Reklama

Reklama

Džentlmenský duel

(neoficiální název)
  • USA A Gentlemen's Duel

Obsahy(1)

Jak může dopadnout zpočátku nevinné soupeření dvou gentlemanů o pozornost krásné princezny? A má to s gentlemanstvím ještě něco společného? Návod, jak by to rozhodně být nemělo vám přinese tato animovaná "sedminutovka" od studia Blur. (Agoran)

Recenze (42)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Strčte si lívaneček tam, kam slunce nesvítí." Utká-li se o srdce krásné lady sir Dingleberry s markýzem de Malstrumpetem, tak je jasné, že vzduchem budou létat pěsti, pudlové i vznešené bonmoty. Mne tedy duel těchto dvou gentlemanů potěšil, ale ještě daleko lepší byl výkon komorníka, který důstojně vykryl, co vykrýt měl a pak naprosto nedůstojně ... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuji animáky budoucnosti. Budou-li o tom, jak si lidé z budoucnosti představují naší historii, a třebas právě nějaký džentlmenský duel, můžou vypadat přesně takhle. Steampunkový kabátek na zámku Ferrières. No, krása. K vidění například zde. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Zábavná výpravná variace na Transformers / Power Rangers. Princeznička je panička k pohledání a docela ty dva "gentlemany" chápu. Nakonec, stejně bych chtěl být oním sluhou. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Skvělý steampunk-kraťas. Ne, že by jeho začátek vypadal nějak mírumilovně, ale v co se souboj obou pánů zvrhne, to jsem vážně nečekal. Stejně jako to, jak dopadne sluha. ()

Rembrant 

všechny recenze uživatele

Vtipně podaná novodobá pohádka, kde mi stejně nejzábavnější přišly dvě žabky na začátku. Hlavní je, že si taky komorník přišel na své. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: Nádhera ! Dvěma slovy : Čirá nádhera ! Několika slovy: Animák , který má šmrnc a krásný kozy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vtipný a vkusný animák krátké stopáže, který poukazuje na to, že kdo chce všechno, nedostane nakonec nic ... aneb duel "biblických rozměrů", hopsající dámský hrudník a jeden šťastný sluha. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Největší pozornost na celém animáku byla nejspíš věnována fyzice vnad přítomné lady. Já si nestěžuji. Já podotýkám :D ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

SteamMechy jsou fajn, děj je relativně vtipný, pointa poučná a ty kozy prostě parádní. Ve výsledku je to teda jen další z řady krátkých animovaných vtipů, kterých je dneska hromada a většina brnká na podobnou strunu. Nic dechberoucího se nekoná........Teda, možná ty kozy... ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Vtipný steampunkový kraťas o súperení o priazeň dámy na pozadí britsko-francúzskej nevraživosti. Je to nápadité, má to výborný hudobný podklad a veľmi pekne štylizovanú animáciu prostredia, akcie i postáv (predovšetkým slečna má svoje "prednosti"). Škoda skrz-naskrz predvídateľnej pointy. (7/10) ()

Reklama

Reklama