Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mala Lacey ako veľký hudobný nadšenec objaví v obchode gitaru svojich snov a hneď to beží oznámiť svojej mame Robin. Keď sa na ňu obráti s prosbou o kúpu gitary, mama ju bezpodmienečne odmietne. Potom si však spomenie na svojho otca a jeho radu do rodičovstva: Nikdy nezabudni, aké je to byt dieťaťom. A ako ona dostala svoje prvé auto. To ju nakoniec prinúti prehodnotiť jej prvotný postoj. (anusha)

(více)

Recenze (80)

venison 

všechny recenze uživatele

Režie a scénář Kate Hudson? Tak to se jí teda sakra povedlo :-) Moc pěkný krátkometrážní snímek - v podobném duchu bych ráda viděla i celý film. Citlivě, úsměvně a hřejivě zachycený vztah rodičů k dětem :-) Navíc hvězdně obsazeno Virginií Madsen, Dakotou Fanning a Kristen Stewart :-D Nejlepší byl bezkonkurenčně Kurt Russell :-D ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Maly rezisersky debyt Kate Hudson vyzdvihuje nadpriemer simpaticke herectvo. Dakota mila ako vzdy a vie si divaka ziskat. Vybarny bol aj Kurt Russell. Ale kristen je proste u mna vzdy jednicka. Pre mna je ona najzaujmavejsou hereckov na svete. Tomu vyrazu jej tvare ja proste nemozem odolat. ()

Kamiiik 

všechny recenze uživatele

"3900 níž nejdu, to auto je moje, chci ho koupit.... Takže to auto stojí 4800, jo? Jo.... Jste ochoten jít s cenou dolů? Jo... Dám 4750." :D Povedený krátkometrážní snímek :). ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Jsem docela směřován k údivu, když průměrná režisérka jako Kate Hudson sehnala tolik dobrých a známých herců (říkám dobrých a známých, protože zrovna u Kristen Stewart ekvivalence neplatí). Ovšem já raději preferuji kvalitní scénář s průměrnými herci než průměrný scénář s populárními herci, protože tahle storka byla dost obyčejná. 13 minut o tom jak chtějí dvě sestry kytaru a auto? To vám odvykládám během deseti vteřin. P.S. To auto za 5 talířů bych bral všemi deseti, na kytaře zas tolik k vidění nebylo. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Milý kraťásek s hvězdičkami jako D. Fanning nebo K. Stewart o tom, že je dobré nezapomenout na své vlastní dětství a jaké to bylo, když jsme něco chtěli a skutečně prožívali a jak s tím naložit, když jde později o naše děti. Nic nového pod sluncem, ale 16 minut uteče jako voda, tak proč ne. Neurazí, ani nenadchne. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Skěvej mix ex-hvězd (Kurt Russell, Chevy Chase, Virginia Madsen), next generation (Dakota Fanning, Kristen Stewart) a nezávislého filmu (Ethan Suplee), kteří se na malé ploše dokážou dostatečně zviditelnit, ale příběh má tak prostinkou linii, kdy dopředu víme, kam se bude ubírat a nečeká nás žádné překvapení. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Takový hezký průměr, příjemný, rozhodně potěší. Jako celá série třeba dvaceti podobně krátkých pozitivních vzpomínek vysílaných po Večerníčku, by to bylo obzvlášť pěkné. 70% ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Na Kate Hudson výborný počin, jen tak dál. Překvapením bylo spousta známejch tváří a Kurta bych fakt nepoznal. Konečně jsem taky viděl ukňouranou Bellu hrát kvalitní roli. Námět mě taky dost zaujal. 86% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Možná jsem trochu cvok. Možná jsme všichni tak trochu cvoci, když jde o naše děti. Ale zase – jak by řekl můj táta: „cokoliv tě potěší, potěší i mě a peníze nehrají roli“. Poslední věty krátkometrážní prvotiny neméně slavné dcery slavné matky Kate Hudson přesně vystihují poslání hvězdně obsazeného, pozitivně naladěného a především vkusného shortmovie. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Kraťas, ke kterému mě přilákalo jen výborné herecké obsazení. Nyní po zhlédnutí zůstává tato skutečnost po hříchu to jediné, co můžu pochválit. Pro mě o ničem! ()

chemicquei 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neměl tu čest to vidět s titulkama, ale děj byl jednoduchej a zbytek jsem si přeložil sám. Dakota podala vynikající výkon jako vždycky a Kristen zase svůj specifickej jako vždycky :-) Celej děj se točí kolem kytary, kterou Lacy moc a moc chce a maminka to kvůli ceně zavrhne. Pak ale zabrouzdá do vlastních vzpomínek, což nakonec učiní Lacy šťastnou, protože co? ...kytaru nakonec dostane. Kdyby byl film kratší nebo naopak delší, nebylo by to ono. Kate Hudson to vychytala, a nejenom metráží. Trio Stewart, Fanning a Roemer je boží. ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený snímek plný hvězd. Kristen byla vynikající a takový Kurt Russel vypadal opravdu hustě :D ()

muskcz 

všechny recenze uživatele

Úsměvné, kapku naivní minidílko, které dokáže pobavit i potěšit. A to zejména skvělou hudbou a hereckým obsazením, ať už Virginií Madsen, Kristen Stewart nebo Dakotou Fanning. 80%. "Maybe I'm crazy. Maybe we're all little crazy when it comes to our kids. But then again as my dad would say: 'Whatever makes you happy, makes me happy. And money is no object... if you’re buying.' " ()

Perr 

všechny recenze uživatele

Už jen podle hvězdného obsazení takový trochu jiný krátký film, sice to nemá žádnou převratnou myšlenku, ale celé je to kouzelné hlavně díky skvělým hercům v čele s Kristen Stewart. ()

Reklama

Reklama