Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mala Lacey ako veľký hudobný nadšenec objaví v obchode gitaru svojich snov a hneď to beží oznámiť svojej mame Robin. Keď sa na ňu obráti s prosbou o kúpu gitary, mama ju bezpodmienečne odmietne. Potom si však spomenie na svojho otca a jeho radu do rodičovstva: Nikdy nezabudni, aké je to byt dieťaťom. A ako ona dostala svoje prvé auto. To ju nakoniec prinúti prehodnotiť jej prvotný postoj. (anusha)

(více)

Recenze (80)

VvV14 

všechny recenze uživatele

Na krátkometrážní film je to dobré obsazení. Na krátkometrážní film to má hezký děj a je i dobře zpracovaný. Takže popravdě si to 4* zaslouží. ()

pepo701 

všechny recenze uživatele

tomuto kratasu v podstate nemam co vytknut. kirsten - jednoducho slintaaam :-P a dakota vobec nie tak zla ako by som mozno cakal. velmi slusne 4* ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

není to vyloženě špatný film, je to hodně krátky, o přání dítěte a jak získat co člověk nejvíce chce, ale na tři hvězdičky to bohužel nemá, ale nezatracuji tento film ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Jojo, Sarah, ale predevsim Kristen. Pro me nelze volit jine hodnoceni, a jestli jsou vasemu srdci take blizke, tak nebudete tento snimek hodnotit jinak. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Krásne nostalgická vzpomienka na fakt, že všetci sme niekedy, bez ohľadu na to, akí starí dnes sme, boli deti a že na to nemôžme nikdy zabudnúť. Je to asi najkrajšia krátkometrážka, akú som kedy videl. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Čo tam po tom, že herecké výkony boli jalové (s výnimkou starého otca s cigarou v ústach). Tento film dáva divákovi jasné posolstvo, a to je hlavné. Thumbs up! ()

Leyla 

všechny recenze uživatele

Za pě nemůžu, je to jen příjemný krátký filmeček, nic převratného, ale je to milé a hraje v tom Kristen a Dakota, takže spokojenost:)) ()

Eddemi 

všechny recenze uživatele

Niečo excelentné! Nato, že ide v podstate o tak drobnú zápletku... Ozaj výborné stvárnenie. Krásne, ženské, jednoduché a toľkokrát pozerateľné. Tento snímok ma zatiaľ vždy dojal. ()

Masai 

všechny recenze uživatele

Proč je to jediný režijní počin Hudson, když jí to tak hezky šlo? Tohle je hodně povedený short movie s vynikající atmosférou, krásnou nostalgií a výtečným rodičovským pravidlem. Perfektně zahrané od všech zúčastněných. Nejlepší scéna: smlouvání o ceně auta :o) Se divím, že tatíkovi to cigáro leknutím nevypadlo z pusy :o) ()

keepsmile 

všechny recenze uživatele

Skvělý shortmovie... a krásná vzpomínka na nějaký (ne)naplněný dětský sen, jaký jsme asi všichni měli. 5 hvězd za herecké výkony, které jsou prostě naprosto odzbrojující bez chyby ()

JIRKKA 

všechny recenze uživatele

pohodový filmek, když má člověk splín na duši, od srdce jsem se zasmál, jak tam Kurt Russell s tou koulí.... ()

Reklama

Reklama