Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mala Lacey ako veľký hudobný nadšenec objaví v obchode gitaru svojich snov a hneď to beží oznámiť svojej mame Robin. Keď sa na ňu obráti s prosbou o kúpu gitary, mama ju bezpodmienečne odmietne. Potom si však spomenie na svojho otca a jeho radu do rodičovstva: Nikdy nezabudni, aké je to byt dieťaťom. A ako ona dostala svoje prvé auto. To ju nakoniec prinúti prehodnotiť jej prvotný postoj. (anusha)

(více)

Recenze (80)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetla obsah a srovnala ho s názvem, neseděla mi jedna věc. Co má sakra šavle společného s kytarou? Jak jsem posléze zjistila, tak předmětěm touhy malé hrdinky je Cutlasss, což je typ kytary. To se sice od mého dětského snu diametrálně liší, (toužila sem po opravdové šavli, meči nebo kataně), ale proč se nepodívat na vcelku slušný krátkometrážní debut natočený doposud jen herečkou Hudsonovou. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príjemný kraťas s tak trocha nedotiahnutou a prihlúplou pointou. Kristen ako blondína? Auch! Dakota ako rozmaznaný fracek? Oh yeah! Presne také role jej sedia. Predsa len, kto by žiadal od matky peniaze na gitaru za (koľkože to bolo?) 1000$? "Čokoľvek urobí šťastnú teba, urobí šťastného i mňa.. a cena nie je podstatná" Niečo v tomto zmysle tvrdil otec pani Laceyovej. Pani Laceyová si na otcove slová spomenie, a tak dcérke splní to, čo jej vidí na očiach. Tam má byť tá pointa? Nie je troška postavená na hlavu..? Na druhej strane vyčarí úsmev aspoň mini rola "taťku" Kurta Russella. ()

Reklama

muskcz 

všechny recenze uživatele

Úsměvné, kapku naivní minidílko, které dokáže pobavit i potěšit. A to zejména skvělou hudbou a hereckým obsazením, ať už Virginií Madsen, Kristen Stewart nebo Dakotou Fanning. 80%. "Maybe I'm crazy. Maybe we're all little crazy when it comes to our kids. But then again as my dad would say: 'Whatever makes you happy, makes me happy. And money is no object... if you’re buying.' " ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemný a povedený krátkometrážní snímeček, na kterém potěší kromě hereckého obsazení také jeho příběh, resp. pointa. Ačkoliv se může zdát naivní a nedotažená, má v sobě takovou tu správně lidskou sílu a hodnotu. Ruku na srdce - neměli jste po zhlédnutí tohoto počinu chuť udělat někomu radost a učinit ho šťastným, abyste i vy byli šťastní ze štěstí toho dotyčného? :) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Milý kraťásek s hvězdičkami jako D. Fanning nebo K. Stewart o tom, že je dobré nezapomenout na své vlastní dětství a jaké to bylo, když jsme něco chtěli a skutečně prožívali a jak s tím naložit, když jde později o naše děti. Nic nového pod sluncem, ale 16 minut uteče jako voda, tak proč ne. Neurazí, ani nenadchne. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama