Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mala Lacey ako veľký hudobný nadšenec objaví v obchode gitaru svojich snov a hneď to beží oznámiť svojej mame Robin. Keď sa na ňu obráti s prosbou o kúpu gitary, mama ju bezpodmienečne odmietne. Potom si však spomenie na svojho otca a jeho radu do rodičovstva: Nikdy nezabudni, aké je to byt dieťaťom. A ako ona dostala svoje prvé auto. To ju nakoniec prinúti prehodnotiť jej prvotný postoj. (anusha)

(více)

Recenze (80)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kate Hudson .. Výtečně obsazená, lehce hřejivá vzpomínka. Celkově příjemných, ale nijak zázračných pár minut. ___ Viděno v rámci doplňování "Kristen Stewart je opravdu zajímavá sexy kočka" filmografie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je-li k dispozici rodič, který dokáže rozpoznat, na kterém z tisíce dětských přání skutečně záleží, tak možná jednou obdarovaný potomek promění životní šanci nezklamat své dítě. Pak je jedno, zda se jedná o Oldsmobile Cutlass ročník 1967 či kytaru Vintage 79 Gibson Hummingbird. Byl jsem tak zasažen dávkou příjemné pozitivity, že jsem byl schopen dívat se s pochopením jinam při občasném vykukování naivity z monitoru. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetla obsah a srovnala ho s názvem, neseděla mi jedna věc. Co má sakra šavle společného s kytarou? Jak jsem posléze zjistila, tak předmětěm touhy malé hrdinky je Cutlasss, což je typ kytary. To se sice od mého dětského snu diametrálně liší, (toužila sem po opravdové šavli, meči nebo kataně), ale proč se nepodívat na vcelku slušný krátkometrážní debut natočený doposud jen herečkou Hudsonovou. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelé! Vkusné, milé, pozitívne natočené. Nechýbajú prvky komédie, či jemnej drámy. Početný zástup hereckých hviezd dodal filmu nečakaný energický náboj, režijne excelentne zvládnuté, každá sekunda výborne načasovaná a pointa sa vydarila na výbornú. 85%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Úžasná atmosféra, skvělí herci a fajn soundtrack, to všechno zabalený v napínavým rodinným minifilmu o plnění snů. Kate mě překvapila! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemný a povedený krátkometrážní snímeček, na kterém potěší kromě hereckého obsazení také jeho příběh, resp. pointa. Ačkoliv se může zdát naivní a nedotažená, má v sobě takovou tu správně lidskou sílu a hodnotu. Ruku na srdce - neměli jste po zhlédnutí tohoto počinu chuť udělat někomu radost a učinit ho šťastným, abyste i vy byli šťastní ze štěstí toho dotyčného? :) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príjemný kraťas s tak trocha nedotiahnutou a prihlúplou pointou. Kristen ako blondína? Auch! Dakota ako rozmaznaný fracek? Oh yeah! Presne také role jej sedia. Predsa len, kto by žiadal od matky peniaze na gitaru za (koľkože to bolo?) 1000$? "Čokoľvek urobí šťastnú teba, urobí šťastného i mňa.. a cena nie je podstatná" Niečo v tomto zmysle tvrdil otec pani Laceyovej. Pani Laceyová si na otcove slová spomenie, a tak dcérke splní to, čo jej vidí na očiach. Tam má byť tá pointa? Nie je troška postavená na hlavu..? Na druhej strane vyčarí úsmev aspoň mini rola "taťku" Kurta Russella. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Co může být pro chlapa víc, než pohled na pěknou babu. (Pohled na plný talíř domácí svíčkové, ale to sem netahejme...). Pohled na pěknou káru? Pohled na pěknou babu v pěkný káře? Rodič vám (možná) odpoví, pohled na vaše spokojené dítě aneb „cokoliv tě potěší, potěší i mě“. Cutlass nabízí tohle vše, navíc s ústřední myšlenkou, nezapomínejte, že jste byli kdysi taky dětmi a měli své sny a touhy a chtěli to všechno hned :-) Souhlas. Snad jen s poznámkou, že bych tohle video, pro jistotu dobře ukryl, právě před vašimi ratolestmi. Mohlo by se klidně stát, že vždy, když nadšeně napochodují s další prosbou o „nejbáječnější věc na světě, co musí mít“, sáhnou právě po tomhle „vydírajícím manuálu“. A než se nadějete, sjíždíte nonstop čtyřiadvacítky, jen aby vaše dítě dostalo to, po čem právě touží. Někdy je nutné říct NE resp. „když si na to vyděláš, nevidím jediný důvod, říct ne“. Někdy ale ANO, stojí za to. Pro všechny. [K. Stewart mě nechává zcela chladným. D. Fanning a její stále se opakující variace na roztomilou uvědomělou holčičku, mě unavila už dávno. S. Roemer neznám. K. Hudson jako herečku (snad vyjma tohoto) nemusím a tak mě nalákali „staří dobří známí“, V. Madsen resp. K. Russell......je opravdovým zážitkem, sledovat Kurta, jak (si) leští kouli a užívá roli dobrosrdečného tatíka (btw, pěkná teplákovka, knír a kotlety Kurte), zjistit, že V. Madsen je stále šik, D. Fanning padne do role přemlouvající dcerušky jako ulitá a chtě nechtě musí člověk uznat, že při pohledu na fascinovanou K. Stewart (nebo to bylo tím červeným kabrioletem Cutlass 1967?), se mu zvedá...tepovka. Ch. Chase v miniroličce, coby majitel autobazaru Stan, taky potěší. Za mě spokojenost Kate. 75% Jo a chci celovečerák z roku 1979]. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dakota Fanning, Kristen Stewart, kytara – skoro jsem čekal nějaký flashback do Runaways. Bavilo mě to, především smlouvání Kristen, a pak i jiný přístup Dakoty. Zajímavý výchovný pohled. 70 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Jako když si děcko dupne, koupíme mu i tu nejdražší věc? Být tam něco ne tak drahého, ale přesto mírně nedostupného, pak bych ten film bral. Zvlášť proto, že herci jsou skvělí. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart mi sice rozhodně sexy nepřipadá, ale filmeček je pohodový, řemeslně zvládnutý a herecky prímově obsazený. Konečně si zase někdo vzpomněl na Chevyho Chase a Kurt Russell rozhodně nezklame ! 70 % ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Sympatický kraťas o tom, jak je důležitý, aby v každém rodiči zůstalo kousek dítěte. Nejen že je film odbře obsazený, ale má i vtip a hlavně myšlenku. Natočí Kate i celovečerák? :) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemny kratas u ktereho je vylozene zretelne, ze ho natacela zena, coz nemyslim jako negativni faktor, ale proste je tam ten estrogen citit, cimz mi to pripomina filmy Sofie Coppoly, takze pokud by se Kate Hudson v budoucnu vydala podobnym smerem, nemuselo by to dopadnout vubec spatne. Na druhou stranu je blond, takze kdo vi. Stale jeste roztomila Dakota Fanning a Kurt Russell v roli cool fotrika byli take super, takze neni duvod na to nemrknout, tech 15 minut se da urcite stravit i horsim zpusobem. 7/10 ()

Reklama

Reklama