Reklama

Reklama

Outer Touch

  • USA Spaced Out
všechny plakáty
Velká Británie, 1979, 77 min

VOD (1)

Lascivní nízkorozpočtová sci-fi fraška, ve které na planetě Zemi nouzově přistanou mimozemšťanky a s potěšením začnou zkoumat lidskou sexualitu. (Netflix)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Briti sa nejako potrebovali vyspovedať zo svojej sexuálnej frustrácie a ak by išlo o projekt Monthy Python a vyzeral by do bodky presne takto, poznali by sme ho všetci. Čo viac k tomu napísať, keď už teda Británia a rok 1979, odporúčam filmový maratón na jeden záťah: Outer Touch, Alien a ak zvýši čas, tak aj neskorší X-Tro. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Známější pod svým americkým názvem jako Spaced Out. Nízkorozpočtová parodická SF s trochou nahoty o třech mimozemšťankách v rozpadající se vesmírné lodi, které se učí lásce (a reprodukci) od čtyřech z Anglie unesených pozemšťanů (dva muži, žena a pubertální mladík). Jinak jedno velké (úmyslné!) WTF: totální glam/camp stylizace (už chyběl jen David Bowie), výprava a kulisy "co dům dal" připomenou zábavné pořady nebo pohádky ČST ze 70. let, vše doprovází neuvěřitelný vlezlý syntetizérový soundtrack, děj nedává moc smysl a herecké výkony se zastavily jen kousek nad úrovní pornofilmu. A v kosmické lodi je jukebox sloužící jako psychoanalytik. No, bavil jsem se. ()

LordMalak 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure, přiznávám bez mučení. Je to tak praštěné a ujeté, a přitom jsem se celou dobu bavil v očekávání s čím ještě autoři přijdou. ()

Reklama

Reklama