Od první - a možná fakt minuty - je jasné, o co půjde a jak to skončí. Ale stejně to pro mě byl příjemný oddych s pěknými herci a oku ladícími interiéry a exteriéry a neměla jsem větší problém se dodívat. Trochu se stydím, asi bych měla mít vytříbenější vkus, ale mě tyhle "kraviny" někdy docela baví. Ale ten český název, ten jsem fakt nepobrala. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Tehotná žena, ukradnuté dieťa a podvod s mŕtvym dieťaťom v márnici , začarovaný kruh, ktorý chce vyriešiť skutočná matka dieťaťa spolu so svojím manželom. Thriller 3* ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

velice povedené dílo, bylo v tom vše napětí, zápletka takhle má vypadat film, a ne jak se někteří režiséři pokoušejí udělat film a pak je z toho neuvěřitelná slátanina ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj a hanba emancipaci a její propagaci zvláště. Zase další babice, která si myslí, že by bez ní přestal fungovat Vesmír. Jako těhotná má čumět doma a opatrovat se a ne furt jen práce a práce. Když tyhle filmy vidím, hned od začátku přeji babici všechno nejhorší, ale většinou film nedokoukám do konce. Tady to bylo o to horší, že je divák nucen poslouchat přiblblé hemzy té ženské. Toto veledílo jsem tedy viděl celé, ale jen jedním okem. Podruhé ani náhodou.201401060000/0000 ()

hasacisko 

všechny recenze uživatele

prekvapivo celkom slusne becko... bol tam aj nejaky dej a miestami som bol aj v napati, takze hodnotim velmi dobre...len ti herci...len ti herci... ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Strašidelná hovadina. Kdyby někdo vzal scénář a udělal z toho bláznivou komedii (k té to má dobře našlápnuto i tak), možná by se to dalo. PS: Ten podtitul "podle skutečné události" tomu čouhá z každý vteřiny. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Veľmi lacné, nudné a blbé, bez tempa a atmosféry. Postavy šeredné a niektoré dialógy totálne primitívne. TV film vydávať za thriller, silná káva... ()

Reklama

Reklama